Kedves Gábor!

Ami történik, az a rejtõzködõ világhatalom végsõ koncentrációja. A jelenlegi "pénzügyi válság"-ot azok gerjesztik, akik felettünk a valódi világhatalmat gyakorolják, azok, akik a bank-magánhatalom jegykibocsátó monopóliuma birtokában fedezetlen dollárjukkal, a jelenlegi világpénzzel elárasztják az egész világot, és "cserében" minden valódi értéket ellopnak azoktól, akik ezeket az értékeket megtermelik. Így Magyarországról is ellopnak 1982 óta évi 2-4; - 1990 óta pedig 6-8-12 milliárd dollár valódi értéket, anélkül, hogy egy rézpetákot adnának érte. Így mûködik a világ pénzrendszere.

Ez a valódi világhatalom az az illuminátus-szabadkõmûves, nem kizárólag pénzügyi (bankár-), hanem valójában okkult világerõ, amelynek a 3 világháború tervén alapuló koncepcióját 1776-tól Adam Weishaupt és Albert Pike dolgozták ki, egészen napjainkig; alapvetõen a C.B.J. elvein alapuló Rothschild-megbízás szerint. Ez, mára az egész atlanti civilizációt a hatalmában tartó, rejtõzködõ világerõ, nem a Drábik féle "szervezett magánhatalom", de nem is a szintén Drábik féle "pénzügyi háttérhatalom", de nem is a korábban Orbán Viktor "parlamenti magyar hangja" Bogár László féle holmi "pusztító világerõ", hanem az okkult-luciferiánus szekta (ezek mind kabbalisták és druidák! - vö. pl. Bohemian Grove) és a magánpénzhatalom szerves összefonódásából történetileg és fokozatosan kialakult, nagyon is személyes döntési fórum, a Dönme és az alatta mûködtetett illuminátus hatalmi piramis által fémjelzett atlanti világrendszer, vele a New Age, az új világrend (New World Order), ami koncentrált világhatalmon, egységes pénzen, egységes nyelven (angol), egységes hadseregen (USA-arzenál) és az egységes világvalláson (szabadkõmûves hókusz-pókusz) alapul majd. A Dönme három tagja: Jacob Rothschild, David Rockefeller, II. Erzsébet angol királynõ (s vele fõ tanácsadója, Soros György).

Minden intézkedésük végsõ célja az egységes Világállam életre hívása, illetve az általuk visszafordíthatatlannak vélt folyamat és status quo hivatalos rögzítése, örökre bebetonozása. Ám az idõ nem nekik dolgozik, mert az Atlanti Világállam fõ ellenfele Kína és az arab országok. Kína - miután ma már az USA gazdasága 30-40 %-ának a legfõbb hitelezõje - Európában is úgy tör elõre, mint kés a vajban. Ezért "sietniük kell". A sietõs lépések legsürgõsebb tennivalója az Európai Egyesült Államok létrehozása. A lisszaboni szerzõdés "aláíratása" a végkifejletnek csak halvány elõjátéka volt. Mégis, "benne van a pakliban", hogy az EU-n belül olyan erõsek az ellentétek, hogy az Únió - az egyébként teljesen tehetségtelen és tanácstalan Merkel és Sárközy + Barroso tesze-tosza, s ellentmondásos intézkedései ellenére - felbomlik, szétesik. Az USA stratégiai érdekei szempontjából mindez megengedhetetlen. Ezért az iráni háború megkockáztatása elõtt ki kellett "robbantaniuk" az európai "pénzügyi és valuta-árfolyam válságot", azért, hogy - költségvetési ürüggyel - az EU-tagállamok maradék függetlenségét is felszámolhassák. Az atlanti világhatalom végsõ, végleges koncentrációja érdekében.

Pénzügyi válság - nincs.
Ugyanúgy és ugyanazok mesterségesen gerjesztik, akik az 1929-33-as gazdasági világválságot gerjesztették. A Fed és a Világbank annyi USD-t "nyom" az elektronikus bankóprés révén, amennyit jónak lát. Ha pedig úgy látja, hogy "válságot" kell gerjeszteni, mert stratégiai érdekei éppen így kívánják, akkor atlanti bankrendszere mindenhová elérõ csápjai révén mindenhonnan kivonja az egyébként (is) fiktív, nemlétezõ pénzt. Ez történik most. A Rothschild-bankrendszer "térdre (imához) kényszeríti" az Európai Úniót, hogy létrehozza az Európai Egyesült Államokat, amely végsõ kifejletében - nem is olyan soká - perszonál-únióvá alakul majd, hogy a restaurált nyugat-római császárság trónjára ülhessen majd az Antikrisztus, aki elõször az Európai Egyesült Államok teljhatalmú ura lesz, majd elfoglalja a pápa székét is, majd legvégül Istenné kiált(at)ja ki magát, az újjáépülõ templomban, a Mórija-hegyen.

Nem szabad, hogy Magyarország az Armageddonban az Antikrisztus oldalán vegyen majd részt. Nem szabad hagynunk, hogy Magyarország, Szûz Mária országa, az Antikrisztus tehetetlen csatlósaként várja meg balsorsa beteljesedését. Nem szabad, hogy a magyar állam, a magyar Országgyûlés jóváhagyja és aláírja, a most Orbán Viktor által Brüsszelbõl kényszer alatt hazahozott halálos ítéletünket! Orbán azért vacillált, azért állt a tévétudósításokban keresztbe a szeme, mert ez felderengett elõtte.

Kérlek, tedd világossá a magyar országgyûlés számára, mi forog kockán! Nagyon nehéz a Te dolgod, mert most végképp egyedül leszel; mindenki, mindegyik párt teljes mellszélességgel hazaárulóként fog megnyilvánulni, és végszavazni. De a nép melletted, mellettetek áll, bármi történik!

Isten segítsen és áldjon meg!
Szeretettel: Laci