Szavazófülkékre konszolidált forradalom



Gavallér János

Szavazófülkékre konszolidált forradalom


Ha és amennyiben a rendszerváltás káderpolitikája elfogadja az állami szocialista terrorizmus rendszerébõl, a demokratikus piacgazdaság rendszerébe való átmenetkor a személyektõl független gazdasági és politikai viszonyulást, akkor nem szükséges magyarázatokat adni arra a kézenfekvõ tényre, hogy az irányítás mindig is a lakosságtól független, elrendeltetett nemzetközi relációban lehetséges csak. (Két személy, Martonyi és Pintér, egyenes következménye a lojális, és kérlelhetetlen munka eredményének.) Mert ne higgye senki, hogy az eredmények, a forradalmak, a rendszerek önként és dalolva annullálják önmagukat. Nagyon-nagyon sokat kell azért tenni, hogy a fejekben és a bankszámlákon megmutatkozzon egy ország forradalmi akarata. Azok a személyek viszont, akik tehetségüknél fogva képesek és vállalják egy nemzet, egy lélekközösség érzésvilágának a közvetítésére, azoknak nincs joguk személyes prezentációvá változtatni, kommunikációs fogássá silányítani az emberekben forrongó indulatokat.

Nos, ha demokrácia van és van Magyar Nemzeti Bank, akkor annak monetáris politikája a mindenkori demokratikus kormány, azaz a magyar választók, megbízásából és akarata szerint kell mûködnie, ergo bérstratégiáját is a Magyarkormány határozza meg. De amennyiben a pénzoligarchiák fölötte állnak a nemzetállamoknak, akkor minden nemzet gazdaságpolitikája, válsága, csakis a pénzoligarchiák, az Európai Központi Bankon keresztül végrehajtott monetáris politikájának köszönhetõ. Vagyis a világban lezajló eseményektõl függetlenül, bárki személyes elõmenetelként kezelheti a kontraszelekciót. Tévedés ne történjen, nem arról van szó, hogy a nemzetközi viszonyrendszerek nélkül mûködõképes egy ország (megjegyzem, Magyarország adottságai megvannak erre a különleges helyzetre), hanem egy-egy országnak kell, hogy joga legyen fölülbírálni azokat a tevékenységeket, amelyek feltétlen és visszafordíthatatlanul befolyásolják az állampolgárainak sorsát! Mert, ha a demokrácia importálói megfosztják a nemzetállamokat önrendelkezésüktõl, akkor a modern gyarmatosítás már nem is illúzió, hanem kézzelfogható valóság.

A Magyarnép kinyilvánította akaratát: A szavazófülkékben forradalmat írt. Az emberiség fennmaradásának egyik feltétlen záloga, hogy az egyéni érzelmeket, mint gondolkodó lénytõl származó reakciót, figyelembe veszi. Az a téveszme, hogy az emberiség az elmetechnológiák által, (médiabefolyásolás, rezgésgenerációk, elektromágneses hullámok) kordában tartható, illetve terelhetõ, csakis egy olyan társadalom-falanszter ötlete, amely megfoszt minden személyt szuverenitásától. Légyen a világnak akármilyen központi oligarchiája, a Magyarnép ennek a központosított döntéshozatalnak elvét elvetette a szavazófülkékben, így az ország képviseletét ellátóktól kéretik figyelembe venni az emberi lelkek akaratát! A pénzvilág oligarchiáinak „human relations” szisztémája és bérstratégiája, élet és ember ellenes reakciók anarchiájához vezet. Természetesen, ha az emberiség lélekjelenléte még számít, akkor helyre állhat a szuverén közösségek mûködõképes szövetsége, de a statisztikai struktúrák elemzése a halálba kormányozza az emberi lelket. A megélt szolidáris érzés a létezés alapja.

2010. 07. 14.