Julian Radson: 

Fauci szervezete által (is) finanszírozott a Rémek Háza 

A NIH több mint 16 milliót költött az adófizetők pénzéből majmokon végzett „mérgező agyinjekciós” kísérletekre; „Lyukakat fúrtak a koponyájukba és az agyukba ültettek fémeszközöket”

 
f1.png
 
 

Tovább megdöbbentő jelentés a White Coat Hulladék Projekt felfedte, hogy a Fauci vezetett National Institutes of Health (NIH) milliókat költött az adózók pénzéből olyan aljas kísérletekre, ahol a kutatók a majmokagyába mérgező injekciókat fecskendeztek, amitől lebénultak, a koponyájukba pedig fémtámlákat ültettek.

A beteges projektet az NIH legalább 2018 óta finanszírozza, és több mint 16 millió dollárt kapott az adófizetőktőlMengele- Esque kutatásukra, amely magában foglalja:

  • A majmokat egyedül zárva kis ketrecekbe.
  • Lyukak fúrása a majom koponyájába.
  • Fejtámlák beültetése.
  • Elektródák beültetése a majom agyába.
  • Méreganyagok befecskendezése, amelyek tönkreteszik a majom agyát, aminek következtében elveszítik az uralmat a végtagjaik, a szájuk és más testrészeik felett.

Vizsgálata során a WCWP-nek megdöbbentő felvételeket is sikerült feltárnia az Emory Egyetem Yerkes Nemzeti Főemlőskutató Központjából, ahol a kutatás egy részét végezték. A majmokat kis ketrecekbe zárták, és látható a koponyájukból kilógó fejtámlákkal.

A majom koponyáján található fémszerkezetek egy elektródát tartalmaznak, amely közvetlenül kapcsolódik az agyhoz, ami lehetővé teszi a kutatók számára, hogy bizonyos területeket mérgező vegyszerekkel tönkre tehessenek.

A videó szerint a gonosz tesztek „megnyomorítják a majom végtagjait és remegést okoznak”.

 
 
 
 

A Yerkes NPRC összesen több mint 4000 főemlőst tart fenn azért, hogy kegyetlen kísérletekben használják fel őket, amelyeket a legtöbb amerikai ellenzi.

A White Coat Waste Project szövetségi panaszt nyújtott be a kegyetlen kísérletek felfedezése után. A kutatás zavaró jellege mellett csoport megállapította, hogy a NIH és az Országos Főemlőskutató Központok több „költségnyilvánítási” szabálysértést követtek el, amikor bejelentették a kutatás végrehajtásának tervét. 

A WCWP azzal érvel, hogy az adófizetők pénzének felhasználása ezekre a kísérletekre megsértette a „Stevens-módosítást”, amely egy régóta fennálló szövetségi törvény, amely részletes sajtóközlemények vagy nyilatkozatok közzétételét írja elő, amelyek leírják a projektet, és tartalmazzák az adófizetők pénzeinek konkrét elszámolását.

A WCWP jelentéséből :

„A WCW panaszt nyújtott be az Országos Egészségügyi Intézethez, miután feltárta mind a hét Nemzeti Főemlőskutató Központ költségnyilvánítási szabálysértéseit, amelyek az ország legnagyobb, adófizetők által finanszírozott majomlaboratóriumai összesen 22 000 főemlőst börtönöznek be, és évente több mint 100 millió dollárt kapnak. 

A nemzetek legnagyobb adófizetői által finanszírozott majombántalmazói megsértik azt a szövetségi törvényt, amely előírja, hogy nyilvánosan hozzák nyilvánosságra kegyetlen és pazarló kísérleteik költségeit.”

Fauci NIH-ja hírhedt arról, hogy sorozatosan megsérti a törvényt, többször is gúnyt űz a követelmények betartásából. 2016-ban 100  kísérletből 100 esetben ilyen vagy olyan módon  elkerülték a nyilvánosságra hozatalt.

A probléma sem lett megoldva. A mai napig az NIH-nak és támogatottjainak „nem sikerült kijavítania a mintát”.

A Washington Examiner szerint:

„A legújabb kiadások átláthatóságának megsértése után jönnek White Coat Hulladék Projekt felfedi az ismételt Stevens módosítás megsértését. A NIH támogatást élvező intézményekben a 2016 Out 100 sajtóközleménye szerint  abban az évben az adófizetők által finanszírozott projektek összértéke  csaknem negyed milliárd dollár volt, egyik sem volt összhangban a módosítással.

Az év elején a GAO [Kormányzati Elszámoltathatósági Hivatal] megerősítette az adófizetők felügyeletének jelentését, és felszólította a HHS-t a törvény végrehajtására. Válaszul a minisztérium ígéretet tett arra, hogy „minden operatív részleget utasít a Stevens-kiegészítés végrehajtásának és nyomon követésének folyamatának kidolgozására”, de az NIH-nak és támogatottjainak nem sikerült kijavítania a mintát.

A „toxikus agyinjekció” kutatás csak egy a számos olyan kísérlet közül, amelyeket azolytatódik NIH az adófizetők pénzéből zöldített meg. Az állami dollárok elköltésének módjai közül néhány:
  1. A majmok „faló-ivó” alkoholistáivá alakítása (Oregon NPRC)
  2. Sebészeti beavatkozást kiváltó szívrohamok majmokban (Washington NPRC)
  3. A majmok kitétele biológiai fegyvereknek (Tulane NPRC)
  4. Szándékosan megfenyegetik a majmokat, hogy félelmet és szorongást okozzanak (California NPRC)
  5. Pszichológiailag kínzó páviánok (Southwest NPRC)
  6. A majmok koponyájába fúrni és befecskendezni az ADHD-gyógyszert Ritalinnal (Wisconsin NPRC)

A sci-fi stílusú agyimplantátumok főemlősökben csak a Fauci horror show legújabb szegmense. Nemrég kiderült, hogy ez a beteg szörnyeteg nagy összegeket hagyott jóvá az adófizetők pénzéből kutyákon végzett visszaélésszerű kísérletek finanszírozására – pedig a kutatást már elvégezték.

A White Coat Waste Project szintén elsőként fújta a sípot erre a történetre. A csoport az információszabadságról szóló törvényt felhasználva feltárt több nyugtalanító dokumentumot, amelyek részletesen bemutatták, hogy Fauci és a NIAID a gyógyszeres kezelés hatékonyságának tesztelése érdekében egészséges beagle kölyköket zárt ketrecekbe, és szándékosan fertőzte meg őket betegséget hordozó legyekkel. parazitákat okozva.

A kutatók állítólag „kivágták” a kölyökkutya hangszálait is, így anélkül tudtak dolgozni, hogy meghallották állandó fájdalomkiáltásaikat.

A beagle kölyökkutyákkal végzett aljas kísérletekről augusztus 8-án került sor először a The Gateway Punditban, és VÉGRE felkerülnek a nemzeti címlapokra.

f3.png

Most a #FauciHatesDogs, a #FauciDogTorturer és a #FauciTorturesDogs mind felkapott a Twitteren.

Általában az ilyen mértékű szükségtelen állatkínzás komoly pszichológiai vizsgálatot tesz szükségessé. De nem Faucinak, a baloldal tévedhetetlen, a progresszivizmus ébresztő papjának.

*B.Kiss-Tóth László 2021.10.26.