A Kárpát-haza élni akar!



Gavallér János

A Kárpát-haza élni akar!



Szabadulni látszik lelkünk mázsás terhe, kimondhatjuk a kimondhatatlant, bízhatunk a hatalomgyakorlók emberségében – mert még ezer bélyeg se tudja elfojtani az érzelmeket, végre a parlamentben hangzott el a Székely Himnusz-, beismeri a világ, hogy mesterséges törvényeket legyõz a humánus érzelem. A pénzvilág mesterséges tákolmánya, a határok érdekvédelmi gyilkos mezsgyéje szétszakította a lélekazonosságon alapuló egységet, mert testvért és békés baráti népeket nem lehet elegyíteni a versenyeszmén gyökerezett gõg megszállottjaival. Szükségünk van a lélekigazság érvényesítésére, mert a gyõztesek történelme és törvénye az élet ellehetetlenüléséhez vezet. Az nem lehet, hogy mindig Magyarország viselje a világfelosztások hátrányait, hogy pökhendi hatalmak ránk húzzák a vizes lepedõt, hogy a nagyhatalmak bûneit ránk ruházzák. A Kárpát-medence az otthonunk, és aki itt akar élni, tót, rác, oláh, sváb, cigány, zsidó, vagy bárki más, az a mi emberjogi állásfoglalásunk szerint kell éljen!

Nincs bennünk rasszizmus, se felsõbbrendûség, nem vagyunk kiválasztottak csak az élet szolgálata a legfõbb kötelességünk és népünk a természettel harmóniában, kíván lélegezni,
mert ez az ember kötelessége. Nem tagadjuk mások jogát, de ezen a földön, itt, több ezeréves otthonunkban minket illet a felelõsség, hogy megszabjuk annak mikéntjét, hogy hogyan viszonyuljon az ember a természethez és a másképp gondolkodókhoz. A pénzistennek fejet kell hajtania a szeretet Istenének és bennünk a szeretett élet a mindent meghatározó! Kezünk teremtõ erejében bízva vállaljuk a ránk váró kihívásokat, az viszont elképzelhetetlen, hogy a mi munkák értéktelenebb legyen, mint másé. Azt nem fogadhatjuk el, hogy a megtermelt javaink haszna csupán pénzdiagnosztikai trükkök által mások zsebébe vándoroljon. A pénz a munka értékmérõje és mi évtizedek óta adjuk hitelbe munkaerõnket a bizalom mércéjének, hát elfogyott a bizalmunk a bankoligarchiákkal szemben. Soha semmilyen alkotás még nem jött létre a pénz által, csak az emberi kreativitás tud létrehozni bármit, így a pénzbe vetett hit hamarosan meg fog dõlni, mint hirdetik, közeleg az új világrend, a zsigereinkben hordozott emberség kora.

A tett ihletének teremtõ erejével helyreállítjuk a természet rendjét, méltóvá válik a nevére az ember és a lelkünkben hordozott igazság szentségét, akár a vérünkkel írjuk az égre. Népek, nemzetek egyenjogúsága és sérthetetlenségi joga, hogy életvitelük azonképp váljék az egyetemes világ részévé, amint lelki-rezonanciájuk tud alkalmazkodni a természetes élõvilághoz, ezért a Kárpát-medence lakossága, kölcsönös egymásra utaltsága révén, egy gazdasági egységként mûködõképes: Ennek feltétele a Szentkorona országainak szövetségének helyreállítása a magyarok irányításával. A Kárpát-haza élni akar! Senki ne kérdõjelezze meg a természet õsi erejét, mert az itt élõ népek senki kárára nem kívánnak élõsködõ politikát folytatni, de senki megalázottja sem kívánnak lenni. Amennyiben a világ elismeri az emberi jogokat, úgy nem vonhatja meg a szabad lokalitás igényeit. Emberi léptékû világban a lelkierõnek hitelezzük életünket, feltámadunk.

2010. 05. 15.