Jon Rappoport (kaliforniai oknyomozó riporter):

A meggyilkolt csecsemő a virológiai laborba érkezik; az elefántcsonttorony beszennyeződött


A Children of God For Life című lapban megjelent úttörő cikkében, melynek címe „Isten elhagyása a tudomány kedvéért.Debra Vinnedge felvázolja, hogy a Rockefeller-Harriman eugenikai mozgalom hogyan támogatta az orvosi abortusz gyakorlatákutatási célokhozBeleértve az élveszületéseket is, amelyek során a csecsemőt meggyilkolták, és szerveit kivették:
„…az abortusz még nem volt legális; ez 1936-ban volt. De az abortusz minden bizonnyal törvényes és elfogadható volt [az eugenikusok számára], ha azt jelentette, hogy véget vet egy gyermek életének, aki egy „gyengeelméjű” asszonytól születik, akinek a végeredménye kevésbé lesz tökéletes, vagy akinek támaszkodni a társadalomra, hogy fizesse az ellátásukat.”

És nem végeznek abortuszt orvosi kutatás céljából? Ez zárt ajtók mögött, látótávolságon kívül történt több országban, köztük az Egyesült Államokban is.
Tekintsük ezt a kutatási jelentést: „Két és fél-öt hónapos terhességi emberi embriókat a Torontói Általános Kórház nőgyógyászati osztályáról szereztek be… Nem használtak macerált mintát, és sok embriónál a szív még dobogott a terhesség idején. Átvétel a víruslaboratóriumban.”
Íme az idézet: Joan C. Thicke, Darline Duncan, William Wood, AE Franklin és AJ Rhodes; A poliomyelitis vírus tenyésztése szövettenyészetben; A Lansing-törzs növekedése emberi embrionális szövetben, Canadian Journal of Medical Science, Vol. 30., 231-245. [1952. június]
A szerzők minden bizonnyal egy csecsemőt írnak le, akit élve vettek ki az anyaméhből, és miután sejteket gyűjtöttek, megölték. A „növekvő vírus sejtkultúrában” kutatására.

Íme egy másik kutatási jelentés, amely azt jelzi, hogy a csecsemő élve született, szöveteit elvették, majd megölték:
„12-18 hetes terhességi embriókat használtak fel. Ritkán holtan született magzatokból, illetve koraszülöttek boncolása során nyert szövetet… A kísérletekben 3 féle embrionális anyagot használtunk: bőr, kötőszövet, izom elemeit; bélszövet; agyszövet… Amikor csak lehetséges, az embriót kivették a magzatvízből, átvitték egy steril törülközőre, és 5 C -on tartották a boncolásig. ”

Az idézet: Thomas H. Weller, John F. Enders, Studies on the Cultivation of Poliomyelitis Viruses in Tissue Culture: I. The Propagation of Poliomyelitis Viruses in Suspended Cell Cultures of Various Human Tissue; Journal of Immunology 1952; 69; 645-671. [1952. június]

Ismét a csecsemő szövetét használták fel a laboratóriumban „vírus sejtkultúrában történő szaporítására”. A sejtek csecsemőtől származtak.

Olvasóim tudják, hogy az elmúlt évben lelepleztem virológusok abszurd állításait, miszerint vírusokat izolálnak a laboratóriumokban. 
Valójában leveseket készítenek az edényekben, amelyek mérgező gyógyszereket és vegyszereket, majomsejteket és emberi sejteket, valamint egy páciens nyálkamintáját tartalmazzák. Amikor a sejtek elkezdenek pusztulni, azt állítják, hogy ez a bizonyíték arra, hogy a vírus a nyálkahártyában, a levesben van, és halálos.
Természetesen ez nonszensz, mert a mérgező gyógyszerek és vegyszerek tökéletesen képesek megölni a sejteket; és a leves sejtjeit éhezik a tápanyagok, ami szintén sejthalálhoz vezetne.
A vírusok izolálása egyáltalán nem izolálás. Ez egy csalás.

De eddig eszembe sem jutott, hogy a laboratóriumban levesben levő emberi sejtek egy része csecsemőktől származik, az anyaméhből élve, aratás céljából, akiket aztán megöltek.
Ezzel beteljesedik a gonoszság köre.

Természetesen a virológiai kutatási csalásokból és a csecsemőgyilkosságból jönnek ki a vakcinák, beleértve a COVID-oltásokat is, amelyek rengeteg sérülést és halálesetet okoznak szerte a világon.

A hívő embereknek mindenhol be kell látniuk, hogy a lövés alóli vallási mentesség kinyilvánítása kötelességük, függetlenül attól, hogy a hatóságok engedélyezik-e vagy sem.
Amikor utoljára megnéztem, a Poncius Pilátushoz intézett felmentés nem működött, és Anthony Fauci státusza sem magasabb, mint a Hatóság, akihez legalább négymilliárd hívő ember imádkozik.
/Forrás angolul: https://blog.nomorefakenews.com/2021/10/22/murdered-infant-comes-to-virology-lab-ivory-tower-is-befouled/ A cikk fordítása google-s fordító használatával történt. *B.Kiss-Tóth László