Elérkezett a fordulópont! 

(Dr. Hegedüs Endre Dezső főgyógyszerész 2021.11.02-i levele)

*

Hírek az USA-ból:

MOST kezdődik a tömeges polgári engedetlenség „ellentámadása” a vakcina zsarnoksága ellen… SZTRÁJKOK november 3-án és november 8-11-én

Hétfő, 2021. november 01., szerző: Mike Adams

https://www.naturalnews.com/2021-11-01-the-tipping-point-has-been-reached-mass-civil-disobedience-counteroffensive-against-vaccine-tyranny-begins-now.html

The tipping point has been reached: Mass civil disobedience “counteroffensive” against vaccine tyranny begins NOW… WALKOUTS on Nov 3 and Nov 8-11

Monday, November 01, 2021 by: Mike Adams

https://www.naturalnews.com/2021-11-01-the-tipping-point-has-been-reached-mass-civil-disobedience-counteroffensive-against-vaccine-tyranny-begins-now.html

(Natural News ) A pilóták, rendőrök, tűzoltók, ápolónők és az élet minden területén élő emberek most állást foglalnak, és azt mondják: „NEM!” A halálos vakcina-szúrások terén Amerikában elérkezett a fordulópont . Milliók jutottak a felismerésre, hogy az oltás zsarnokok egyre őrültebb követeléseinek való megfelelés csak még több szenvedéshez és halálhoz vezet .

Nem tudunk "engedelmeskedni” a szabadság felé vezető úton...különösen akkor, ha a betartásukat követelők hataloméhes bűnözők és pszichopaták.

Ellen kell állnunk békésen a zsarnokságnak, és meg kell tagadni, hogy részt vegyünk egy olyan meghamisított társadalomban, ahol minden jogunkat – a szólásszabadságot, az orvosi választást, a tisztességes választásokat stb. – ellopták tőlünk.

Itt az ideje, hogy lebontsuk a zsarnokság-gépezetet és leállítsuk. Ezért hirdettek munkabeszüntetéseket az oltást  kötelezővé tevő munkáltatók ellen november 3-ára (e szerdára) és november 8-11-ére.

Íme, Robert F. Kennedy, Jr., aki erőszakmentes „ellentámadásra” szólít fel a vakcina zsarnokai ellen:

Videó az eredeti angol cikkben

Csak valaki, olyan szánalmas, mint Joe Biden, képes egyesíteni a bal- és jobb oldalt egy olyan katasztrofális rezsim tömeges elutasításában, amelynek úgy tűnik, eltökélt szándéka, hogy térdre kényszerítse Amerikát.

Eközben Amerika-szerte az emberek azt kiabálják: „Menjünk Brandon!” Ez a mém mára átvette az iTunes legnépszerűbb dalainak többségét, és a kántálás hallható sportrendezvényeken, nyilvános tiltakozásokon és alkalmi repülőutakon. utazásokon. 

Egy erőteljes, vidám új mémdal nemrég jelent meg. Nem tudjuk, ki a művész, de ez tiszta zseni. Nézd meg az „LGB!” című dalt!  Brighteon.com/04489566-9790-4abb-88d5-cdf8efcaa1fd)

Az amerikaiaknak nincs vesztenivalójuk… ha nem állunk ellen a zsarnokságnak, mindannyian elpusztulunk, és a nemzet venezuelai típusú gazdasági összeomlásba süllyed.

Most már teljesen világos mindenki számára, aki odafigyel: a zsarnokságnak való megfelelés csak még nagyobb zsarnokságot eredményez. Ha nem állunk ki most és nem követeljük szabadságainkat – vesszük vissza őket –, akkor örökre elveszítjük azokat. Ezek tartalmazzák:

  • A szólás szabadsága (vége a cenzúrának!)
  • Az istentisztelet szabadsága (a templomok kényszerű bezárásának megszüntetése)
  • A szavazás szabadsága (vessenek véget a választási gépekkel való csalásnak és csalásnak)
  • Az orvosi választás szabadsága (NINCS oltási mandátum!)
  • Az utazás szabadsága (nincs karantén, ellenőrző pont)
  • A társadalomban való részvétel szabadsága (nincs vakcina útlevél)
  • Szabadpiaci ügyletekben való részvétel szabadsága kormányzati beavatkozás nélkül

Az oltáskényszer kérdése hozta felszínre mindezt, de ez sokkal többről szól, mint oltásokról… a szabadság és a létjogosultság pilléréről. Éppen ezért határozottan támogatjuk azon első szembeszallokat, akik kiállnak az oltás őrültség ellen.

Ebben a 12 perces podcastban rögzítettem egy különleges üzenetet az első kiallóknak :

https://www.google.com/url?q=http://brighteon.com/e1c79ec8-f2f3-4155-81fe-6ccb91e7ed1f&source=gmail&ust=1636135125592000&usg=AFQjCNERE8S3RpcYjfdkqq3-qv36ls_g3w">Brighteon.com/e1c79ec8-f2f3-4155-81fe-6ccb91e7ed1f

A covid zsarnokság alatt a kormányok aktív terrorszervezetekké váltak

A világ kormányai terroristákká váltak . Nézze meg Ausztráliát, Új-Zélandot, az Egyesült Királyságot, Kanadát és még az Egyesült Államok kék államait is. Ezek a Big Pharma által működtetett bűnözői kartellek, amelyek aktívan ártatlan férfiak, nők és gyermekek tömeges meggyilkolására törekszenek az oltóanyag-hasznok / biofegyverek bevetése nevében. A pusztulásra és az elnéptelenedésre törekednek, etikájuk a népirtó hajlamokban és a démoni rituálékban gyökerezik.

Ezeknek a terroristáknak könnyű dolguk van (eddig), mert túl sokan engedelmeskedtek ennek a pontnak .

De ez a megfelelés véget ér. Üzenetet kell küldenünk a világ terrorista kormányainak: Ha megpróbáltok meggyilkolni bennünket, emlékeztetni fogunk benneteket, hogy nem vagytok semmik Mi, az Emberek nélkül. A kormánynak kell válaszolnia az embereknek, nem pedig fordítva.

Ausztráliában most lefoglalják ártatlan emberek bankszámláit és otthonait, hogy kikényszerítsék a covid zsarnokságnak való tömeges megfelelést. Ezt a taktikát az egész világon (ha hagyjuk) odáig fogják terjeszteni, hogy a be nem oltott embereket halálra éheztetik, és kilakoltatják őket otthonaikból , miközben Biden és a többi globalista őrült azt állítja, hogy „az emberiségért” dolgoznak. .”

Elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor már nincs vesztenivalónk. Az emberiség vagy talpra áll és NEM-et mond, vagy térden állva hal meg.

Hallgassa meg a mai nap erőteljes, inspiráló podcastját, és ossza meg bárhol, ahol csak tudja. (Újra is közzéteheti.) 92 perc tiszta öröm! Hallgasd és ünnepeld a tömeges ébredést, ami most körünkben van:

Brighteon.com/b3b325df-f356-4e42-869d-7efd1afaafbb

Keressen minden nap új podcastot (és lenyűgöző új interjúkat és mini-dokumentumfilmeket) a következő címen:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport