Jó hírem van, Adventhez illendõ. A Fény várásában, a megvilágosodás útján jól haladunk. Bizonytja ezt a teljes médiazárlat, amivel tulajdon képpen nekünk segítenek. Akaratuk, szándékuk ellenére. Csak mert ilyen a Teremtett világ rendje. Így mûködik. Mondom, nekünk segítenek, igaz szívû magyar embereknek, mert arra kényszerítenek, hogy élõ kapcsolatot alakítsunk ki egymással. Ami szervesen mûködik és nem kell hozzá tele-víziós (látomásos) készülék. Mert Isten szeret bennünket és fényt hoz nekünk, megvilágosodást. Mindenki lelkébe, agyába. Víziók helyett a valós-ágot. Ugye milyen szép?


Szóval jól haladunk. Abból is látszik, hogy egymás után hagyják el a sûllyedõ hajót az illetékesek...


Lemondanak, mennek, menekülnek a felelõsség elõl. Pedig arról a Teremtett világban nem lehet lemondani. Mindenkinek szembe kell nézni tetteivel. De ez nem látszik a budai villákból. Ez nem látszik és mégis így van. Nem baj. Lényeg, hogy mi tudjuk. Lényeg, hogy vegyük tudomásul egyre többen.


Furcsa világot élünk. Draskovicsok csomagolnak, papok lázadnak a kettõs kereszt ellen, az olaszoknál kiment divatból a Feszület. Róma romok alatt, közjogi romok alatt. Nem baj. Csak mi megmaradjunk, csak mi keresztények maradjunk, csak mi Jézushitben éljünk. Mert õrizni kell valakinek a Szent Fényt. A mi dolgunk azt táplálni, a mi dolgunk azt menteni az elmúlt századok pokoli sötétségén keresztül. Gyermekeinknek. Hogy világosan tudjanak majd õk is tájékozódni ebben az egyre jobban ritkuló ködben.