Diagnózis és terápia



Évszázadok óta kezdetben óvatos, manapság cinikus és nyílt lépésekkel történik folyamatosan a magyar nemzet, a magyar faj módszeres háttérbe szorítása, fojtogatása, ellehetetlenítése, a megsemmisítésére való törekvés.


Elõbb a történelmünk, múltunk eltorzítása, majd a gyökereit vesztett generációk nyílt támadása.



Diagnózis



Kik végzik ezt a munkát?


Az egész emberiséget mára már uralma alá hajtott pénzügyi oligarchiák.


Kik alkotják ezeket az oligarchiákat?


Természetes személyek, magánemberek. Valamikori egyszerû ötvösök, kereskedõk, de vannak közöttük közönséges útonálló, rablógyilkos gyökerekkel büszkélkedõk is.


Mi a céljuk az emberiséggel?


Saját rabszolgáikká tenni, konzum idiótákká alacsonyítani az egész emberi fajt, a saját személyes gazdagodásuk érdekében.


Mi a céljuk a magyarsággal?


A magyarságot ki akarják irtani a Föld színérõl.


Miért?


Mert a magyar ember lelkében szabad, Istennel élõ, intelligens, tehetséges, nagy múltú, nagy tudású, önzetlen szeretetre képes faj. Ezen tulajdonságai révén, veszélyezteti a pénzügyi oligarchiák világuralmi törekvéseit.


Milyen módon tevékenykednek ezek a pénzügyi oligarchiák?


Háttérben, titkos társaságokba tömörülve, kormányokat és személyekre lebontva nemzetek egyéneit adósságspirálba pörgetve, amibõl a rendszer sajátosságai miatt NEM könnyû kiszállni.


Mit jelent az adósságspirál a gyakorlatban?


Fedezettel nem rendelkezõ, tulajdonképpen nem létezõ!, levegõ pénzeket adnak hitelbe papíron!!!! igen magas kamatterhek mellett az egyéneknek és államoknak úgy, hogy a hitelek visszafizetésének garanciájaként VALÓDI értékeket kérnek (valóságos ingatlan, valóságos gépjármû, stb.) Majd egyoldalúan úgy alakítják a feltételeket, hogy a hitelt felvevõ belebukjon, ezáltal veszítse el a valóságos javait! Vagyis a hitelezõ szépen összegyûjti magának az egyének és országok javait. A hitelezõ birtokába kerül tehát minden és mindenki és úgy rendelkezik fölötte, ahogy csak akar.


Tehát: mit is adnak nekünk?


Semmit!!! Számokat! Jó drágán! Hát mindenki megbolondult?!


Mit vesznek el tõlünk ezen számokra, nem létezõ pénzekre hivatkozva?


Mindenünket!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hogy tudják ezt megtenni?


Úgy, hogy mi megengedjük nekik!!!!!!!!!



Melyek azok a napi, egyszerû cselekedetek, amelyekkel segítjük a gyarmatosítóink munkáját a saját magunk végsõ megsemmisítése mellett?


1. Gondolkodás nélkül ülünk a televízió elõtt és nagy kanállal esszük a kimondottan nekünk készített tudatmódosító hazugságokat!


2. Minden baromságot elhiszünk, amit reklámokba csomagolva adnak nekünk.


3. Városokba költözünk és ezzel kiszolgáltatjuk magunkat a legelemibb szinteken is a gyarmatosítóinknak. Mert ma az emberek a legelemibb dolgokat is úgy szerzik be, hogy megvásárolják. Régen mindent elõállítottak az emberek, ma megvásárolják, HITELRE!!!!!


4. Nem követeljük meg a gyermekeink tanáraitól a történelem és egyéb tárgyak hazugságmentes tanítását.


5. Minden ésszerûség nélkül vásárolunk HITELRE bármit!!!!!


6. Eltûrjük, ha valakit a környezetünkben bántanak és behúzott nyakkal kussolunk és örülünk, hogy nem minket bántanak, mert nem gondolunk arra, hogy a következõ áldozat mi leszünk!!!!!


7. Nem vesszük észre, hogy mindegy, hogy milyen színû politikai párt kormányoz, mert mindenik a gyarmatosítóink adminisztrációs személyzeteként együttmûködik a világhatalommal és júdáspénzen folyamatosan és módszeresen bennünket árul el!!!



Terápia



Mindenek elõtt tudomásul kell venni a diagnózist!!!!


Ha ezzel megvagyunk, akkor változtatni kell szokásainkon.


Ki kell iktatni a tudatmosó tévézést az életünkbõl.


Fel kell hagyni a hitelbõl való létezéssel!!!!


El kell hagyni a városokat, vidékre kell költözni, és saját napi munkánk révén kell biztosítani a szükségleteink valóságos fedezetét.


Kisebb-nagyobb családi, baráti, szomszédi közösségekbe kell újra tömörülni!!! Ennek védelmi szerepe is van.


Ki kell venni a bankokba helyezett megtakarításainkat és olyan javakat, eszközöket kell vásárolni rajtuk, amelyek további javak termelésére alkalmasak.


Meg kell tagadni a hitelek visszafizetését, az adók befizetését egészen addig, amíg a kormány az adóinkból további adósságleveleket vásárol, ahelyett, hogy pénzt bocsátana ki! melyek mögé a mi munkaképességünket helyezi fedezetként.


Össze kell fognunk és nemre, bõrszínre, politikai nézetre való tekintet nélkül együttesen kell fellépnünk a teljes jelenlegi politikai vezetéssel szemben, mert kivétel nélkül mindenik oldal a mi életünkre tör. (a cigányságot is mesterségesen uszítják ellenünk és minket ellenük! az oszd meg és uralkodj elv mentén.)