Jim Hoft:

Természetesen akkor történt, amikor mindkét férfi tudta, hogy ez hazugság  

0a.png
 
A Gateway Pundit már több mint egy éve számolt be arról, hogy  a COVID-19 vírus egy kínai vuhani laboratóriumból származik.

Az első jelentésünk 2020. április 9-én érkezett, amikor megerősítettük, hogy Dr. Shi Zhengli vezette a koronavírus programot a vuhani laborban, miután a programját leállították az USA-ban egy korábbi szivárgás miatt, amely megölt egy kutatót!

0b.png

 

Az amerikai külügyminisztérium tisztviselői már 2018-ban figyelmeztettek a biztonsági kockázatokra a vuhani virológiai intézet laboratóriumában, ahol a tudósok kockázatos teszteket végeztek a denevér koronavírussal.

Amerikai tisztviselők többször is elutaztak a vuhani laboratóriumba

A figyelmeztetések ellenére az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) Dr. Anthony Fauci vezetésével 3,7 millió dolláros támogatást ítélt oda a denevérvírust tanulmányozó vuhani labornak. Ez azután történt, hogy a Külügyminisztérium figyelmeztetett a kockázatos tesztekre, amelyek a laborban zajlanak.

Ez hihetetlen!
A halálos kínai koronavírus, amely valamikor 2019 végén kezdődött Kínában, most bejárta a világot. A bizonyítékok arra utalnak, hogy a koronavírus nem magától jött. Még mindig nem tudjuk, hogy a halálos vírus szándékosan szivárgott-e ki, vagy baleset volt.

** Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) még 2021. február 9-én tagadta,hogy a koronavírus kiszivárgott volna egy vuhani laborból!

De egy 2019 decemberében nyilvánosságra került egy videó, a who tisztviselője, Peter Daszak beismerte a koronavírus-manipulációt a vuhani laborban, mielőtt a világjárványt bejelentették.

A videóinterjút eredetileg 2019. december 9-énforgatták. Egy példányt 2020 májusában tettek közzé.

A videót a Nipah Virus nemzetközi konferencián rögzítették Szingapúrban 2019. december 9-én és 10-én.

29:52-kor a videón a WHO tisztviselője azt mondja, "a koronavírusok nagyon jók... tudod manipulálni őket a laborban elég könnyen ... a tüskés fehérjék sokat hajtanak arról, hogy mi történik. Megkaphatod a sorrendet, amit fel tudsz építeni a fehérjére, ralph baric-kal dolgozunk az UNC-nél, hogy ezt megtegyük, betegyünk egy másik vírus gerincébe, és dolgozhassunk egy laborban."

Ez egy robbanásszerű fejlemény volt. 

Itt van a teljes videó, hogy még mindig fel a YouTube-on abban a pillanatban.

Letöltjük ennek a videónak egy példányát, amikor a globalista elit vagy a Google baloldalijai eltávolítják a YouTube-ról.

Ahogy Dr. Lawrence Sellin beszámolt a Gateway Pundit-ban még 2020 júliusában - Dr. Peter Daszak, az EcoHealth Alliance elnöke és a Wuhani Virológiai Intézet régi munkatársa, feltehetően a Ralph Baric- Zheng-Li Shi kísérletekre utalt, és kijelentette, hogy "elég könnyen manipulálhatja őket a laborban", és egy tüskefehérjét "egy másik vírus gerincébe" helyez.

És mégis több mint egy éve Dr. Anthony Fauci vehemensen tagadta, hogy a vuhani koronavírust ember okozta, egészen a múlt hónapig, amikor Dr. Fauci elismerte, hogy valószínűleg a természetben történt.

Kedden a FOIA-n keresztül 2020 áprilisából származó e-maileket adtak ki.

Egy 2020. április 18-i e-mailben Dr. Daszak Péter megköszönte Dr. Faucinak, hogy ragaszkodott a COVID-19 vírus természetes előfordulásához - amikor mindkét férfi tudta, hogy ez hazugság.

Egy épeszű világban Dr. Anthony Fauci ma egy börtöncellában ülne.

A férfi többször hazudott az amerikai nyilvánosságnak, és ezrek haltak meg emiatt.

 

/Forrás:  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/01/ A cikk fordítása google-s fordító hsználatával történt. *B.Kiss-Tóth László