Magzatgyilkosságok egy katolikus klinikai csoport közreműködésével?

Chelyr Sullenger:

Bizonyítékok: A katolikus kórház abotuszra kényszeríti a nőket, azt állítva, hogy nincsen más lehetőség

 
 
1_2.png
YouTube -képernyőkép, Operation Rescue

GRANITE CITY, Illinois (Mentési Műveletek ) - Idén március óta a mentők legalább három nőt szállítottak, akik zaklatott abortuszt szenvedtek el a Hope Clinic for Women in Granite City -ben, Illinois államban. 

Most egy életpárti aktivista bizonyítékokat tett közzé arról, hogy egy katolikus kórházi csoport a dokumentált biztonsági veszélyek ellenére nőket küld a Reménység Klinikára abortuszra.

2021. március 20 -án a Reménység Klinikán kívül készült videó egy teljesen fedett nőt mutatott be, aki egy gurney -n hagyta el az abortusz intézményét. Egy gránitvárosi mentőautóba rakták be, és feltehetően a Missouri állambeli St. Louis -i Barnes Zsidó Kórházba szállították, ahová a legtöbb sérült nőt szokták áthelyezni.

A Gateway Regionális Orvosi Központot, az abortuszlétesítménnyel közvetlenül szemben található kórházat ritkán használják.

A Rescue Operation arra irányuló erőfeszítéseit, hogy az erre és két másik 2021 -es orvosi vészhelyzetre vonatkozó nyilvános 911 nyilvántartást megszerezze, késéssel teljesítették a „COVID miatt”, a városi tisztségviselők szerint.

2021. március 20.: Egy nőt kiraktak a Hope Clinic -ből, egy mentőautóba rakták, amely később kórházi sürgősségi osztályra szállította súlyos abortusz szövődményeinek kezelésére.

2021. június 16 .: Egy nőt mentőautóba raknak és egy St. Louis -i kórházba szállítják, mivel komplikációkléptek föl nála a második trimeszteri abortuszban a Hope Clinic for Women -ben.

A Reményklinika idei második abortusz-vészhelyzete 2021. június 16-án történt. A helyi proliferatív aktivisták által készített fényképeken egy nő látható, akit a mentők szállítottak, miután súlyos abortusz szövődményeket szenvedett egy kétnapos abortusz-eljárás során. A Hope Clinic honlapja szerint az ilyen abortuszokat a terhesség 16-24 hetében végzik. Ezek a többnapos eljárások magukban foglalják a magzat feldarabolását.

Mentője is megkerülte a közeli kórházat, és az állam vonalain keresztül a Barnes Zsidó Kórházba szállította.

A harmadik dokumentált vészhelyzetre a Reménység Klinikában július 22-én került sor. A szívszorító videón egy fekete nő látható, aki egy guronyán utazott, és integetett az életpárti aktivistáknak, akik felajánlották, hogy imádkoznak érte, miközben betöltötték egy másik gránitvárosi mentőautóba. 

2021. július 21 .: Egy fekete nőt betesznek a mentőautóba, miután abortusz -szövődményeket szenvedett a Hope Clinic for Women in Granite City, Illinois államban.

Figyelmeztetések figyelmen kívül hagyása

Pillanatokkal később két fehér nő, akik úgy tűntek, hogy abortuszhoz kötöttek, figyelmen kívül hagyták az életpárti aktivisták kéréseit, és a mentők mellett siettek a Reményklinikába. Ezek a nők megfeledkeztek arról a tényről, hogy egy nő éppen megsérült ugyanazon eljárás során, amelyért sietni akartak.

"Valószínűleg minden nő, aki valaha is kórházba került egy elvetélt abortusz után, bement egy abortuszklinikára, és azt gondolta, hogy semmi rossz nem fog velük történni" - mondta Troy Newman, a Rescue Operation elnöke. - És néhány nő számára ez volt az utolsó dolog az életében.

Az abortusz az „egyetlen” lehetőség?

Eközben John Ryan, aki rendszeresen segítséget nyújt a Hope Clinic -n kívüli nőknek, közzétett egy jelentést, amely bizonyítékokat szolgáltat arra, hogy tizenhét terhes nőt, akik meglátogatták a St. Louis -i nyolc katolikus SSM -kórház egyikét, a kórház személyzete arra kényszerítette, hogy vetesse el csecsemőit a Hope Clinic for Women -ben.

