Amerikai nyugdíjas tábornokok és admirálisok szólaltak meg Amerika védelmében 1. 
 
Jim Höft:
us.png  Elnökválasztás utáni nyílt levél nyugdíjas tábornokoktól és admirálisoktól
 
Nemzetünk mély veszedelemben van. Alkotmányos köztársaságként való fennmaradásunkért küzdünk, mint máskor az 1776-os alapítás óta. A konfliktus a szocializmus és a marxizmus támogatói, valamint az alkotmányos szabadság és szabadság támogatói között zajlik. 
 
A 2020-as választások után 317 nyugdíjas tábornok és admirális írta alá, és azt mondta, hogy a 2020-as választás lehet a legfontosabb választás országunk megalapítása óta. 
"Mivel a Demokrata Párt befogadja a szocialistákat és a marxistákat, történelmi életmódunk forog kockán." Sajnos ez a kijelentés igazsága gyorsan kiderült, kezdve magától a választási folyamattól. Tisztességes és becsületes választások nélkül, amelyek pontosan tükrözik a "nép akaratát", elveszett az alkotmányos köztársaságunk. 
 
A választási integritás megköveteli annak biztosítását, hogy egy törvényesen leadott és megszámlált szavazat legyen. A törvényes szavazatokat az állami törvényhozás által jóváhagyott ellenőrzések határozzák meg kormányzati igazolványok, ellenőrzött aláírások stb. Felhasználásával. Ma sokan ilyen fajtiszta ellenőrzéseket hívnak "rasszistának", hogy elkerüljék a tisztességes és őszinte választásokat. A faji kifejezések használata a jogosultság igazolásának elnyomására önmagában atiráni megfélemlítési taktika. Ezenkívül a tisztesség biztosítása érdekében választási folyamatainkban érvényesíteni kell a „jogállamiságot”. Az FBI-nak és a Legfelsõbb Bíróságnak gyorsan kell cselekednie, amikor a választási szabálytalanságok felszínre kerülnek, és nem szabad figyelmen kívül hagyni azokat, ahogyan azt 2020-ban tették. Végül a HR1 és S.1 (ha elfogadják) tönkretenné a választási igazságosságot, és lehetõvé tenné a demokraták számára, hogy örökre hatalmon maradjanak, megsértve az alkotmányunkat. és a Képviselő Köztársaságunk felé. 
 
A választásokon kívül a jelenlegi kormányzat diktatórikus módon teljes körű támadást intézett alkotmányos jogainkra, megkerülve a kongresszust, több mint 50 ExecutiveOrdort gyorsan aláírva, sokan megfordítva az előző adminisztráció hatékony irányelveit és előírásait. Ezenkívül a népességszabályozási intézkedések, mint például a túlzott bezárások, az iskolák és az üzleti vállalkozások bezárása, valamint az írásos és verbális kifejezések legriasztóbb cenzúrája, mind közvetlen támadások az alapvető jogainkkal szemben. Támogatnunk és elszámoltatható politikusokat kell támogatnunk, akik fellépnek a szocializmus, a marxizmus és a progresszivitás ellen, támogatják alkotmányos köztársaságunkat, és ragaszkodnunk kell a fiskálisan felelős kormányzáshoz, miközben minden amerikaira összpontosítunk, különös tekintettel a középosztályra, nem pedig különös érdeklődésre vagy szélsőséges csoportokra, amelyekre osztanak minket. hadakozó frakciók.

További nemzetbiztonsági kérdések és intézkedések:
*A nyitott határok veszélyeztetik a nemzetbiztonságot az emberkereskedelem, a kábítószer-kartellek, a terrorista erőszak, az egészségügyi / CV19 veszélyek és a humanitárius válságok fokozásával. Az illegálisok elárasztják hazánkat, ami egyes államokban magas gazdasági költségeket, bűnözéssel, bérek csökkenésével és illegális szavazással jár. Vissza kell állítanunk a határellenőrzéseket, és folytatnunk kell a fal építését, miközben támogatjuk elkötelezett határellenőrző személyzetünket. A szuverén nemzeteknek rendelkezniük kell ellenőrzött határokkal.

*Kína jelenti a legnagyobb külső fenyegetést Amerikára nézve. Az együttműködési kapcsolatok kialakítása a Kínai Kommunista Párttal arra ösztönzi őket, hogy folytassák katonai, gazdasági, politikai és technológiai fejlődésüket a világuralom felé. További szankciókat és korlátozásokat kell 
előírnunk, hogy elérjük világuralmi céljukat és megvédjük Amerika érdekeit.
 
