GLOBALISTA PÁPA, VATIKÁN, PEDOFÍLIA, DEKADENS EGYHÁZ, SZEMBESZEGÜLŐ PÜSPÖKÖK
 
Az Alcyon Plejádok által készített leleplező videó a római katolikus egyház és feje: a jezsuita Ferenc pápa sátáni vonatkozásairól
(Magyar hanggal és részben magyar  feliratozással)
"Fel kell ismernünk, hogy ahogyan létezik egy mély állam, amely a bolygót anyagi, gazdasági téren uralja, és az emberiséget rabszolgaként a szolgálatába állítja, úgy létezik egy mély egyház is, amely feladatait elárulja, és lemond az Isten előtti kötelezettségeiről, hogy a világot uraló sátánista elit jó és hűséges szolgáiként az oltást hirdessék minden elkötelezett hívüknek.
I. Ferenc pápa maga is kiállt a veszélyes vakcinák mellett, zöld igazolványt követel és ragaszkodott ahhoz, hogy mindenki beoltassa magát. Erkölcsileg legitimnek hirdette az oltást, annak ellenére, hogy tudja, hogy abortált magzatokból származó sejtvonalak felhasználásával állítják elő a vakcinákat  és azt is mondta, hogy "ez a szeretet cselekedete".
De ki is az a Bergoglio pápa, és milyen mértékben játszik az egyház legfőbb képviselőjeként a Szentszékben? Vajon az összes püspök, bíboros, prelátus egyetért-e az elképzeléseivel vagy most fedezik fel a Vatikán kettős arcát, amely mindig is létezettde különösen most pedofíliával, visszaélésekkel, pénzügyi botrányokkal és a globalista tervekkel felszámolja a katolikus egyházat az NWO elit diktátumának megfelelően?
"
 
glob.png
 
Videó: https://www.bitchute.com/video/q6TJZ4tERNrl/?list=notifications&randomize=false
Közzétéve: 2021.10.19.
Ha a videó a linkre kattintva nem jelenne meg, akkor írd be a linket a webkeresőbe.
 
*B.Kiss-Tóth László