Áttölthető-e a lélek egy gépbe? 

-Dienes István elméleti kvantum(?)fizikussal beszélget Jakab István műsorvezető
image.png "Áttölthető-e a lélek egy transzhuman technológiába? Milyen gyógyítási eljárásokhoz tudunk jutni ezekkel a technológiákkal? Kik a transzhumanisták? Át lehet-e menteni az egyén tudatosságát egy másik létezőbe? Ismerjük-e már annyira a tudatot, hogy reprodukálni tudjuk azt? Van-e szerepe a vírusoknak a transzhumanitásban? Van-e a vírusnak tudata? Ha igen, akkor ez a mostani tudatos vírus vajon kit akar kiirtani, az embereket, vagy azokat, akik ki akarják irtani az embereket?"
Videó:
image.png https://www.youtube.com/watch?v=kccK9Eh22rI
Feltöltötte: VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ2o21.o3.11.
*
... és a Zürichben élő István Sebestyén Teleki Dr. Ing. (a műsor kommentjében is megjelent, hosszú ékezet nélküli géppel írt) érdekes hozzászólása Einsteinnel kapcsolatban:
Nem bírom a csalókat! Még Einsteint sem!

A Kerdezö (Jakab Istvan) belekergette a Kerdezettet (Dienes Istvant) az Einstein-kriminalisztikaba. Azt is allitotta, hogy sokan Einsteint sik-hülyenek tartjak, hogy fokozza az ellenkezest a Kerdezettben, ami egy riporter eseteben provokacionak tekinthetö. Ebböl az adasbol Einstein igazan kimaradhatott volna.
Jakab Istvannak javasolom elolvasni Einstein hazassagi szerzödeset Marity Milevaval. De sok, nagyon sok dokumentum letezik meg Einstein emberi gyarlosagarol. Gyarlosaga eleri az elmebeteg megmagyarazhatatlan viselkedeset, annyira undorito. A feministak Marity Milevat az egyik legnagyobb martirjuknak tartjak. Ez el kellene Jakab Istvan kerdezöt gondolkodtassa.

Nagyon sok informaciot gyüjtöttem össze kb. 20 eve Einsteinrol, hisz itt elt Zürichben.
Thoman elmeleti fizika professzor, aki Marity Milevat maga melle vette tanarsegednek, -az ETH törteneteben Marity volt az elsö nöi tanarseged-, Mileva lobbizasanak sem engedett, hogy Albert Einsteint is felvegye. Ez volt a rövid visszautasitasa: "Er hat kein Stoff dafür!" Ez egy svajci mondas, mikor kijelentik valakiröl, hogy alkalmatlan valamire. Szo szerint "Nincs olyan anyagbol!", vagy "Nincs anyaga ehhez!" ertsd "Nincs esze ehhez!"

Mileva terhes lett es Einstein szülei zsido rasszista alapokon nem engedtek Albertnek, hogy elvegye felesegül. Ezzel romba döntötte Mileva kiveteles karrierjet, mivel akkoriban ez tarsadalmilag nem volt lehetseges, hogy egy lanynak gyereke szülessen. Mileva el kellett utazzon Del-Magyarorszagra, ahol megszülte a gyermeket, akiröl semmit sem tud a tudomany-törtenet.
Kesöbb, miutan ez a szerencsetlenseg megtörtent, elvette megis felesegül, de folyamatosan megalazta a zsenialis matematikus feleseget a felre lepeseivel. Nem mentek mär sehova együtt, Milevanak tiltva volt megjelenni vele, mivel az Einstein kivansaga es hazassagi szerzödese ertelmeben neki otthon kellett nevelni a kesöbb született gyermekeiket, mosni vasalni, ebedet fözni, stb.

A specialis relativitas elmeletet Mileva dolgozta ki. Az ETH rektora es nehany fizika professzor, meg a Fraumünster Tarsasag tagjainak tarsasagaban azon a hazon, ahol Mileva a gyerekekkel lakott es zongora orakbol, meg matematika tanitasbol tartotta fenn magat, egy emlektablat helyeztek el (ha jol emlekszem 2011-ben), melyben elismerik a Mileva hozzajarulasat a relativitas elmelet kidolgozasaban.
Einstein a Nobel dij teljes összeget atutalta azonnal Milevanak, amiböl több lakasos hazat vasarolhatott.

Az altalanos relativitas elmelet matematikai modelljet sem tudta kidolgozni, pedig ekkor mär Nemetorszagban professzor volt es Milevaval szemben is bizonyitasi kenyszerben volt. Bele betegedett ebbe a helyzetbe es ekkor jelent meg mellette unokahuga, hogy gondozza. A gondozasbol hazassag lett.
Vegül az altalanos relativitas elmelet kidolgozasat sem Einstein vegezte el, hanem egy közismert nemet matematikus.

Mikor Einstein "kimenekült" Amerikaba, akkor hamarosan talakozott a kvantumfizikusok tarsasagaval, akiket teljesen lelombozott azzal, hogy az összes kvantumfizikai elmeleteiket elintezte egy baromsaggal: "Isten nem kockazik!
Ekkor mär Einstein vilaghirü legenda volt. A media altal feltuningolt Einstein kep nem felelt meg a valosagnak.
Ezzel az akkori idök legmenöbb fizikusai elött tanubizonysagot nyert intellektualis kapacitasanak lathato korlatai es eldugtak egy "noname" amerikai egyetemre.

A zürichi szanatorium falara, ahol vegül Mileva meghalt, a Tesla tarsasag helyezett el egy emlektablat, melyben szinten elismerik Marity Mileva hozzajarulasat a relativitas elmelet kidolgozasahoz.
Diohejban ennyit Einsteinrol.
 
A neten mindenre, amit itt vazoltam hiteles archivumi dokumentumokat lehet talalni. Emiatt volt par evvel ezelöt akkora izraelei felhaborodas az Einstein hagyateka körül, mert ebben sok dokuemntum volt, melyek pluszban alatamasztjak a fentieket.
A dokumentumokat Svajcban, Nemetorszagban es Amerikaban kell keresni.
Ezt a gyalazat sorozatot Einstein akkor követte el, mikor Marie es Joliot Curie mint hazastarsak együtt kaptak meg a fizikai Nobel dijat (1903).

Annyiban meg tudunk egyezni, hogy Einstein volt a relativitas elmelet legismertebb nepszerüsitöje.
A Fake News Media nem szünik meg naponta gyartani az Einstein-i bölcsessegeket.
Javasolom Dienes Istvannak valtson peldakepet: Szilard Leo-ra Einstein helyett, mert neki rendben volt az erkölcsi ertekrendje.
 
/Forrás: https://dringsti.wixsite.com/emmako/post/ 2o21.o4.15./*B.Kiss-Tóth László