Hagyd abba a lövést… 

A történet többi része”

 
 
stop.png
 
 
Videó (angol nyelvű): https://freeworldnews.tv/watch?id=610abae84448902afdfc7e64
 
stp.png
LifeSite a The Truth For Health Foundation nevű városháza konferenciájának adott otthont: „Állítsd meg a lövést… A történet többi része”. Ezen az online találkozón Dr. Peter McCullough, Thomas Renz ügyvéd, Dr. Michael Yeadon, Deidre Byrne nővér, Dr. Elizabeth Lee Vliet, Dr. Jose Trasancos és más kiemelkedő orvosok, tudósok, ügyvédek és vallási vezetők vesznek részt létfontosságú információkat a COVID -rágással, a klinikai vizsgálatokkal és egyebekkel kapcsolatban.

Íme egy rövid áttekintés az online találkozón megosztottakról:

  • Feltörő információkat oszt meg a Biden-rezsim HHS elleni amerikai ügyvéd vezető ügyvédje a VAERS, a nemkívánatos események, az aluljelentett halálesetek és sérülések tekintetében. Ez az előadás frissítést is tartalmaz a CDC Whistleblower nyilatkozatáról, amely azt jelzi, hogy több mint 45 000 tényleges haláleset történt a COVID -lövést követően, szemben a VAERS jelentéseivel, amelyek csak 11 000 -et jelentettek.
  • A korábban nem nyilvánosságra hozott adatok mind a farmakoklinikai vizsgálatokból, mind az azt követő további vizsgálatokból a COVID-rágással kapcsolatban a férfiak, nők és nők termékenységére gyakorolt specifikus, súlyos, azonnali és hosszú távú hatásokhoz kapcsolódtak.
  • Frissítések a nemzetközi orvosi vizsgálatokról a vakcina tényleges immunitásával kapcsolatban, szemben azzal, amit a média közölt a nyilvánossággal.
  • Információk feltörése a nemzetközi perekről és teológiai következményekről a COVID legfrissebb híreivel kapcsolatban világszerte.

** Annak érdekében, hogy lehetősége legyen kérdéseket feltenni a konferencia után, kérjük, küldjön e Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. az Info@TruthforHealth.org címre, hogy megkapja a konferenciahívás linkjét. Kérjük, hogy csak komoly személyek válaszoljanak, mivel a posztbemutató Q&A konferenciahíváson korlátozott a hely.

/Forrás: https://www.lifesitenews.com/conference-stop-the-shot/ 2021.08.04./*B.Kiss-Tóth László