Közlemény



A mai nappal visszavonom aláírásomat az „Alkotmányunkat helyreállító szövetségek” létrehozására hívó „Felhívás”-ról, tekintettel arra, hogy az aláírók nem egységet akarnak, hanem az emberek félrevezetésével szervezeti és egyéni érdekeik érvényre juttatásának eszközeként igyekeznek felhasználni a hangzatos szöveggel létrehozott szövetséget.


Az aláírás utáni napon már érzékelhetõ volt a kisajátítási törekvés, ami ellen három (csatolt) levélben tiltakoztam.


Az elmúlt napok híreinek és eseményeinek elemzésébõl arra a következtetésre jutottam, hogy ebben a helyzetben, amikor bármelyik pillanatban összeomolhat a globalizmus összes intézménye, önvédelmi egységre minden eddiginél nagyobb szükség van. Mivel az elemzést már nincs idõm végigvinni – hiszen az alulról építkezés elõkészítését minden erõmmel kell végeznem -, a két legjelentõsebb hírt ide másolom:



„… bõ tíz évvel ezelõtt az EU szankciókat fogadott el Ausztria ellen, miután Jörg Haider pártja bekerült a bécsi kormányba. Ezzel értésre adta: az unió nem fogad el olyanokat, akik támadást intéznek az európai civilizáció pillérei ellen.


"Magyarországnak tehát tudnia kellett volna. Ez ugyanis egyértelmû figyelmeztetés volt Kelet felé is. Brüsszel ezzel akarta értésükre adni a belépni szándékozó új demokráciáknak, mit jelent az EU-tagság. Ausztria elszigetelése a 14 régi tagállam által némileg zavarba hozta a keleti tagjelölteket, akik csak nemrég nyerték vissza a szabadságukat".


A szuverenitás ideje nyilvánvalóan lejárt: a tagállamok megnyitották rendjüket az európai integráció elõtt. De az EU csak annyiban létezik, amennyiben azt a tagállamok is akarják. Kötelessége tiszteletben tartani a szubszidiaritást és az egyes tagországok nemzeti identitását. Persze minden föderális szervezetre igaz, hogy a központ hajlamos magához vonni a hatásköröket.


A FAZ üzent Orbánnak: Emlékezzen a Haider elleni szankciókra - 2011. 1. 11. 13:00 - http://www.vg.hu/kozelet/politika/a-faz-uzent-orbannak-emlekezzen-a-haider-elleni-szankciokra-337937



"Meggyõzõdésem, hogy mindaz, ami a dollárral és az euróval történik, rosszul fog végzõdni. Az EU kezd egy malomkõhöz hasonlítani, amely nagyon mélyre ránthat minket is.


„…. jogszabályaival az EU kezd egy autoriter szuperállamhoz hasonlítani, amely mindenkinek diktálni fog.


Az SNS Szlovákia EU-hoz, s nem pedig egy szuperállamhoz történõ csatlakozását támogatta. Már hallható az unió hattyúdala - tette hozzá.”


Slota: Szlovákiának mérlegelnie kellene az EU-ból való kilépést - 2011. január 11. 15:01 - http://eu.mti.hu/hirek/524761/slota_szlovakianak_merlegelnie_kellene_az_eu-bol_valo_kilepest



A helyzet fenyegetõvé válása miatt ma hajnalban azt kértem az aláíróktól, hogy célegyeztetésre üljünk le. Annak reményében kértem ezt, hogy kölcsönös engedmények alapján meg tudunk egyezni.


A célegyeztetés szükségességét Parragh Imre, a Magyar Nemesi Rend Mozgalom elnökének alábbi gondolata váltotta ki:



„Kedves Józsi!


Kicsit borúlátó vagy. Tény, hogy az aláírók a saját érdeküket képviselték, de Te is azt teszed! Az viszont biztos, hogy a szándék jó.


