A Magyar Feltámadás elõtt áll Nemzetünk



A Fidesz tegnap nyilvánosságra hozta „Alkotmány-tervezetét”, amely elsõ átolvasásban is érzékelhetõen egy nemzeti mázzal bekent Liberális Diktatúra, a négy liberális alapelven álló EU birodalmi diktátumának, a Lisszaboni Szerzõdésnek a végrehajtási utasítása.


Kozmopolita és nem Magyar.



Az, hogy a FIDESZ és KDNP parlamenti képviselõi közül lesz-e tizenegy, aki választói érdekeinek megfelelõen nemmel szavaz, és ezzel megbuktatja a nemzeti érdekeinket semmibe vevõ Diktátumot, nem valószínû, hiszen õk pártjuknak zsoldosai és nem az egyetemes magyarság honvédjei.



Ezért Hazánk, Nemzetünk és önmagunk megmentése érdekében a Szent Korona iránymutatásával összehangolt önvédelmi feladatot kell végeznünk, Felszabadító Mozgalomként.



Húsvétig a Magyar Lelket kell feltámasztanunk önmagunkban. Ennek eszköze a hatalom leleplezése és a Szent Korona Értékrend megismertetése. A Párhuzamos Alkotmányozási folyamat ennek alázatos szolgája.


Minden magyar ember terjessze, bárhol él a világon: a Magyar Feltámadás Jeruzsálemi Útját kell végigjárnia úgy, hogy minden nap egy órát szán önmaga feltámasztására, azzal, hogy otthonában vagy a Feltámadás Útjának egy-egy állomásán személyes részvételével befogadja a Szent Korona Értékrendjét.



Húsvéttól a Feltámadt Magyar Nemzet „Testet ad az Igének”: saját közösségébõl építi fel a Szent Korona Országát, amely mintát ad minden embernek az emberi életre.



Nagyboldogasszony napján a Feltámadt Magyar Nemzet egységben tesz hitvallást a Szent Koronát értünk és nevünkben viselõ Boldogasszonyunk elõtt, aki kegyelmébõl visszanyerjük ezeregyszáz év után újra Magyarságunkat.



Ehhez kérem a Magyarok Istenének erõt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét.



Így lesz!



Kelt Szegeden, 2011. Kikelet havának 10. napján.


A krisztusi örök Értékrend szerinti magyar szeretettel:


Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája