Jamie White:

Rejtély: 3 elnök mind meghaltmiután megakadályozták a COVID vakcinák terjesztését országukban

*
Nem sokkal a haláluk után a vakcinák elkezdtek beérkezni az országaikba.
 
 
Három különböző nemzet elnöke is holtan végezte röviddel azután, hogy megtagadták a kísérleti COVID-19 oltás terjesztését.

Haláluk után mindhárom ország most már COVID-oltást osztogat polgárainak.

 

Legutóbb Jovenel Moise haiti elnököt, akit múlt héten Port-au-Prince-i otthonában gyilkolt meg egy zsoldoscsoport.

Haiti májusban elutasította az AstraZeneca oltóanyagát az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Covax-létesítményéből, az Európában jelentett széles körű mellékhatásokra hivatkozva.

Ezzel Haiti lett az egyetlen ország a nyugati féltekén, amely nem fogadta el a COVID oltást.

Napokkal Moise meggyilkolása után Jen Psaki, a Fehér Ház sajtótitkára bejelentette, hogy az Egyesült Államok 5 millió dolláros segélyen és egy FBI-ügynökökből álló csapaton kívül COVID vakcinát is küld Haitire "már a jövő héten".

 

Pierre Nkurunziza burundi elnök volt a következő, aki a közelmúltban halt meg, júniusban szívmegállásban.

Burundi egészségügyi minisztere februárban elutasította az oltóanyagokat, arra hivatkozva, hogy "mivel a betegek több mint 95 százaléka felépült, becsléseink szerint az oltóanyagokra egyelőre nincs szükség" az afrikai országban.

 

Márciusban John Magufuli tanzániai elnök is "szívbetegségben" halt meg.

Magufuli feldühítette az egészségügyi intézményeket, amikor elutasította a COVID vakcinát országában, és ehelyett arra buzdította a polgárokat, hogy "imádkozzák el a koronavírust".

Magufuli gúnyolódott a PCR-tesztek hatékonyságán is, bemutatva, hogy egy kecske és egy mancsgyümölcs is pozitív lett a COVID-19-re.

Hónapokkal a halála után Tanzánia 470 dolláros megrendelést adott le a WHO-nak egy szállítmány COVID-vakcinára 60 millió állampolgára számára.

 

Vajon csak véletlen egybeesés, vagy úgy tűnik, hogy ezek a nagy nyilvánosságot kapó halálesetek a Big Pharma és a globalisták számára nyereséges eredményt hoznak? 

(Jamie White) INFOWARS.COM 2021. július 12.

/Forrás: https://dringsti.wixsite.com 2021.07.13./*B.Kiss-Tóth László