*Az információ szabad áramlása kritikus fontosságú a köztársaságunk biztonsága szempontjából, amint azt a beszéd- és sajtószabadság is mutatja Alkotmányunk 1. módosításában. A beszéd és kifejezés kifejezéseinek cenzúrázása, a beszéd torzítása, a kormányzati tisztviselők, magánszervezetek és a média általi dezinformáció terjesztése az információ szabad áramlásának elnyomására szolgáló módszer, a zárt társadalmakban alkalmazott zsarnoki technika. Ezt minden fronton ellensúlyoznunk kell, kezdve a 230-as szakasz védelmének eltávolításával a nagy technológiától.

*A hibás Iráni Nukleáris Megállapodás újbóli részvétele azt eredményezné, hogy Irán atomfegyvereket szerezne a szállítási eszközökkel együtt, ezáltal felborulva a középkeleti béke kezdeményezéseiben, és segítve a terrorizmust, amelynek szlogenjei és céljai között szerepel a „halál Amerikának” és a „halál Izraelnek”. Ellen kell állnunk az új Kína / Irán megállapodásnak, és nem kell támogatnunk az iráni nukleáris megállapodást. Ezenkívül folytassa a középkori béke kezdeményezéseket, az „Ábrahám-megállapodást” és Izrael támogatását.

*A Keystone csővezeték leállítása megszünteti a közelmúltban kialakult energiafüggetlenségünket, és az energiától függ, hogy a velünk nem barátságos nemzetek milyen mértékben értékes amerikai munkahelyeket szüntetnek meg. Meg kell nyitnunk a Keystone csővezetéket, és vissza kell szereznünk az energiafüggetlenségünket a nemzetbiztonság és a gazdaság területén.
 
*Az amerikai hadsereg politikai gyalogként történő felhasználása az Egyesült Államok Capitolium környékén telepített több ezer katonával rontja nemzetünk háborúinak harcára és megnyerésére való készséget, felségbiztonsági kérdést vet fel. Támogatnunk kell katonai és állatorvosainkat; összpontosítson a háborús harcokra, szüntesse meg a politikai korrektség katonánkba történő korrozív beáramlását, ami károsítja a morált és a háborús harci kohéziót.

*A „jogállamiság” alapvető a köztársaságunk és a biztonság szempontjából. Az egyes városokban tapasztalható anarchiát nem lehet tolerálni. Támogatnunk kell bűnüldöző személyzetünket és ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy a bíróságok, a mi bíróságaink és a DOJ egyenlően, tisztességesen és következetesen érvényesítsék a törvényt mindenkivel szemben.

A főparancsnok szellemi és fizikai állapotát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Képesnek kell lennie arra, hogy gyorsan és pontosan meghozza az életet és a testet érintő nemzetbiztonsági döntéseket bárhol, éjjel vagy nappal. A legújabb demokratikus vezetés nukleáris kódex-eljárásokkal kapcsolatos vizsgálata veszélyes nemzetbiztonsági jelzést küld a nukleáris fegyveres ellenfeleknek, felvetve a kérdést, hogy ki a felelős. Mindig megkérdőjelezhetetlen parancsnoki láncolatunk van.
A Demokrata Kongresszus és a jelenlegi kormányzat alatt hazánk keményen balra fordult a szocializmus felé, és a zsarnoki kormány marxista formáját ölelte fel, amelyet most ellensúlyozni kell a kongresszusi és az elnökjelöltek megválasztásával, akik mindig az alkotmányos köztársaságunk védelmében járnak el. Nemzetünk túlélése és dédelgetett szabadságai, szabadsága és történelmi értékei visszavonják a figyelmet.

Arra kérjük az összes állampolgárt, hogy vegyen részt most helyi, állami és / vagy nemzeti szinten politikai képviselők megválasztásában, akik fellépnek Amerika megmentéséért, az Alkotmányos Köztársaságunkért, és felelősségre vonják a jelenleg hivatalban lévőket. Meg kell hallgatni és követni kell a „nép akaratát.”
 
