Tájékoztatás



A kunszentmiklósi beszédem YouTube címe:


http://www.youtube.com/watch?v=Lkm4-2IT03k.


A Párhuzamos Alkotmányozás tegnapi élõ adásának felvétele:


http://www.youtube.com/watch?v=o76F8PGO9vo.


Mától Kikelet havának (március) 15. napjáig - fõszabályként - minden este 19 órakor kezdõdik a Párhuzamos Alkotmányozás elõkészítõ adása. Amennyiben akadályoztatva leszek, arról a szokott módon tájékoztatást adok. Mivel az események adják a témákat, azt, hogy egy adott napon mirõl lesz szó az Elõkészítõ Adásban, minden nap reggel fogom a szokott módon közzétenni.



A mai Elõkészítõ adás (http://nemzetiegyseg.com/Elotvkozv.html) témája a kettõben egység megnyilvánulási formáinak (hatalomgyakorló szervezetek, országgyûlés alsó- és felsõháza) ismertetése, Orbán Viktornak az államfõ hatáskörével kapcsolatos megjegyzésébõl („nem lesz kétfejû ország”) kiindulva.



A holnapi téma: a ma nyilvánosságra hozott megszorító intézkedések (álnév: reformintézkedések) elemzése, a gyarmatbirodalmi diktátumban (Lisszaboni Szerzõdés) és a Szent Korona Értékrendben meghatározott szabályozást, hatást szembeállítva.



Szeretettel kérem azt, aki teheti, hogy a beszédek írásba áttételével segítse munkámat!



Egy megjegyzést kell tennem, mert a velem szembeni támadás felerõsödött: a Szent Korona Értékrend az Isteni Iránymutatás mindennapi életet meghatározó szintig lebontott, modellezett és gyakorlatba ültetése elkezdõdött.


Szeretettel kérem az ellenem munkálkodókat arra, hogy érvelésüket támasszák alá az általuk hirdetett iránymutatás ugyanilyen szintû kifejtésével. Ha nincs ilyen, csak általános ideológiai elképzeléseik vannak, akkor pedig legyenek annyira becsületes magyarok, hogy csendben maradnak!



Kelt Szegeden, 2011. Kikelet havának 1. napján.


A krisztusi örök értékend szerinti magyar szeretettel:


Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája