Meghívó az Adok, hogy adhass estre, Jelenczki István új, a nemzeti vagyonról szóló filmje kapcsán


Kedves Barátaink!



Kérjük, olvassák el meghívónkat! Minden nemzettársunkat, aki felelõsséget érez a nemzeti vagyon iránt és aggódik közös értékeink sorsa miatt, szeretettel várunk április 3-án Budapesten, a Polgárok Házába, 18 órakor.



Dr Bencze Izabella, Dr Papp Lajos és Jelenczki István





Jelenczki István új filmet készít a Nemzet vagyonáról



Jelenczki István, az Égi Élõ Igazság, a „Tisztítótûz tetején álltunk”, a „Népek Krisztusa Magyarország” 1956 I-IV. címû filmek rendezõje következõ dokumentumfilmjét a kifosztott, szétlopott Magyarországról szeretné elkészíteni. Arról a folyamatról, amely a „módszerváltozás” után elvezetett oda, hogy mára leszögezhetjük: nemzeti vagyonunk jelentõs részét elherdálták a hatalmasok.


A súlyos mondanivalójú téma feldolgozásában dr Bencze Izabella, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság valamikori vezérigazgató-helyettese vállalta a szakértõi munkát, és számos hiteles, közéleti személy döntött úgy, hogy a filmben feltárja egyes privatizációs ügyletekkel kapcsolatban az általa ismert igazságot.



Igazságot akarunk adni! Rámutatunk, hogy milyen veszélyeket rejt a privatizáció esztelen tovább folytatása egész nemzetünk létére. Szándékunk az is, hogy bemutassuk, mi az, ami még megmaradt nekünk. Mi az a teremtõ erõ és szépség, amely õrzi a közös múltunkat, és erõt ad a közös jövõ megteremtéséhez. A film elkészítése azonban pénzbe kerül. Legyen nemzeti adakozásból megvalósítható a nemzet vagyonának sorsáról szóló film! Tudjuk, hogy a lakosság anyagi terhei elviselhetetlenek. Minden forint adomány is segít, s nem annak összege, hanem a jó szándék és a közös cél adja a forintok értékét.


A Kárpát-Haza Nemzetõrség közhasznú szervezet dr Papp Lajos professzor vezetésével úgy döntött, hogy befogadja és átadja az adományokat a film készítõjének.



Április 3-án, pénteken este 18 órától a Polgárok Házában



„Adok, hogy adhass” címmel



jótékonysági estet tartunk, amelyen a témához értõ szakemberek kerekasztal beszélgetésén kívül jeles mûvészek is vállalták, hogy felejthetetlenné teszik az estet.



A belépés ingyenes, de a helyszíni adományokkal elérhetjük, hogy a film készítése minél elõbb elkezdõdhessen.



Várunk mindenkit április 3-án, akit érdekel az igazság közös nemzeti vagyonunk sorsáról, s ha még pénzbeni adományával is tud segíteni, hamarosan az egész ország megismerheti Jelenczki István filmjébõl az eltitkolt igazságot.



A rendezvényen fellépõ mûvészek és szakértõk:



Kóti Helga színmûvész, Maczkó Mária énekmûvész, Blaskó Péter színmûvész,


Boros Zoltán színmûvész, Bogár László közgazdász, Mándoki Andor közgazdasági mérnök,
Molnár V. József néplélek-kutató, Varga István mérnök.



Az est háziasszonya: dr Bencze Izabella jogász.



Az adományokat fogadó számlaszám: Kárpát-Haza Nemzetõrség MKB 10300002-10341229-49020023


Kérjük, a közlemény rovatba írják be a „film” szót.


Az adományokkal kapcsolatos esetleges kérdéseiket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. villámposta címre küldjék.



Köszönettel:


Dr Bencze Izabella jogász


Dr Papp Lajos a Kárpát-Haza Nemzetõrség elnöke