Kedves Olvasóim, errõl leszünk híresek, hogy ebben az országban mindent lehet? Magyar lányokat adnak-vesznek "hivatalosan" és "legálisan"???

Persze mindez nem most, az Orbán-kormány,

hanem a Gyurcsány-kormány idejében történt!!!

Mindezt miért nem Németországban szervezték??? Mert ott tilos lett volna???

E l k é p e s z t õ!!! Ez a Gyurcsány-fertõ! FrigyesyÁgnes



"Kaiser Úr kéjutazáson": szexorgiát tartottak Budapesten a Gellért fürdõben



2011. május 19. 17:39










"Kaiser Úr kéjutazáson" címmel egy 2007-ben a budapesti Gellért fürdõben tartott, a korábbi Hamburg-Mannheimer német biztosító által a cég legjobb ügyfeleinek rendezett szexorgiáról számolt be csütörtökön a Handelsblatt címû lap, valamint internetes kiadásában a Die Welt és a Der Spiegel. A világ egyik legnagyobb viszontbiztosítójának számító Munich Re biztosító társasághoz tartozó Hamburg-Mannheimer arra érdemesített képviselõit Budapestre hívta meg, és - mint a német újságok fogalmaztak - a konszern költségein prostituáltakkal lepte meg õket. Nikolaus von Bomhard, a Munich Re igazgatója elismerte, hogy sor került a rendezvényre, és azt is, hogy "elfajultak a dolgok".


Hogy valójában mi is történt a szóban forgó 2007 júliusi estén, arra a német lapok szerint a biztosító munkatársainak egy belsõ folyóirata utalt. A Handelsblatt ezt követõen megkeresett néhány résztvevõt, akik részletesen ecsetelték a dolgokat. A szeánszra eszerint a Gellért termálfürdõjében került sor, amit a Hamburg-Mannheimer már jó elõre kibérelt. Ezen az estén a német biztosító által meghívott vendégeken kívül mások a termekbe nem léphettek be.


Aki a partin részt kívánt venni, annak le kellett mondania fényképezõgépérõl, illetve a fotók készítésére is alkalmas mobiljáról. A bejáratnál szigorú motozás volt, mintha egy repülõtéri biztonsági ellenõrzést végeztek volna - számolt be az egyik vendég. Fotók vagy filmek készítése büntetés terhe mellett tilos - adták ki a jelszót a szervezõk. "Azután jöttek a lányok, és megmutatták, hogy mit tudnak nyújtani nekünk" - mondta el az egyik jelenlévõ, hozzátéve: valamennyi résztvevõ számára világos volt, hogy prostituáltakról van szó.



A "meglepetésvendégek" pontos számáról ellentmondóak az adatok - írta a Handelsblatt. A résztvevõk szerint a százat is megközelíthette a prostituáltak száma, a biztosító képviselõje viszont a lappal írásban azt közölte, hogy "az esti rendezvényen mintegy 20 prostituált volt jelen".


A számokat illetõ különbségre talán van magyarázat. "A hölgyek vörös és sárga szalagot viseltek" - mondta el az egyik vendég, aki szerint a sárga színû szalagot viselõk hostessekként voltak jelen, a vörös szalag pedig azt jelezte, hogy tulajdonosaik nem csupán csevegni jöttek. De voltak fehér szalagot viselõ lányok is. Õket az elnökség tagjai, "a legjobbak legjobbjai" számára tartották fenn - írta a lap.


Szemtanúk szerint a gyógyforrások között színpadot állítottak fel, ahol két hivatásos hölgy és egy "pasaként" fellépõ úr kölcsönösen kielégítették egymást. A biztosító viszont azt állította, hogy "nyilvános szexbemutatóról nem volt tudomása".


A Hamburg-Mannheimer képviselõje azzal kapcsolatban nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy a gyógyforrások jobb és bal oldalán baldachinos ágyakat állítottak fel, és azokat törülközõkkel látták el. Szemtanúk szerint szinte pillanatok mûve volt, ahogy a biztosító képviselõi a prostituáltakkal eltûntek a függöny mögött. Aki az ágy elõtti sort nem tudta kivárni, az a medencékben "vigasztalódhatott" - mondta el egy résztvevõ a lapnak, utalva arra is, hogy a szállodában ugyancsak nõk álltak rendelkezésre.


A Handelsblatt szerint mindenki ágyba vihetett egy hölgyet, és azt tehette, amit akart. A nõket ezután minden egyes légyott után alsó karjukon egy pecséttel láttak el. Az egyik résztvevõ szerint így állapították meg, hogy kit hányszor "használtak".


A Hamburg-Mannheimert ma képviselõ Ergo biztosító a lapnak nyilatkozva sajnálkozását fejezte ki a történtek miatt. Elismerte, hogy az eset súlyosan sértette a vállalat érvényben lévõ irányelveit. A felelõsök ma már nem dolgoznak a biztosítónál - hangzott az állásfoglalás.



MTI