Michael Haynes:
Fauci és felesége egy katolikus jótékonysági szervezet díját kapja az egyháznak nyújtott „jelentős hozzájárulásáért”

A brooklyni katolikus Szűzanya Guadeloupe Gimnázium , a manhattani jezsuita kézben lévő Regis Gimnázium és a massachusettsi Szent Kereszt testület ajánlásával Dr. Anthony Fauci és felesége Dr. Christine Grady november 5-én veheti át  a Saint Katherine Drexel-díjat a Támogasd idősödő vallásosainkat! címmel megrendezésre kerülő virtuális rendezvényen az 1986-ban alapított Support Our Aging Religious (SOAR) szervezettől.

A SOAR! „adományokat gyűjt és támogatásokat nyújt az Egyesült Államok katolikus vallási gyülekezeteinek idős és beteg tagjaik gondozásához.”
(A LifeSiteNews fel akarta venni a kapcsolatot a SOAR-ral!, hogy információt kérjenek az orvosok katolikus egyháznak nyújtott hozzájárulásával kapcsolatban, de az ütemezett megállapodásaik miatt nem tudta megfelelően elérni őket.)

Fauci_és_Grady.png
Fauci és Grady
 
Az elmúlt hetekben fokozott ellenőrzés alá került  National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID)  elleni elmarasztaló bizonyítékok továbbra  is azt mutatják, hogy Fauci finanszírozta a wuhani koronavírus kutatást.

Fauci az abortuszt-szennyezett  COVID-19 injekciók  egyik legkiemelkedőbb támogatója,  még a kisgyermekek számára is ajánlja az oltási megbízásokat.

Úgy látszik, az elmúlt napokban Dr. Fauci-Stein (rém)uralma a politikai megosztottság mindkét oldaláról fokozott ellenőrzés alá került. 
A dokumentumok azt állítják, hogy Fauci NIH-ja részt vett az élve abortált csecsemőkön végzett hátborzongató orvosi kísérletekben, a világjárvány eredetével kapcsolatos „funkciós kutatások” eltussolásában, kutyák és majmok förtelmes kínzásában.
 
Dr. Grady  a National Institutes of Health (NIH) Bioetikai Osztályát és a humán alanyokkal foglalkozó kutatási részleget vezeti.
Az orvosi kutatás és az orvosi etika kulcsfigurájává vált Amerikában, szerepe a  jelenlegi Amerika politikai és egészségügyi helyzetében semmiképpen sem jelentéktelen.
Fauci NIAID-jét  ugyanis az NIH etikája vezérli , ami azt jelenti, hogy Grady etikai döntései szorosan kapcsolódnak férjének az oltóanyag-kutatással és -fejlesztéssel kapcsolatos döntéseihez, és ezek adnak tájékoztatást.
 
A NIAID  részt  vett a COVID-19 vakcinák (nevezetesen a Moderna jab) kifejlesztésében és   a vakcinák kipróbálásában .

2004-ben Grady már leírta a 'Vakcina etikai kutatásai' c. írásában az oltás elvégzését az egyén helyett az egész közönség számára.
Ezt a  filozófiát  ma is visszhangozzák Amerika kormányzó egészségügyi testületei, akik továbbra is  a COVID-19 injekciókat a szélesebb közösség számára jótékony hatásként ajánlják a növekvő számú mellékhatás ellenére, azzal érvelve, hogy az előnyök meghaladják a lehetséges kockázatokat.

/Forrás: https://www.google.com/url?q=https://www.lifesitenews.com/news/fauci-and-his-wife-to-receive-catholic-award-despite-his-disassociation-with-church-pro-life-values/&source=gmail&ust=1635899022665000&usg=AFQjCNFtmcEu4hfzHRXCY0_hoOPJzo1CdQ" style="color: rgb(17, 85, 204);" rel="noopener">https://www.lifesitenews.com/news/fauci-and-his-wife-to-receive-catholic-award-despite-his-disassociation-with-church-pro-life-values/  2021.10.27./*B.Kiss-Tóth László