B.Kiss-Tóth László: 
Arizona állam főügyésze vizsgálatot indított
 
SB.jpg  Sonny Barelli arizonai állami szenátor múltheti kérésére Mark Brnovich főügyész vizsgálatot indított a Maricopa megyei Felügyelőbizottság tagjai ellen, mivel a kb. 8 hónappal ezelőtti bírói határozatnak, majd a kb. 1 hónappal ezelőtti, érvényes és törvényes szenátusi idézésnek nem voltak hajlandók eleget tenni.
 
FB.jpg  A felügyelőbizottság nem volt hajlandó együttműködni az arizonai 2020-as elnökválasztás ellenőrzésének ellenőreivel, részükre semmilyen anyagot, útmutatót, jelszót, stb. nem voltak hajlandók átadni. 
A felügyelőbizottságnak 2021. aug. 20-án 17. óráig kell írásos választ adni a Legfőbb Ügyészség részére.
 
Arizona attorney general, slammed by Trump, announces Senate bid -  CNNPolitics  Mark Brnovich főügyész a vizsgálatról 30 napon belül jelentést készít. Ha jogsértést talál, a felügyelőbizottságnak 30 nap áll a rendelkezésére a probléma megoldására. Ha a felügyelőbizottság ennek sem tesz eleget, a főügyész értesíti az Államkincstárt, hogy tartsa vissza a Maricopa megyei pénzeket.
 
WR.jpg   Wendy Rogers, arizonai állami szenátor megosztotta ezt a hírt a Twitteren és petíciót indított a csalárd arizonai elnökválasztás érvénytelenítésére.
*
 
 Wendy Rogers 1:46 AM · Aug 8, 2021
 
 
The Arizona Attorney General sent this letter to the Maricopa Board of Supervisors on August 6th. 
I can also confirm there is an open 1487 Investigation listed on the Arizona Attorney General website. Now we wait 30 days.
 
y.png
 
yy.png
 
*
*Megjegyzés: A felügyelőbizottság tagjai a demokrata Steve Gallardo kivételével mind Trumpot-utáló republikánus. A hírek szerint a felügyelőbizottság elnöke: Jack Sellers, a Kínai Kommunista Párt ügynöke.
 
Jordan Konradson / https://www.thegatewaypundit.com/ 2021.08.07. nyomán: *B.Kiss-Tóth László