Csak a mi „önös” érdekünkrõl tudok beszélni. Ez az önös érdek, nem áll messze a többiekétõl.


Tekintsük a Szent Korona Alkotmányát egy kincses ládának. Ebbe a ládába a nemesség /elsõsorban az õsi nemességre gondolok/ rakta bele a kincseket, amik részben a sajátja, részben a nem nemesek sajátja volt. A ládát a nemesség õrizte nála a kulcs.


Elérkezett az idõ, amikor a ládát elõ kell venni, az abban lévõ kincseket használni kell a jövõ érdekében.


A nemesség /inkább mi/, úgy látja, ha most kinyitja a ládát, a rablók elõbb érnek oda, mint a jogos tulajdonosok. Ezért akkor nyitjuk ki, amikor a ládában lévõ kincs biztonsága szavatolva van.


Elmondtam a javaslatomat 9-én:


Mindenki tegye a dolgát, alakuljon szövetség, legyen a gazdája az elindító Fejér szövetség.


Mi is keressük a saját támogatóinkat, akik esetleg minket választanak, de rajtunk keresztül a többieket is támogatják.


Az új szövetséget viszont a Koronatanács alá kell rendelni, amelyben mások mellett, a szövetség is képviselve van. A Koronatanácsot a nemesség hozta létre, de a tagjai nem csak nemesek lehetnek.


A Koronatanácsnak más, elõbbre vivõ feladatai is vannak.


Imre”



Ebbõl a levélbõl egyértelmû a nemesség érdeke és a Szent Korona Értékrend közötti alapvetõ különbség.


Célegyeztetésre vonatkozó javaslatomat a szervezõk visszautasították, ezzel azt fejezték ki, hogy az aláírók a nemesség érdekeit fölé helyezik a Szent Korona Értékrendnek.


Ezt én nem fogadom el, és ezért kényszerültem arra, hogy semmilyen közösséget ne vállaljak az aláírókkal, kivéve Morvai Krisztina asszonyt, akit én hívtam meg a 9-i rendezvényre, de nem a Felhívás okán – hiszen annak természetérõl és bizonytalan alapjáról nem volt tudomásom -, hanem azért, hogy részt vegyen a Szent Korona Értékrend alulról építkezõ Önigazgatási Rendszerével kapcsolatos megbeszélésen. Természetesen megértem, ha e miatt Krisztina asszony azt a következtetést vonja le, hogy félrevezettem és a Nemzet érdekében kialakult kapcsolatunk ennek kárát szenvedi.



Azt is természetesnek veszem, hogy támadások fognak érni, mert lesznek, akik ezzel a közleménnyel igazolva látják azt a rólam terjesztett rágalmat, hogy összeférhetetlen vagyok. Ha az egyetemes magyarság érdekeinek következetes képviselete összeférhetetlen, akkor igazuk van.


Tõlük azt kérem, hogy mielõtt véleményüket kialakítják és nyilvánosságra hozzák, adjanak választ a következõ kérdésre: a magyarságnak – különösen ebben a helyzetben – önjelölt, csak felületes elképzeléssel rendelkezõ vezérekre és általuk vezetett szervezetekre, vagy olyan iránymutatásra van szüksége, amely egyedül képes kivezetni Nemzetünket, Európát és a Világot a rá leselkedõ végveszélybõl.



Azokat, akik az alkotmányozást a Teremtõ akaratát közvetítõ olyan iránymutatásként fogadják el, amely alapján épül fel szerves egységként az emberi élet, kérem, vegyék hozzájuk szólónak az alábbi felhívást:



Felhívás Nemzeti Egységre



Az „Alkotmányunkat helyreállító szövetségek” létrehozására vonatkozó felhívás aláírójaként, aláírásom visszavonásával egyidõben



Magyarország felszabadítását kivívó összehangolt önvédelmi feladatra hívok minden magyar embert, aki a Nemzet és a Világ jövõjéért felelõsséget érez, akár tagja valamely pártnak, szervezetnek, mozgalomnak, akár nem.



