*Rémhír vagy van valóságalapja?

Gary D. Barnett:

A legrosszabb még hátravan

(A  cikk a henrymakow.com általi rövidített változat)

dees-hadiállapot.jpeg

Valamikor a kormányzó bűnözők mindazok után jönnek, akik nem hajlandók beadni az injekciót, és nagyon megnehezítik mindannyiunk életét ... Ez rövid időn belül nagyon veszélyes országgá válhat a szabadságot követelő emberek számára.

A legrosszabb még várat magára, mivel a halált és a hamis zászlós fenyegetéseket az állam tervezi

Az egész gyakorlati kormányunk a maffiapszichológián alapul, és a Boobus Americanus minden parancsot követni fog, amely biztonságosabbá teszi őt. "~ HL Mencken

Az utolsó lökés a totalitárius állam felé rajtunk van, és a társadalom elleni teljes támadás küszöbön áll. 

Mivel a lakosság nagy része továbbra is együtt jár ezekkel a csalásokkal, továbbra is engedelmeskedik minden parancsnak, és még mindig nem tud bátorságot gyűjteni ..., mit tehetünk azok, akik tájékozottak és hajlandóak dacolni a „hatalommal”?

Az extrém propaganda, a félelemkeltés, a hamis zászló elleni támadások, a hamis „vírusos” támadások, az „oltás” miatti halálos influenzaszezon, a „több” oltási megbízatás, valamint az áram- és vízhálózat leállítása kombinációja lesz. környezetet, hogy lehetővé tegye a teljes vagy részleges hadiállapotot. 

Ez előkészíti a lezárások, a karanténok és az elszigeteltség helyreállításának színpadát, a hamis „éghajlatváltozási” napirendek előmozdítását, és olyan szabályozási légkör megteremtését, amely annyira korlátozó, hogy tükrözze a teljes diktatórikus állapotét.

Mindenekelőtt a „variáns” fenyegetés könnyen előrehalad, mert valószínűleg többen halnak meg idén ősszel és télen ... a széles körű immunrendszeri kudarcok miatt ... milliónyi mérgező injekció miatt ... 

A haláleseteket ... továbbra is egy nem létező „vírus” vagy „változat” miatt fogják hibáztatni, és ez a taktika lehetővé teszi a szélsőséges félelem céltudatos terjedését.

Ez a kormány ... majd a gyermekek után fog menni a mérgező „Covid” vakcina tervezett befecskendezésével ... az „állami” iskoláknak nevezett indoktrinációs központokban. Ez a 12 éves és idősebb gyermekekkel kezdődik, és ... minden gyermeket a csecsemőkig és a csecsemőkig céloz meg ezzel a halálos készítménnyel.

Egyre több halállal és betegséggel próbálkoznak új és súlyosabb lezárásokkal ... 

Ez a terv tovább fog javulni a tervezett kibertámadások miatt, amelyek várhatóan leállítják az elektromos és vízhálózatokat az egész országban. Ezek az úgynevezett támadások minden bizonnyal hamis lobogó terrorok lesznek a tömegek ellen, és könnyen polgári zavargásokat, erőszakot és rendkívüli agressziót okozhatnak az állam részéről az ellenvéleményre adott válaszként. 

cyber-sokszög.jpeg
 

A szimulációk nagymértékben fokozódtak az idén, és a csúcspontjuk a Világgazdasági Fórum Cyber Polygon szimulációja lesz, július 9-én , mindössze egy héttel a mai naptól.

Az év előrehaladtával egyre több megosztottság fog kialakulni a mi-velük szemben helyzetben, és "oltva" állítják a nem oltottakat. ...

Egy bizonyos ponton a kormányzó bűnözők mindazok után jönnek, akik nem hajlandóak injekciózni, és nagyon megnehezítik mindannyiunk életét ...

Ne felejtsük el a fiktív, ember alkotta „éghajlatváltozási” menetrendet, mivel úgy tűnik, hogy az éghajlaton alapuló radikális politikai döntések irányába mutató törekvés már folyamatban van. 

Ez nagyon aggasztó, mivel újabb veszélyes zsarnoksággal egészíti ki a társadalmat, amelyet már diktatórikus őrület emészt fel. Könnyen felhasználható több karantén kényszerítésére, utazási tilalomra és közüzemi szolgáltatások kiosztására, amelyeket mindezek a kormányok és partnerei gyakorlatilag ellenőriznek.

wurst.jpg
 

 Ez a napirend az életet adó víz és az energia tömeges korlátozását, az élelmiszer-termelés és -elosztás megsemmisítését, az ellátóvezetékek leállítását és a megállíthatatlan menekülő inflációt jelenti, különösen e polgárok legfontosabb szükségleteit illetően. Amikor az élelem annyira szűkös lesz, hogy sokan éheznek, teljes káosz lesz.

Gazdasági értelemben ezeknek a történéseknek bármelyike vagy mindegyike megzavarja a gazdasági tevékenységet a tömegek számára, de az állítólagos „elit” uralkodó osztály arra fogja használni, hogy továbbra is ellopja mindannyiótok vagyonát, ahogy az elmúlt évben is történt és egy fél. 

Ez volt a történelem legnagyobb vagyonátadása, és még nincs vége. A hatalmasok, akik milliárdok életét rombolják, továbbra is királyként élnek, miközben minden pénz és vagyon tulajdonjogát igénylik. A cél természetesen az, hogy ne birtokolj semmit, és örülj neki.

KÖVETKEZTETÉS

... Minél többen nem hajlandók elfogadni ezt a totalitárius uralmat, annál jobb, mivel az idő lejárt, de ha nagyon sok túlzott haláleset fordul elő idén ősszel és télen, ahogy arra számítok, akkor a zsarnokság kerekei egyre gyorsabban forognak kísérlet befejezni ezt a régóta tervezett puccsot, hogy elfogja és irányítsa az emberiség testét és elméjét. 

Ekkor már veszítettünk, különösen azok, akik a legmagasabb lakosságú területeken, például városokban élnek.

Tudom, hogy mindez a többség számára távolról hangzik, de akkor a legtöbbnek fogalma sincs arról, hogy mi következik. Már nem Kansasban vagyunk.

-----

Forrás linkek:

A gyerekek után mennek

Fauci optimista az összes gyermek vakcinázásával kapcsolatban

A gyerekek az elit tesztállatai

Kiberi sokszög 2021

Az „Event 201” -től a „Cyber Polygon” -ig

Az embereknek fogalmuk sincs, mi következik

A COVID -lezárások klímaberendezéssé válnak

/Forrás: https://www.henrymakow.com/2021/07/gary-barnett-worst-is-yet-to-come.html?_ga=2.161885556.998384700.1625319720-1350543159.1589032433  -2021.07.02./ A cikk fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László 2021.08.22.