B.Kiss-Tóth László:
Néger iszlamista volt a nagypénteki capitoliumi terrorista
 

A hírközlő szervek (elég szűkszavúan) arról számoltak be, hogy nagypénteken délután a washingtoni Capitolium-komplexum északi bejáratánál lévő biztonsági sorompónak egy férfi a személyautójával nekihajtott, át akarta áttörni, ami során két rendőr megsérült, az egyikük súlyosan.

image.png

A támadás helyszíne. 

A támadó az ütközés után kiugrott a kocsijából és egy nagykéssel fenyegetőzve a létesítményt őrző Capitoliumi Rendőrség rendőrei felé rohant, akik a fegyvereikből tüzet nyitottak a behatolóra. 
A támadót hordágyon vitte el az EMS és CPR-t is végeztek rajta, de mégis meghalt. 
 
Videó: https://twitter.com/i/status/1378057996345864198
 
Eleinte ellentmondó hírek érkeztek arról, hogy a támadó tudta-e használni a kését, mivel a nagyobb sérülést kapott rendőr:  William Evans sem élte túl a támadást.
Kiderült azonban, hogy a rendőr az életfontosságú szerveket ért szúrásba  halt bele.
 

image.png

William Evans rendőrtiszt.

Az ellenőrzött balliberális-demokrata újságírók és aktivisták a capitoliumi rendőr támadóját rosszindulatúan Trump fehér támogatójaként próbálták beazonosítani és fogadásokat kötöttek rá.
 

image.png

Hordágyon a támadó.

...de pofára estek, mert kiderült, hogy a gyanúsított, akit megöltek, valójában egy fiatal fekete ember volt...

image.png

Noah Green, a néger iszlamista terrorista.

Feltételezhető ugyanis, hogy mivel az derült ki, hogy a támadó férfi minden előzetes hiresztelés(ük) ellenére mégsem egy Trumpot támogató fehér ember volt, (hanem az Indiana állambeli 25 éves Noah Green, aki a közösségi médiában gyakran tette közzé csodálatát az Iszlám Nemzet vezetője, Louis Farrakhan iránt,) a Biden-adminisztráció médiája a közvélemény előtt így próbálja elbagatellizálni az esetet...
 
A Capitoliumi Rendőrség közlése szerint a radarján nem volt rajta behatolás, de azt feltételezik, hogy magányos  támadás történt, ami terrorcselekményhez nem köthető.  
 
Andrew McCabe, az FBI volt igazgatója szerint pedig a fekete muszlim férfi capitoliumi támadása a január 6-i behatolás következménye.
 
Jacqui Heinrich, Austin Frisch és US. Capitol Police twitteres bejegyzése nyomán: *B.Kiss-Tóth László 2021.04.04.  
*

Egyes balliberális hvg-s kommentelők szerint Green csak egy elmebeteg ember volt, aki Jézusnak tartotta Farrakhant, meg volt róla győződve, hogy a CIA és az FBI állandóan figyeli és valószínű, hogy akciója előtt valakik bedrogozták.

Úgy látszik, ők is próbálják minimalizálva megmagyarázni az elkövető tettének okát és súlyosságát.
 
*B.Kiss-Tóth László 2021.04.04.