A szavaknak a diktatúrában nincs hatásuk, ezért tettekre van szükség.


A megosztottság a diktatúra továbbéltetõ ereje, ezért nem pártban, szervezetben, mozgalomban végezzük munkánkat, hanem a Szent Korona Értékrend iránymutatása szerint összehangolt munkamegosztásként.



Az „Alkotmányunkat helyreállító szövetségeknek” nem elég kinyilatkozni a Szent Korona szabadság Alkotmányának jogfolytonosságát, hanem tagjainak hagyományaink szerint elõkészített Alkotmányozó Nemzetgyûlésen kell a Teremtõ iránymutatását Alkotmányként elfogadni, a korunkra alkalmazott irányelveket tartalmazó Alaptörvénnyel együtt. Ugyancsak itt kell a közszabadság érvényesülésével (a munkavégzés alapján bizalmat kapott) elöljáróknak és képviselõknek hatályba léptetni kötött mandátumként kapott tisztségüket.



Az összehangolt önvédelem alapját a Szent Korona Értékrend szabály-tervezetei adják, gyakorlati megvalósítása pedig a Szent Korona Értékrend Önigazgatási Rendszerének emberközpontú alkalmazásával történik, amely Paul Samuelson Nobel-díjat kapott, formai „átszármaztatása” következtében „mátrix-elmélet” néven vált ismertté.



A munkavégzés menete:



- A munka 2010. Enyészet havának (november) 27-28. napján elkezdõdött, ez év Fergeteg havának (január) 8-9. napján folytatódott.


- Jégbontó havában (februárban) legalább egy mintatelepülésen keresztül bemutatjuk Európának a természetes alulról szervezõdés lényegét.


- Kikelet havának (március) 15. napja és Pünkösd között a Helytartótanács (Parlament) hagyományainkat meggyalázó módon „Alkotmányozó Nemzetgyûlésnek” minõsíti át magát, és tárgyalja az általa Alkotmánynak nevezett Lisszaboni Szerzõdés végrehajtási utasítás részleteit. Ez idõ alatt a parlament napirendje szerint folyamatosan adunk tájékoztatást arról – terveink szerint internetes tv-adásban -, hogy az aznap tárgyalt téma milyen módon kapcsolódik az alapdiktátumhoz, és a Szent Korona Értékrend milyen természetes megoldást ad az adott területre.


Ez a tevékenységünk összhangban van az 1949. évi XX. tv. „közérdekû adatok megismerésének jogával” és az új médiatörvény „kiegyensúlyozott tájékoztatás” elvével, hiszen a Magyar Televízió parlamenti közvetítésének egyoldalú tájékoztatását egyenlíti ki.


- Természetes, hogy a megkezdett gyakorlati munkának és a tájékoztatásnak az lesz a következménye, hogy tömegesen vállalnak összehangolt önvédelmi munkát a hatalom félrevezetését megismerõ emberek, és ennek következtében még ebben az évben létrejöhet az Alkotmányozó Nemzetgyûlés.


- Az EU tagországai részérõl máris érdeklõdést váltott ki a „Magyar Modell”-nek nevezett Szent Korona Értékrend. Ezért – a Lisszaboni Szerzõdés által adott lehetõséggel élve – Európai Népszavazás eredményeként megnyílik az út a föderatív gyarmatbirodalmi EU szabad államok Európai Szövetségévé (konföderációvá) történõ békés átalakulására.



Így teljesedik be a Magyar Küldetés: mintát adunk Európán keresztül az emberiségnek az emberi életre.



A http://nemzetiegyseg.com honlap már él, folyamatosan fejlesztjük. Az Európai Népszavazást elindító honlap címe: http://eu-no-ek-yes.com.



A felhívás alapján várom az összehangolt munka vállalását az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.



Kelt Szegeden, 2011. Fergeteg havának 12. napján.


A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:


Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája