Az SZDSZ is megfontolja a parlament feloszlatását….



Na ná, hogy megfontolja! Fõleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a valamikori egy párti diktatúra csak ezen a módon tud továbbélni a hatalomban. A képlet ugyanis pofon egyszerû.



1. Volt egyszer egy MSZMP amelyik szépen minden magántulajdont elállamosított. Miután ezzel végzett, gyorsan felvett a nemzetközi pénzhiénáktól, IMF és társaitól hatalmas hiteleket a mi bõrünkre, a mi beleegyezésünk nélkül.



2. Miután ezzel is végeztek, szépen eljátszották nekünk a rendszerváltás c. tragikomédiát, s önmaguknak adtak néhány új nevet, mint: MSZP, SZDSZ, FIDESZ, MDF, FKGP.



3. A korábban elállamosított javakat ügyesen egymás között elosztották a privatizációnak nevezett mézesmadzag mentén, és berendezkedtek az oszd meg és uralkodj elv szerint, a mi nyakunkon.



4. Ekkora nekünk is jutott egy teljes pénzügyi csapda helyzet és egy olyan politikai elit, amely színtõl, megnevezéstõl függetlenül!! a mi kipusztításunkon dolgozik azóta is, külföldi megrendelésre. Hogy világos legyen: övék a pénzügyi, katonai hatalom, mi megáshatjuk a saját sírunkat, ha nem tetszik, amit nekünk szánnak.



Csakhogy a jól zsírozott fogaskerékbe kavics került: Mária országában felébredt a Magyar. Képzeljék el, felébredt és szétnézett maga körül, követhetõ vezetõt kezdett keresni. S miután egyet sem talált, akit méltónak érzett volna, feljebb emelte a tekintetét, az Ég felé. S megtalálta vezetõjét a Teremtõ személyében, a Szent Koronánk révén és munkához látott.



Na ez az a pillanat, amikor a fidesz engedélyt kapott a hatalom átvételéhez. Mert inkább egy megvásárolható fidesz, mint a Szent Korona. Értik már?



Mit tehetünk ebben a helyzetben?



Villám gyorsan össze kell fognunk és meg kell tudnunk jelenni pártként is. Másodperceink maradtak. Meg kell tudnunk szólítani minden magyar embert, és el kell tudnunk magyarázni mindenkinek, de leginkább a gyõzike show-n szocializálódó nemzettársainknak, hogy az életünk a tét. Itt van az a történelmi pillanat, amely a magyar sors felragyogását teszi elérhetõvé akár évszázadokra, évezredekre. Itt most nekünk kell cselekedni. Azonnal. Vér nélkül, egészen egyszerûen a jelenlegi törvényi kereteken belül meg kell nyerni a kiírásra kerülõ országgyûlési választást. Mert hogy kiírják, az egészen biztos. Mert túl akarnak élni és ez az egyetlen módjuk maradt rá.



Mi nem túlélni, sokkal inkább feltámadni akarunk.



A magyarság a népek Krisztusa s mint ilyen éppen a 15. krisztusi stációban, a FELTÁMADÁSBAN van jelenleg.



Hát boldog feltámadást kívánok minden magyar nemzettestvéremnek, végtelen szeretettel.



Udvarhelyi Róza