Sok nő jelezte, hogy az SSM Kórház létesítményeinek orvosai azt mondták nekik, hogy „az abortusz az egyetlen lehetőség”. Néhány nő, akiknek azt mondták, hogy csecsemőket hordanak, amelyeket szülés előtt diagnosztizáltak Down -szindrómával.

Ryan hamar felfedezte, hogy a terhes nőknek a Hope Clinicbe történő beutalása rutinszerű. Panaszai miatt Ryan elmondta, hogy nyilvánvaló házon belüli „vizsgálatot” végeztek, és-bizonyítékok nélkül-arra a következtetésre jutottak, hogy a 17 nő mindegyike hazudik arról, hogy abortuszra utalják őket, vagy nyomást gyakorol rájuk.

Egy nő azonban cáfolhatatlan bizonyítékkal állt elő, miszerint a kórház rejti az igazságot.

AM

Az egyik nő, Aberayana Moore, egészségügyi dokumentációjával bemutatta a kényszer szintjét, amelyet a St. Louis -i SSM Health St. Mary's orvosai vetettek rá. Megengedte, hogy nevét és nyilvántartásait felhasználhassák annak leleplezésére, hogyan bántak vele, és figyelmen kívül hagyták a baba hordozására vonatkozó döntését.

Moore -t és a barátját a Barnes Zsidó Kórház 2019 májusában először a Hope Clinic for Women -hez irányította, mert születendő lánya körülbelül 20 hetes terhesség alatt tragikus anencephalia diagnózist kapott további szövődményekkel. Moore -nak azt mondták, hogy az abortusz az egyetlen lehetősége, és megbeszélték vele az illinoisi abortusz intézményben.

Soha nem ajánlották fel neki a lehetőséget, hogy megszülje gyermekét, és megengedje neki, hogy természetesen szeretettel és méltósággal múlik el.

Miután megérkeztek a Hope Clinic-be, hogy találkozzanak, a pár találkozott John Ryan életpárti támogatóval. Miután beszéltek vele, úgy döntöttek, hogy nem fogják elvégezni az abortuszt.

Ryan az SSM Egészségügyi Hálózathoz utalta őket, abban a hitben, hogy jól fognak bánni velük, és a katonai létesítményben tiszteletben tartják az abortusz elutasítását.

SSM Health St. Mary's, ahol az AM állítása szerint a személyzet figyelmen kívül hagyta a döntését, hogy nem veteti el 20 hetes babáját.

Sajnos Moore -nak ismét azt mondták, hogy az abortusz a legjobb megoldás, és újabb időpontot rendeltek neki a Hope Clinic -ben, teljesen figyelmen kívül hagyva a döntését, hogy nem veteti el a lányát. Ettől megdöbbent. Panaszait, miszerint a személyzet nem tartotta tiszteletben a döntését, hogy nem veteti el a lányát, megalázó közömbösséggel kezelték.

Annyira ideges volt, hogy Moore elvégezte és elvégezte a poligráfos tesztet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy zaklatást tapasztalt az SSM Szent Mária Kórházban, mert nem akart abortuszt.

„Úgy tűnik, hogy a katolikus kórházi csoport, az SSM Health a nőket terhességmegszakításra kényszeríti, ahelyett, hogy bonyolult terhességükről gondoskodna. Kíváncsi vagyok, megállapodtak -e a Reménység Klinikával abban, hogy abortuszt végezzenek olyan nőkön, akiknek állapota extra ellátást igényelhet. Ez valóban aljas lenne ” - mondta Troy Newman, a Rescue hadművelet elnöke. „Tekintettel a nők reménységével foglalkozó klinika bántalmazott vetéléseinek kiütésére, felelőtlenség - nem is beszélve erkölcstelenségről -, hogy egy katolikus intézmény oda utalja a nőket abortuszra.”

Olvassa el John Ryan jelentését és kiállításait, beleértve Moore SSM Health St. Mary nyilvántartásait, nyilatkozatát és poligráfiai eredményeit.

Azok számára, akik úgy érzik, hogy az SSM Kórházak tudomására hozzák, le kell állítaniuk a nők hivatkozását és/vagy nyomását a csecsemők abortuszára, e-maileket küldhetnek a contacEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre .

Újra nyomtatva a Rescue Operation engedélyével .

/Forrás: https://www.lifesitenews.com/news/evidence-catholic-hospital-pressures-women-to-abort-at-facility-that-just-botched-3-abortions/ 2021.08.06./ A cikk fordítása google-s fordító használatával történt.*B.Kiss-Tóth László