AKTUÁLIS, IGAZ, KÖZÉRDEKÛ.



MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG POSTALÁDÁJA


(2009. 11. 23.)


KÉRDÉSEK ÉS ÉSZREVÉTELEK


LÁZÁR JÁNOSHOZ


A meglévõ (mintegy 45 ezer fõs) rendõrség létszámát miért akarja a 2010-ben felálló új kormány (elsõ feladataként) 3 ezer fõvel megemelní? Honnan és mibõl? A jelenleginél jóval kevesebb létszámmal is biztosítható a rendõrség feladatának végrehajthatósága, megfelelõ átszervezés és vezetés esetében!


ORBÁN VIKTORHOZ


Miért tartják ellenségüknek a JOBBIKOT, és miért nem a MAGYAR KOMMUNISTA MUNKÁSPÁRTOT? Az MSZP és az SZDSZ ellensége nem lehet a FIDESZ ellensége is!


BENCZE JÓZSEFHEZ


Egyértelmûnek látszik, hogy a rendõrség képtelen a „szolgálunk és védünk” szlogenjével hirdetett feladatának teljesítésére, a közrend biztosítására, a bûnözõk visszaszorítására, és a polgárok testi épségének, vagyonának vagy nyugalmának védelmére. A rendõrség vezetése, szervezete, létszáma, felszerelése csak a regnáló kormánypárt ellen fellépõ (tüntetõ) tömeg szétverésére alkalmas.


Nem kellene a fõkapitány úrnak záros határidõn belül távozni a testület élérõl?


LENDVAI ILDIKÓHOZ


Melyik (kisegítõ) iskolában nem tanították az elnök-asszonynak, hogy a vörösterror idõben, módszerében és mennyiségi mutatóiban is messze megelõzte a fehérterrort? Kérje vissza az „iskolapénzt”!


KUN MIKLÓSHOZ


Kun Miklós milyen állapotban volt (pl.: narkós vagy alkoholos befolyás alatt, esetleg kiugróan magas láz gyötörte), amikor Belovai István homlokán látni vélte a „KÉM” feliratot? Merthogy: ezt nyilatkozta az ECHO-tévében.


Talán az válthatta ki a látomását, hogy Sztalin is azért végeztette ki Kun Bélát (K. M. nagypapáját), mert neki is látomásai voltak: KÉM, IMPERIALISTA ÜGYNÖK, SZABOTÕR, MENSEVIK, TROCKISTA, KULÁK, SZUKA, HAZAÁRULÓ, stb., stb.?


Kíváncsiak lennénk a látomások mellett,- a tények (!) igazolására is! Konkrétan és röviden: mikor, kinek, hogyan, kitõl és mivel kémkedett Belovai?


Merthogy: (1) felhívta az USA illetékeseinek a figyelmét, hogy az NSZK-ban lévõ alakulatuktól, a szovjeteket informáló titkos anyagokat továbbít valaki (vagy valakik) rendszeresen több millió dollárért; (2) magyar katonai információkat nem adott át senkinek, sõt még a hazánkat megszálló szovjet alakulatokról sem informálta az USA illetékeseit; (3) amit tett, azt nem pénzért, nem zsarolás miatt és nem karrier vágy miatt tette, hanem (mint magasan képzett katonai szakember) hazánk és Európa védelme érdekében; (4) számolt azzal, hogy lebukása esetén mindenét elveszíti (beleértve az életét is), mégis vállalta a veszélyt és a bíróság elõtt sem könyörgött kegyelemért!


Kun Miklós úr, most – többek között -, Belovai Istvánnak is köszönheti, hogy minden kockázatvállalás nélkül kiteregetheti a szovjetek egykori bizalmas (szig. titkos) ügyeit a közvélemény elé, és billogot üthet az elhunyt Belovai István homlokára. Bocsánat a profán kifejezésért: UNDORÍTÓ!


THÜRMER GYULÁHOZ


Vajon mire olyan büszke Thürmer elvtárs, amikor a kamerák elõtt azzal dicsekszik, hogy semmit sem változott a nézete mármint a kommunista eszmékkel kapcsolatban?


Vajon miért hajlong az egykori Tanácsköztársaság és a Szabadság-téri szovjet emlékmû elõtt, és miért tiszteli Kádárt, hazánk legnagyobb árulóját, a sortüzek és a megtorlások (Haynaut is lekörözõ) vezérürüjét, az országot (a legvidámabb barakk nevû mézesmadzaggal) erkölcsi és anyagi csõdbe húzóját?


Vajon a Magyar Nemzet miért népszerûsíti Thürmer elvtársat, a 100 milliós áldozatot produkáló hajdani kommunista pártok kései „honi” konzekvensen kommunista vezérét, hiszen egy népi mondás szerint, a „valós tények ellenében csak az ökör lehet konzekvens…”?


Lejegyezte:


(Prof. Dr. Bokor Imre)



az MJB elnöke