Civil Nemzeti Csúcs?



Na ná, hogy csúcsra járnak, mert félnek. Van is mitõl. De nem tõlünk kéne ennyire félni elvtársak, elvtársnõk, sokkal inkább a saját lelkiismeretüktõl. Na meg azért nem ártana legalább néhány gondolat erejéig eltöprengeni azon is, így csúcsra járás közben, hogy mi van akkor, ha mégis csak van Isten?! Mi van akkor, ha még itt a végsõ órákban mégis csak kiderül, hogy ezek a hülye magyarok tudják jól a dolgokat és hazudozás ide, EU oda, világválság amoda, egyszer csak hirtelen mindenki azon kapja magát, hogy nem a szomszédjának kell elszámolni, hanem személyesen a Teremtõnek. Ott aztán nincs tovább apelláta, ott nem lehet majd titkos kormányzati vonalakon venni a következõ ukászt, na akkor mi van tovább?



Minden emberi lény alapvetõen rendelkezik a teremtettségének kódjával.



Tényleg olyan nehéz ezt megérteni? Maguk így csúcsra járás közben tényleg ennyire nem látnak tisztán? Már nem vagyunk pistikék az elsõ b-bõl. Olyan nehéz ezt megérteni?



Na, mindegy! Legalább néha mi is el tudunk szórakozni a maguk csúcsra járásán, míg csendben és alázattal tesszük a dolgunkat, - félelem nélkül. Mert most ennek van itt az ideje. Akinek van füle, az hallja, akinek van szeme, az látja. Maguk meg csak járassák magukat csúcsra, de közben egy percig se feledkezzenek meg arról, hogy már nem vagyunk pistikék az elsõ b-bõl!



Jó, ha tudják, hogy a Szûzanya Országában leáldozófélben van a tarhálás napja!



Udvarhelyi Róza