„Együtt tüntetnek a szlovák tejtermelõk a magyar állattartókkal



Azért vonulnak ismét egy gyáli áruház parkolójába, valamint egy másik hálózat logisztikai központjához, Alsónémedibe, mert szerintük az áruházláncok továbbra is folytatják a törvénytelen, vagy nem szabályozott árletörõ politikájukat. A demonstrációhoz csatlakozott a Magyar Pékszövetség és a Szlovák Tejtermelõk Szövetsége is. (MR)”



Ez az! Ide kell eljutni! Nem veszekedni, nem gyûlölködni kell, a mocskos politika útvesztõiben, hanem összefogni szeretett Szlovák testvéreink. Mert közös az érdek és életbevágóan fontos! Ma már nincs helye az egymásra való acsarkodásnak, mert együtt adjuk vérünket a nemzetközi szinten mûködõ, mindannyiunkat megvetõ, mindannyiunkat csak idióta rabszolgaként kezelõ pénzügyi oligarchiákba tömörült gyilkosoknak. Nekünk most össze kell fogni és együtt kell fellépni. Mert nincs más út! Mert a szlovák gyermek éppen úgy sír, mint a felvidéki magyar gyermek és a szlovák édesanyák éppen olyan áldozattal nevelik õket, mint a felvidéki magyar édesanyák. Mert EMBEREK vagyunk mindannyian, ugyanannak az egy Teremtõ Istennek a gyermekei. Nem vagyunk konzumidióták, nem vagyunk jászol nélküli barmok, EMBEREK vagyunk mind!


Vegyen példát rólunk minden nép. Üzenjük együtt, és fogjuk meg egymás kezét szeretettel, mert nincs más út!!!


Szüljük meg együtt újra a Szent Korona országát, melyben bármilyen ajkú testvérünk biztonságos boldogságban élheti Isten adta életét.



Udvarhelyi Róza