Fauci NIH is finanszírozta az AIDS-árvákon végzett orvosi kísérleteket New York Cityben

 
 
(Liberty Bell) – Dr. Fauci egy tébolyult pszichopata, aki rosszabb, mint bármely kitalált gazember a filmekben. Míg a baloldal COVID Saint Faucivá tette, a valóság az, hogy ő egy gonosz ember, aki az emberiséget laboratóriumi patkányként használja beteges kísérletei során.

Az egész COVID-játék mindig is csak egy nagy kísérlet volt a kezdetektől fogva, és Dr. Fauci volt a leghangosabb hang, aki arra buzdította az amerikaiakat, hogy csak fogjanak be, és járjanak együtt azokkal az „egészségügyi tisztviselőkkel”, mint például ő.

A Dr. Fauci „művével kapcsolatos” közelmúltbeli feltárások fényében úgy tűnik, hogy most mindennek sokkal több értelme van.

Ma már tudjuk, hogy Fauci egy Tunéziában végzett „ tanulmányt ” finanszírozott , amelyben a beagle kutyákat szó szerint élve falták fel a parazitákkal fertőzött legyek (képernyőképek itt és itt ). 2018-ban több mint 16 millió dollárt költött az adófizetők pénzéből majmokon végzett mániákus "mérgező korpainjekciós" kísérletekre .

A vuhani (Kína) laboratóriumban végzett funkciószerzési kutatások finanszírozásával, ahonnan a koronavírus származott, csak a legújabb az élők elleni bűncselekmények közül.

Most több betekintést nyerhetünk Dr. Fauci kiterjedt munkatörténetébe. Nemrég fedezték fel, hogy Fauci NIH-ját 2004-ben egy New York-i kórházban árvákon végzett embertelen AIDS-kísérleteket finanszírozó tetten értek (képernyőkép itt ).

A kísérleteket, amelyeket az NIH hagyott jóvá, ahol Fauci volt a felelős, több száz New York-i árván végezték el, és kormányzati szervek vettek részt a Big Pharma mellett, akik az árvákat laboratóriumi patkányként használták halálos AIDS-gyógyszer-kísérletekben.

Fauci és az NIH feláldozhatónak ítélte ezeket az árvákat, és ekként kezelte őket. 2008-ban a VERA Intézet jelentést tett közzé a kísérletek eredményéről. A VERA-t New York városa bérelte fel ennek a jelentésnek az összeállítására, de a VERA nem kapott hozzáférést a vizsgálatok során felhasznált gyermekek orvosi feljegyzéseihez.
A jelentés megdöbbentő és felkavaró. Íme egy összefoglaló az Incarnation Children's Center Investigationből:

Beszámoltak arról, hogy huszonöt gyermek halt meg a kábítószer-vizsgálatok során, további ötvenöt gyermek halt meg a vizsgálatok után (nevelőknél), és Tim Ross, a VERA Gyermekjóléti Programjának igazgatója szerint (2009-ben) , a kábítószer-vizsgálatokban használt fennmaradó 417 gyermek 29%-a meghalt (az összesen 532 gyermek közül, akikről elismerték, hogy használták).

A vizsgálat azt is megállapította, hogy a perek alatt és után sem fizettek, sem kártérítést egyik gyermeknek vagy családjuknak sem.

A kísérletek egyértelműen sok gyermek számára végzetesek voltak, de több száz másik szenvedett súlyosan a kísérletek során. Egy kórházi nővér szerint, aki később a kísérletekről beszélt az újságíróknak, a gyerekek azonnal megbetegszenek, kitörnek vagy hányni kezdenek a vizsgálat során.
 
 
fa.png
 
 

Dr. Fauci egy gonosz pszichopata, aki emberi lények és más élőlények legrosszabb módon történő felhasználásával keresett megélhetést, mindezt a „tudomány” nevében.

Aztán ott vannak a COVID-19 elleni védőoltások, amelyeket ő támogat, és szerinte mindenkit rá kell kényszeríteni. Ez Fauci eddigi legnagyobb, legkiterjedtebb kísérlete, és bűnöző.

Faucit le kell tartóztatni, és MOST bíróság elé kell állítani.

Copyright 2021. LibertyBell.com
/Cikk forrása: https://ussanews.com/News1/2021/10/27/bombshell-faucis-nih-also-funded-medical-experiments-on-aids-orphans-in-ny-city/ A cikk fordítása google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László