Beteg ám a rosseb



Gavallér János

Beteg ám a rosseb


Válasz Bayer Zsolt: Beteg ország címû cikkére

(http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/beteg_orszag.html)

A jól bevált forgatókönyv szerint, ha valamit sokáig sokszor ismételünk, az valóságként realizálódik. Igen elõszeretettel alkalmazzák ezt az úgynevezett „önbeteljesítõ jóslat” ként emlegetett, valójában szellemi képalkotás által elõidézett realizált hipnózist.


Szóval, Bayer Zsolt többször, kihangsúlyozva avval zsarolja meg az olvasót, hogy fogadjon el minden megszorító intézkedést, hisz Magyarország –a mi hazánk és megjegyzem az õ hazája is- beteg.
Nem, kedves Bayer Zsolt, Magyarország nem beteg! Magyarországon, mint gazdatesten, sok az élõsködõ féreg, ezektõl természetesen meg kell szabadítani, tisztítani gyönyörû hazánkat.

A magyar ember, kedves Bayer Zsolt, nem fél semmitõl, a kihívásokat meg éppenséggel kedveli, hisz bizonyíthatja kivételes rátermettségét.
A magyar ember bízik önmagában. Éljenek bár az országban megszámlálhatatlanul az ügyeskedõk, a kiskapun közlekedõk és lepseszájú akarnokok, ez az ország a tiszta lelkû és becsületes emberek országa marad. Éljenek itt, bármilyen nemzetiségû emberek, mi segíteni fogunk nekik, megtalálni önmagukat, EMBER-IDENTITÁST gerjesztünk szívükben, de senkitõl sem fogadjuk el, hogy a kétségbeesésbe kergessen bennünket, csupán gyengeségének, tehetetlenségének álcázása gyanánt.

A magyar ember senkinek sem akar megfelelni, csak önmagának!
De senkivel sem akar együttmûködni, aki felsõbbrendûnek, okosabbnak, kiváltságosabbnak képzeli önmagát másoknál és beképzeltségében becsmérli embertársait!

Magyarország megcsonkítva és a háttérhatalmak által megkötözve, látszatra gyengélkedik, de „egy faékkel, egy rozsdás ácskapoccsal és szaros gumicsizmában” is különb a betolakodó globálnyik új arisztokratáktól! Mert a magyar ember másokért él, megveti a haszonlesõ világot, harmóniára vágyik a mindenséggel és szerencsére békés. Tehát nincs szüksége semmiféle mûtétre, ellenben a haszonlesõket ki fogja utálni országából.


Kedves Bayer Zsolt - Magyarország a közös hazánk-, az ellentétek szítása közös ellenségünk erõsítése, az oszd meg és uralkodj elv egy elavult blabla, mi sohasem fogunk meghalni, pár száz, vagy ezer évre térdre rogyunk, de mindig eljön a hajnal, a virradat, amikor az ember, ember lehet. Ez a mi küldetésünk.


Az embernek nem pénzre, hanem élelemre, vízre és szeretetre van szüksége és ha embernek nézik, képessé válik bármilyen csodára.


2011. 05. 27.