Czike László



Mit kíván a magyar nemzet?




Tizenkét pont


Követeljük:



1.


A Gyurcsány-kormány azonnali távozását, az Országgyûlés felosz­latását.



2.


A „rendszerváltó” politikai pártok feloszlatását, az uralkodó po­li­ti­kai-pénzügyi elit és tanácsadóik leváltását, veze­tõik tételes va­gyo­ni elszámoltatását és – ha kell - büntetõ felelõsségre vonását.



3.


Népszavazás azonnali kiírását a legitim államforma (demokratikus király­ság) létrehozására.



4.


Alkotmányos (demokratikus) királyság kikiáltását a Szent­ko­ro­na-tan alapján, a történelmi alkotmány és jogrend helyreállí­tá­sá­val. Magyarország – Szûz Mária országa – mindenestül (termõföldjével, összes vagyoni elemével, lakóival, stb.) a Szent Korona tulajdona.



5.


Legitim (bizonyítottan árpádházi leszármazású) magyar Király je­lö­lését, erõs pre­zi­den­­ciális (pl. törvényi vétó) jogkörrel felruházva.



6.


A Nemzetgyûlés azonnali összehívását, a Király megválasztását.


A kétkamarás parlament felállítása érdekében az országgyûlési vá­­lasztások azonnali kiírását a – visszahívható - egyéni képviselõk megválasztására.



7.


A független, szabad, önfejlõdésre képes, önfinanszírozó Magyar­or­szág létét nem megfelelõen szolgáló nemzetközi szerzõdések, po­li­tikai és hitelszerzõdések azon­nali felmondását.


Ezen belül:



7.1. Az állami adósságszolgálat teljes és azonnali felmondását.


7.2. Kilépést a Nemzetközi Valutaalapból és a Világbankból.


7.3. Kilépést a NATO-ból.


7.4. Kilépést az Európai Únióból.


7.5. Kilépést az Atlanti Tanácsból.



8.


Az 1990. elõtti „társadalmi (kollektív népi) tulajdon” – egyenlõ (kö­zös) hasz­nálati jogként való – helyreállítását; közbülsõ lépésként a mûködéshez szükséges alapvetõ nem­zeti vagyonelemek (termelõ­tõ­ke, föld­tulaj­don, közszolgáltató vállalatok, bankok, stb.) azon­na­li visszaállamosítását.



9.


A Magyar Nemzeti Bank, legfõképpen a jegykibocsátó monopólium visszaállamosítását. A MNB a magyar állam, a magyar nép bank­ja. Új, a kamatos-kamatoktól mentes magyar forint kibocsátását, amelynek kizárólagos fedezete a magyar gazdaság teljesítménye.



10.


A magyar állampolgárság feltétel nélküli azonnali megadását min­den, a határainkon túl élõ magyar embernek.



11.


A külföldi katonák (fegyveresek) azonnal hagyják el hazánk terüle­tét, a külföldön állomásozó ma­­gyar katonák pedig azonnal térje­nek haza.



12.


A HUN-ÚNIÓ létrehozását, amelynek természetes, teljes jogú tagja minden hun-magyar, aki él ezen a világon.




Vác, 2009. március 15.




Czike László