A maszkok hatástalanok, tehát a fertőzés terjedését szolgálják

 
 
Kép: Deborah Birx, a Háttér Hatalom csicskája
 
 
Az Egyesült Államok hadserege letartóztatta Dr. Deborah Birxet, más néven "a sálas hölgyet", miután hitelesítették azokat a jelentéseket, amelyek szerint ő és bűntársa, a még mindig szabadlábon lévő Dr. Anthony Fauci összeesküdtek a CDC-vel, hogy szándékosan megtévesszék az amerikai közvéleményt, hogy az arcmaszk hatékony módszer a Covid-19 terjedésének mérséklésére.

Amint arról februárban beszámoltunk, Birx neve egy lepecsételt vádiratba került, miután Donald J. Trump elnök megszerezte a közte és a Deep State Dr. Anthony Fauci közötti hosszú e-mail-láncot. Ebben Birx és Fauci arról tárgyaltak, hogy az arcmaszkok enyhítik-e a Covid-19 terjedését, és bevallották egymásnak, hogy a maszkok teljesen hatástalanok a Covid-19 emberi légzőszervekbe való bejutásának megakadályozására. Ellenkezőleg, elismerték, hogy az elhúzódó "maszkolásnak" súlyos mellékhatásai vannak az emberi fiziológiára, különösen a gyermekek, az idősek és az immunhiányos emberek körében.

Ennek ellenére Birx azt írta Faucinak küldött e-mailjében, hogy "függetlenül a POTUS álláspontjától, továbbra is ösztönöznünk kell a maszkolást és érvényre kell juttatnunk, mert ez nyugalmat ad az embereknek, és biztonságban érzik magukat".

Ez a biztonság illúziója 15 000 amerikai halálához járult hozzá nagymértékben egy katonai tanulmány szerint, amely az összes állítólagos Covid-19 halálos áldozatot értékelte az Egyesült Államokban.

Például egy maszkos 13 éves fiú hirtelen holtan esett össze, miközben 90 fokos hőségben focizott a nevadai Renóban. Kiderült, hogy asztmás volt, de soha nem kapott klinikai diagnózist. Édesanyja, aki a maszkok szószólója volt, hallotta Dr. Birxet a televízióban azt mondani, hogy a szabadtéri tevékenységek nem zárják ki a maszk viselését, ha a szociális távolságtartás lehetetlen. Mivel a futball érintkezős sport, az anya attól tartott, hogy gyermeke egy másik, maszkot nem viselő gyermektől elkaphatja a Covid-19-et, ezért követelte, hogy fia mindig viseljen maszkot, amikor más gyermekek közelében van. Irracionális félelme, Birx hisztériájával párosulva, a fiú halálához vezetett. A CDC egyébként azt állította, hogy a fiú a Covid-19 miatt halt meg, noha a fiú soha nem kapott tesztet.

Egy másik példa: Egy 26 éves Long Island-i nő rövid küzdelem után meghalt a Methicillin-rezisztens Staphylococcus aureusszal, közismertebb nevén MRSA-val, egy olyan húsevő baktériumtípussal, amely rendkívül ellenálló a legtöbb antibiotikummal szemben. A betegség, amely az arcát támadta meg, napokkal azután alakult ki nála, hogy munkáltatója a CDC iránymutatásaira hivatkozva maszkhasználati kötelezettséget írt elő. A baktérium szó szerint megette az arcát, és felismerhetetlenné tette. Három nappal később elhunyt, és a CDC a halál okaként a Covid-19-et tüntette fel.

Ez csak 2 a 15 000 értékelt esetből.

Egy bizalmas forrás, aki részt vett Donald J. Trump mély állam háborújában, azt mondta: "Fauci mellett, akit hamarosan szintén letartóztatnak, az amerikai haditengerészet főbírói testülete Birxet tartja felelősnek az összes halálesetért. Ez tömeges orvosi műhiba és tömeggyilkosság. A vádirat alapján szerda reggel cselekedtek".
 
Május 26-án civil ruhás JAG nyomozók érkeztek a többgenerációs pennsylvaniai otthonba, ahol Birx a férjével és a legidősebb lányuk családjával együtt lakik. Forrásunk szerint a JAG közölte Birxszel, hogy az Egyesült Államok hadseregének parancsára és az 1807-es amerikai lázadási törvény 252. szakasza alapján letartóztatásba helyezték. Birx állítólag zavartnak tűnt, férje, aki ügyvéd, pedig tiltakozott az otthonukba való "jogtalan behatolás" ellen, mondván, hogy sem a JAG-nak, sem Donald Trumpnak nincs hatalma az állampolgárok felett.

Birxet megbilincselték és kikísérték az otthonából, családja pedig szájzárat kapott, amely megtiltotta, hogy Birx letartóztatásáról beszéljenek a médiának. A JAG közölte velük, hogy a parancs megszegése szigorú büntetést von maga után, beleértve a börtönt is.
 
Forrás: https://www.redpapernews.com/u-s-military-arrests-dr-deborah-birx/
Fordította: Dr. Ing. Sebestyén István
Zürich, 2021 Igéret hava 31.
 
/Forrás: ttps://dringsti.wixsite.com/emmako/post/ 2021.05.31./*B.Kiss-Tóth László