Álmainkat merhetjük valóra váltani!



Martin Luther King 1963. augusztus 28-án Washingtonban, egy polgári jogi tüntetésen mondta el híres, „I have a dream” (Van egy álmom) kezdetû beszédét, amibõl az alábbi mondatot idézem: „Aki nem mer álmodni, az megfosztja magát annak a lehetõségétõl, hogy álmai valóra váljanak.”


Továbbgondolom: Aki nem meri álmait valóra váltani, az nem érdemli meg, hogy álmodjon.



Mától ezzel a gondolattal kezdem a Párhuzamos Alkotmányozás élõ közvetítéseit, mert mindaz, ami ezeken az adásokon elhangzik, azt bizonyítja, hogy merhetünk álmodni, mert álmunk valóra válásához (ahhoz, hogy Magyarország ismét a Szent Korona Országa lesz), megkaptuk a Teremtõ iránymutatását (Alkotmányát), és az ennek alapján álló irányelveket (alaptörvényt) is. Sõt álmunk gyakorlati valóra váltásának módszerét is megkaptuk a szülõhazájába visszatért az irányítás-vezetés kettõs egységre épülõ „mátrix-rendszerrel”.



A Párhuzamos Alkotmányozás csütörtöki elõkészítõ adásban elkezdtem a FIDESZ által benyújtott „Alkotmány/alaptörvény” (csütörtök óta csak Alaptörvény) javaslatának elemzését.


A preambulum után szombaton az ALAPVETÉS volt a téma. Ma a „Szabadság és felelõsség”, holnap „Az állam” fejezetek kerülnek sorra.


Az elemzés alapját részletes összehasonlító táblázatok adják. Ezek – az adásokat követõ 22 órától - a közvetítés honlapján (http://nemzetiegyseg.com/Elotvkozv.html) letölthetõek, az adás felvételének YouTube változatának címe ugyanitt érhetõ el.


Az elsõ két táblázat közvetlen címe: http://nemzetiegyseg.com/Preambulum.pdf, http://nemzetiegyseg.com/Preambulum.doc, http://nemzetiegyseg.com/ALAPVETES.pdf, http://nemzetiegyseg.com/ALAPVETES.doc.



Ebbõl láthatja mindenki, hogy a Szent Korona Értékrend alkotmányozási jogszabály-csomagja megállja a helyét, vagyis álmaink valóra válásának reális alapja van. (Az összehasonlító táblák a normaszövegre – paragrafusokra – hivatkoznak.)



A Párhuzamos Alkotmányozás hétvégi rendezvényeinek adatai teljesek. Így az általános meghívó adatai megváltoztak (http://nemzetiegyseg.com/PAmeghivoaltalanos.pdf, http://nemzetiegyseg.com/PAmeghivoaltalanos.doc) és a debreceni-mikepércsi, valamint a gyõri rendezvény meghívója is elkészült:


http://nemzetiegyseg.com/PAmeghivoDebrecen.pdf, http://nemzetiegyseg.com/PAmeghivoDebrecen.doc, http://nemzetiegyseg.com/PAmeghivoGyor.pdf, http://nemzetiegyseg.com/PAmeghivoGyor.doc



Szeretettel kérlek, terjeszd a meghívókat és a Párhuzamos Alkotmányozás http://nemzetiegyseg.com/Elotvkozv.html honlapcímét.


Tisztelettel tájékoztatlak arról, hogy a Facebook-on létrehoztam a „Párhuzamos Alkotmányozás” nyílt csoportot.


Linkje: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_195878057110972&ap=1.


Amennyiben úgy érzed, hogy aktív részese akarsz lenni az összehangolt munkának a Szent Korona Értékrend iránymutatása szerint, légy tagja ennek a csoportnak.



Kelt Szegeden, 2011. Kikelet havának 12. napján


Szeretettel: Halász József