Miniszterelnök jelölt?


Gavallér János

Miniszterelnök jelölt?

Eszem a kristálytiszta lelkük. Az ELMÜ szakemberei, megkerülve az érvényben lévõ szabályokat és kockáztatva állásukat, Bajnai Gordon (a nevétõl megáll az eszem) miniszternél, (pont ott, és pont oda küldtek pancsereket) a HÍRTV értesülése szerint:


„A rézvezetékeket az éjszakai mérõre kötötték rá. Az Elmû ennek ellenére tévedésre és a szerelõk hibájára hivatkozott és bocsánatot kért a minisztertõl. A szabálytalanságért nem kapott bírságot a tárcavezetõ, pedig az Elmû honlapján talált dokumentumok szerint a szabálytalan vételezésért járna.

Követelem az ELMÜ szakemberképzõ gárdáját azonnal bocsássák el és minden olyan dolgozóját, aki képes a vezetékek összekeverésére, illetve képtelen megkülönböztetni a betáplált kábelek mérõelosztás bekötésére! Természetesen minden érdekelt szigorú és nyilvános felelõsségre vonását!

Azt mondja a villanyszerelõ apósom: - Az lehetetlen, hogy két villanyszerelõ (villanyszerelést, kábelkötéseket csak minimum két fõ végezhet) tévedjen!

Nemrég volt egy nyugdíjas néni, akinek 1.500.000.Ft (másfél millió) áramszámlát postáztak, az ELMÜ szakemberei szerint õk nem jogosultak felülvizsgálni ki lopta az áramot, õk behajtsák a számlázott díjat.

Ha viszont Bajnai Gordon lopja az áramot, akkor Magyarországon mindenki jogosult lopni,
vagy barmok vagyunk mindahányan, vagy csak a milliárdosok becsületesek és normálisok!

2008.12.02