A nyílt levél aláírói voltak:
RADM Ernest B. Acklin, USCG, ret.MG Joseph T. Anderson, USMC, ret.RADM Philip Anselmo, USN, ret.MG Joseph Arbuckle, USA, ret.BG John Arick, USMC, ret.RADM Jon W. Bayless, Jr. USN, ret.RDML James Best, USN, ret.BG Charles Bishop, USAF, ret.BG William A. Bloomer, USMC, ret.BG Donald Bolduc, USA, ret.LTG William G. Boykin, USA, ret.MG Edward R. Bracken, USAF, ret.MG Patrick H. Brady, MOH, USA, ret.VADM Edward S. Briggs, USN, ret.LTG Richard “Tex’ Brown III USAF, ret.BG Frank Bruno, USAF, ret.VADM Toney M. Bucchi, USN, ret.RADM John T. Byrd, USN, ret.BG Jimmy Cash, USAF, ret.LTG Dennis D. Cavin, USA, ret.LTG James E. Chambers, USAF, ret.MG Carroll D. Childers, USA, ret.BG Clifton C. “Tip” Clark, USAF, ret.VADM Ed Clexton, USN, ret.MG Jay Closner, USAF, retMG Tommy F. Crawford, USAF, ret.MG Robert E. Dempsey, USAF, ret.BG Phillip Drew, USAF, ret.MG Neil L. Eddins, USAF, ret.RADM Ernest Elliot, USN, ret.BG Jerome V. Foust, USA, ret.BG Jimmy E. Fowler, USA, ret.RADM J. Cameron Fraser, USN, ret.MG John T. Furlow, USA, ret.MG Timothy F. Ghormley, USMC, ret.MG Francis C. Gideon, USAF, ret.MG Lee V. Greer, USAF, ret.RDML Michael R. Groothousen, Sr., USN, ret.BG John Grueser, USAF, ret.MG Ken Hagemann, USAF, ret.BG Norman Ham, USAF, ret VADM William Hancock, USN, ret.LTG Henry J. Hatch, USA, ret.BG James M. Hesson, USA, ret.MG Bill Hobgood, USA, ret.BG Stanislaus J. Hoey, USA, ret.MG Bob Hollingsworth, USMC, ret.MG Jerry D. Holmes, USAF, ret.MG Clinton V. Horn, USAF, ret.LTG Joseph E. Hurd, USAF, ret.VADM Paul Ilg, USN, ret.MG T. Irby, USA, ret.LTG Ronald Iverson, USAF, ret.RADM (L) Grady L. JacksonMG William K. James, USAF, ret.LTG James H. Johnson, Jr. USA, ret.ADM. Jerome L. Johnson, USN, ret.BG Charles Jones, USAF, ret.BG Robert R. Jordan, USA, ret.BG Jack H. Kotter, USA, ret.MG Anthony R. Kropp, USA, ret.RADM Chuck Kubic, USN, ret.BG Jerry L. Laws, USA, ret.BG Douglas E. Lee, USA, ret.MG Vernon B. Lewis, USA, ret.MG Thomas G. Lightner, USA, ret.MG James E. Livingston, USMC, ret. MOHMG John D. Logeman, USAF, ret.MG Jarvis Lynch, USMC, ret.LTG Fred McCorkle, USMC, ret.MG Don McGregor, USAF, ret.LTG Thomas McInerney, USAF, ret.RADM John H. McKinley, USN, ret.BG Michael P. McRaney, USAF, ret.BG Ronald S. Mangum, USA, ret.BG James M. Mead, USMC, ret.BG Joe Mensching, USAF, ret.RADM W. F. Merlin, USCG, ret.RADM (L) Mark Milliken, USN, ret.MG John F. Miller, USAF, ret.RADM Ralph M. Mitchell, Jr. USN, ret.MG Paul Mock, USA. ret.BG Daniel I. Montgomery, USA, ret.,RADM John A. Moriarty, USN, ret.,RADM David R. Morris, USN, ret.RADM Bill Newman, USN, ret.BG Joe Oder, USA, ret.MG O’Mara, USAF, ret.MG Joe S. Owens, USA, ret.VADM Jimmy Pappas, USN, ret.  LTG Garry L. Parks, USMC, ret.RADM Russ Penniman, RADM, USN, ret.RADM Leonard F. Picotte, ret.VADM John Poindexter, USN, ret.RADM Ronald Polant, USCG, ret.MG Greg Power, USAF, ret.RDM Brian Prindle, USN, ret.RADM J.J. Quinn, USN, ret.LTG Clifford H. Rees, Jr. USAF, ret.RADM Norman T. Saunders, USCG, ret.MG Richard V. Secord, USAF, ret.RADM William R. Schmidt, USN, ret.LTG Hubert Smith, USA, ret.MG James N. Stewart, USAF, ret.RADM Thomas Stone, USN., ret.BG Joseph S. Stringham, USA, ret.MG Michael Sullivan, USMC, ret.RADM (U) Jeremy Taylor, USN, ret.LTG David Teal, USAF, ret.VADM Howard B. Thorsen, USCG, ret.RADM Robert P. Tiernan, USN, ret.LTG Garry Trexler, USAF, ret.BG James T. Turlington, M.D., USAF, ret.BG Richard J. Valente, USA ret.MG Paul Vallely, USA, ret.MG Russell L. Violett, USAF, ret.BG George H. Walker, Jr. USAR Corp of Engineers, ret.MG Kenneth Weir, USMCR, ret.BG William O. Welch, USAF, ret.MG John M. White, USAF, ret.MG Geoffrey P. Wiedeman, JR. USAF, ret.MG Richard O. Wightman, Jr., USA, ret.RADM Denny Wisely, USN, ret.LTG John Woodward, ret.
/Forrás: https://www.scribd.com 2021.05.12./*B.Kiss-Tóth László