B.Kiss-Tóth László:
Clintonék tették el láb alól az ABC sajtóorgánum vezető újságíró-riporterét?
 
CS.png
 
Amerikai lapok szerint szombaton reggel 8 óra körül holtan találták alabamai (birminghami) otthonában a közismert 45 éves Christopher Sign újságírót, 
aki a demokrata Bill Clinton (volt amerikai elnök) és Loretta Lynch akkori amerikai legfőbb ügyész 2016-os aszfalttalálkozójának hirhedt történetét dolgozta fel és adta közre Titok a Tarmacon címmel.
2020. elején elmondta a FOX News-nak, hogy a könyv megjelenése után számos halálos fenyegetést kapott, ezért kénytelen volt a családjával elköltöznie.
Keith Czeskleba rendőrhadnagy szerint Christopher halálát ennek ellenére öngyilkosságként vizsgálják. Vajon, miért?
*
 
CS2.png  Videó: https://twitter.com/i/status/1403950963719868417
*
Részlet a könyvből:

„A terv tökéletes volt. Se fényképezőgép, se mikrofon, se kíváncsi szemek, és rengeteg biztonság. A titkos találkozó helyzete nem is lehetett volna jobb. Bill Clinton volt elnök 20 perccel azután, hogy beszállt, kilépett Loretta Lynch főügyész magángépéből. Mindkettő úgy gondolta, hogy megúszta. Mindkettő tévedett. A heves elnöki verseny, az e-maileket érintő szövetségi vizsgálatok, valamint az ország jövőjével kapcsolatos tisztességet kereső bengázi és a társadalom közepette a titkos aszfalttalálkozó csak bonyolítja a helyzetet. A titkos találkozót soha nem tárták volna fel, ha nem lenne veterán újságíró és megbízható forrás ”- olvasható könyvének Amazon-leírásában.

*
ABC, Jamie Hale (Twitter), Jim Höft (The Guteway Pundit) nyomám *B.Kiss-Tóth László 2021.06.13.