Joe Hoft:

A riasztás megszűnt a biztonságos épületben, Georgia államban, Fulton megyében, ahol szavazólapokat tartanak -az épületet szélesre tárták

E2p7jKpXEAgBgmh.jpg

Emerald Robinson, a Newsmax munkatársa tegnap este arról számolt be, 
hogy tegnap találták meg azt a létesítményt a georgiai Fulton megyében, ahol a 2020-as választások szavazólapjait tárolják.
Mi folyik itt?

Georgia-Ballot-Counting-Composite.jpg
  
A konzervatív Treehouse beszámolt:
Folyamatban van a jogi csata a 145 000 hiányzó szavazólap körül, amelyeket ellenőrizni kellett. Az ellenőrzést tegnap, május 28-án, pénteken kellett volna megkezdeni. Az utolsó pillanatban azonban a bírósági beadványban Fulton megyei tisztviselők eljárási okokból megpróbálják megakadályozni az ellenőrzést { Go Deep }. Egy grúziai bíró 30 napos szünetet adott az ellenőrzésben, amíg a jogi érveket a bíróságon meghallgatták. és most veszélybe került az épület?

Tanúk korábban azt mondták, hogy látták, hogy a szavazólapokat kétszer számolták meg, több tétel postai úton távollévők szavazatát nem hajtogatták (ami lehetetlen), valamint a szavazólapok és a géppel töltött szavazólapok másolásának megjelenését. Az alacsony minőségű felbontású mintacsomagok első felülvizsgálata 21% -os különbséget talált a szavazólapok számában a választási tisztviselők által tételenként elmondottak és a tételben szereplő tényleges számú szavazatok között. Ez annak az oka, hogy a bíró teljes körűen ellenőrizte a hiányzó szavazólapokat Fulton megyében.


A demokraták biztosan nagyon félnek. Isten tudja csak, hogy mire készülnek most.

/Forrás: https://www.thegatewaypundit.com/ 2021/05/30/ *B.Kiss-Tóth László