Bayer Zsolt iszonya


Gavallér János

Bayer Zsolt iszonya

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159651


Bayer Zsolt fõmunkatárs iszonyodik. Uram, ön nem élt még rabszolgaságban, - a jobb és baloldali elit is zseniális készsége és éleslátása miatt ajnározza- pedig itt és mindenhol a világban a nép klasszikus rabszolgaságban él, amit egy ilyen horderejû zsurnalisztának látnia kellene! Látnia kellene, mint ahogy meg is jegyzi:

A között a két mondat között pedig, miszerint "az elmúlt idõszak utcai rablásait kivétel nélkül cigányok követték el", valamint hogy "azt gondolom, a focisták között, a szaúdi focisták között nagyon-nagyon sok terrorista is volt, a mi fiaink pedig halált megvetõ bátorsággal küzdöttek ezen terroristák ellen, és ilyen esetben a döntetlen idegenben, az egy fantasztikus eredmény" - nos, e két mondat közötti különbség égbekiáltó. Mégis csak az elsõ mondatból lett égbekiáltó és ordító botrány.)”

Erkölcslélektan tekintetében az ország, mivel vezetõi lépten-nyomon a zéróhoz közelítõ magatartásnormát követnek, tudata asszimilálódik az elit tudatához. Ergo azon népcsoportok, akik alkalmazkodni akarnak a fémfelvásárlók, magánpénzváltók, gazdasági vállalkozók, - hogy ne beszéljek a szórakoztató ipar és a rendfenntartó erõk összefonódásáról acélból, hogy uralják a kábítószer piacot-, nos azon népcsoportok nem tekintik oly hatalmas bûnnek az erõszak alkalmazását a hétköznapi életben. Magyarázhatom úgy is, hogy a kultúrálatlan népek nem csak a média által vannak befolyás alatt – érzékazonosságuk a való világot másolja-, hanem az erõszak morális gyarmatosítása által is. Uram, így a következtetései, csak egy erõszak felé vezetõ jó szolgálat, a diktatórikus berendezkedés ösvényén!

Egy valamit elõnyére kell írnom, hogy nem folyamodik olyan cinikus kijelentéshez, mint a jelenlegi miniszterelnökünk, (miközben demonstrálta lojalitását a cigány társadalomhoz) „Dolgozni kell! Dolgozok én is.” – és nem sült le a bõr a képérõl. No de uram, ha ismeri Moldova György (Oly gyöngyszeme õ a szocializmusnak, mint ön most a kapitalizmusnak, talán még ugyanaz a szerep is van szánva önnek) könyvben megörökített állásfoglalását a cigányságról, akkor mérlegelhetne magában, hogy milyen okok vezettek idáig; persze a legegyszerûbb azt mondani, hogy a rabszolgák nem jöhetnek fel a palotába! Vagyis ön örülne egy hasonló európai állásfoglalásnak a nyugati életnívón hízott hazug liberális emberektõl? Lám a modern gyarmatosítás után kialakult itt Kelet-Európában az önérdek mindent felülíró kényszer szabálya és ki, ki úgy értelmezi, ahogy pillanatnyi helyzete megkívánja.

Tisztelt uram, mit gondol, 1989-ben nem kellett volna annak az egyszerû gondolatnak az elit eszébe jutnia, hogy a tisztesség és az erkölcs sutbavetésével történõ gazdasági elõnyök kiaknázása a társadalomban egy olyan morális válságot fog elõidézni, melynek beláthatatlan következményei lesznek a hétköznapi élet minden területén? A törvények tiszteletben tartása soha nem fogja tudni felülírni az életbennmaradás törvényét! A mûködõképes társadalom alapfeltétele, hogy meg kell teremteni egy elfogadható struktúrát, melyet mind érzelmi, mind morális alapon képes elfogadni a társadalom különbözõ rétegei, addig azonban azon erõk és azon prioritások fognak uralkodni, amelyek az erõsebbek. Nos, én azt érzékelem az ön mondanivalója mögött, hogy a mi embereket tönkretevõ törvényeink még sokkal erõsebbek, mint a „természeti népek” logikát és hazugságot félretevõ érdekérvényesítõ hõbörgései, így fogjunk össze az ellehetetlenített, kiszorított barbarizmus ellen, míg erõsebbek vagyunk! De fel sem vetõdik önben az igazság keresésének a legapróbb szikrája sem, tudni illik mi tettük ilyenné õket!!!

Uram, ön áldásos tevékenységét alárendeli a mammonhitnek, így a realitások a fizetésének arányában mérhetõk, azaz sugallott következtetései az egzisztenciájának és a lehetõségeinek függvényrendszerében mérhetõk: Olyan körülmények között kell élni, mint a megszelídíteni kívánt vad! Tudja, hogy börtönben lenni sokkal jobb, mint fagyoskodva nélkülözni? Ne próbálja meg felmenteni a társadalmat, különösen a jelen-elitet, az elkövetett bûnei alól! Természetesen a bûn az bûn és bár kövesse el egy adócsaló, vagy egy utcai tolvaj, lopjon bár száz forintot, vagy tegye tönkre a társadalmat, a média, vagyis a fõmunkatársi megbízatás kirója a társadalmi megvetést!
Uram, az ön mérlegébe Maatot egy prostituált bolha.

2009.02.08.