Már vesztettünk?



Már vesztettünk? ( Gondolkozzatok!)


Nem a szocialista káderek, ügynökök, vak informátorok, emberek,eszmék, trendek, politológia, gazdaságra épülõ logika, nem kialakult, vagy elnyomott sóhajok, nem a bíráló közgazdászok miatt fog változni a világ, hanem miattunk, rongy emberek miatt.
Elhittük, hogy a pozíciók nyaldosása, egzisztencia teremtõ ereje, a titkosítás, átdob határokon, s hogy bármely bankelnök, éjt nappallá téve dolgozott, ezért a milliók, hálából neki jár, kenyere friss, magyar.

Elhittük (elhitették), hogy a veríték, a tett nem teremt. Csalni, lopni, könyvelni, törvényt áthágni, határozottan lehet. Túl magyarok, rongyok, igazak tanultunk csalni, lopni, tudtuk nem szabad. - DE ITT A JOG, S A FEHÉREMBER VILÁGÁBAN, A JOG NEM AZ IGAZSÁG SZOLGÁJA, HANEM A HATALOM RABJA!. - , ITT ( -Bárándy uram) MINDENT SZABAD????

S ím a vesztesek, vakok, lélekben szerzetesek, nem kaptak semmit, semmilyen jogon. De a törvény, a jog, - Istentõl áldott magyar hatalom-, elénk, s mindenki elé rakta a bûnt, pucéron.
Nem kellett keresni, belebújni, paragrafusokba veszni, csak egy kis „Csintalan” hatalommal visszaélni, s az örök kérdést forszírozni: - Ne merje senki se megkérdõjelezni alapjogaink okán, hogy a jogállam létezik-e? ( Míg lesznek Csintalanok a közéletben – igen,.)

Száz és ezer oldalírás után is, azt hiszik, azt tudják a vesztesek (Hé FIDESZ!), becsapott, e rendszer mindenkit becsapott, mert hazug ott az Orbán, a Csurka, a Vona, a törvény, a rend, ahol nem lehet a szívbõl jövõ üzeneteket kinyilvánítani!!!!


2009. 07 09.

Gavallér János