Brindza András és Dr. Drábik János, az ECHO Tv Hangos többség címû mûsorában (2011.01.11.)http://www.youtube.com/watch?v=hoVfG_UUKW4&feature=youtu.be

Brindza András és Dr. Drábik János, az ECHO Tv Hangos többség címû mûsorában (2011.01.11.) beszél a média terrorjáról, a pénzkibocsájtás jogáról, az EU-ról és a kiútról !!! Lásd
bõvebben a facebookon, vagy a


Az írás teljes címe - A magánpénzrendszerre (kamatra-kizsákmányolásra), média- és párturalomra épülõ neoliberális rendszer megbukott - a rendszerváltás elkerülhetetlen!


  • BRINDZA ANDRÁS A FENTI TV MÛSORRAL ÁTTÖRTÜK AZ ELHALLGATÁS VASTAG FALAIT -- NAGY KÖVET DOBTUNK BE A VÍZBE..! KIMONDTUK A LEGFONTOSABB DOLGOKAT -- A MAGYAR NEMZET ÉS A VELE EGYÜTT ÉLÕ 13 NEMZETISÉG ÉRDEKEIT -- AZÓTA NEM HÍVTAK MEG AZ ECHOTV-BE ! MANAPSÁG MÁR KISS-SZABÓ ERIKA ÉS HORVÁT KATALIN SZERKESZTÕK -- A KIBESZÉLÕ CÍMÛ BETELEFONÁLÓS MÛSORUKBA SEM KAPCSOLNAK BE -- ANNYIRA TARTANAK AZ URALMUKAT VESZÉLYEZTETÕ, AZ ORSZÁG ÉRDEKEIT SZOLGÁLÓ, MAGAS MORÁLIS SZELLEMISÉGGEL BÍRÓ MAGYAR EMBEREKTÕL, MIKÖZBEN TELE VAN AZ ECHO ÉS A TÖBBI TV HITELTELEN, ÖN- ÉS KÖZVESZÉLYES "BAL- ÉS JOBBOLDALI" SEMMITMONDÓ HASBESZÉLÕKKEL..!


  • AZ ELMÚLT HETEKBEN IS TÖBB FONTOS TÉMÁVAL SZERETTÜNK VOLNA BEKERÜLNI AZ ECHOBA ÉS A TÖBBI TÉVÉBE PL. A BOJKOTT-FELHÍVÁS A BÉKE MELLETT, A HÁBORÚT KIROBBANTÓ ORSZÁG - VAGY ORSZÁGOK ELLEN, Dr.HALÁSZ JÓZSEF PÁRTFÜGGETLEN NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉSE -- AZ EU-BÓL, AZ IMF-BÕL ÉS A NATO-BÓL VALÓ KILÉPÉSÜNKÉRT ( LÁSD -- MILYEN IS VALÓJÁBAN AZ EU CÍMÛ ÍRÁSOMBAN A WWW.NEMZETIHIRHALO.HU CÍMLAPJÁN, A PUBLICISZTIKAI ROVATOMBAN ), DE AZ ILLETÉKES VEZETÕK NEM TARTOTTÁK FONTOSNAK AZ EGÉSZ VILÁG ÉS MAGYARORSZÁG SORSÁT FORMÁLÓ ANYAGAINKAT..!  • AZ ECHOTV-NÉL KIALAKULT, POLITIKAILAG, SZAKMAILAG ÉS ERKÖLCSILEG IS NAGYON PROBLÉMÁS, A VALÓDI CIVILEK SZÁMÁRA ELFOGADHATATLAN HELYZETET ( TISZTELET A KIVÉTELNEK PL. VILÁG-PANORÁMA, RÁKKÉRDÉS STB.) LEÍRTAM-ELMONDTAM SZÉLES GÁBORNAK, MIKI TÍMEA IGAZGATÓNAK, HUTH GERGELY SZERKESZTÕNEK ÉS VÁMOS GYÖRGYNEK, DE ÕK SEM TETTEK SEMMIT..! A TÖBBI BÛNÖS TÉVÉBE SEM HÍVJÁK MEG ( VAGY NAGYON RITKÁN ), A LÉNYEGES DOLGOKRÓL BESZÉLÕ, HITELES, A LEGKIVÁLÓBB MAGYAR EMBEREKET..!


  • EZÉRT IS MONDJUK, HOGY MAGYARORSZÁGON -- AZ MSZMP-MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ-KDNP, A NEMZETKÖZI PÉNZ- ÉS HÁTTÉRHATALOM, AZ EU, AZ ATV, RTL, TV2, MTV, DUNATV, HÍRTV, ( SAJNOS, MOST MÁR AZ ECHO Tv IS EZEK KÖZÉ SOROLHATÓ ) DIKTATÚRÁJA VOLT- ÉS VAN !!!
  • A TUDATI FORRADALOM VÉGET, LEGYENEK SZÍVESEK A FENTI TV MÛSOR LINKJÉT ÉS A CSATOLT SZÖVEGET AZ INTERNETEN ÉS A FACEBOOKON SOK EMBERREL MEGOSZTANI, ÉS CSATLAKOZNI A MAGYAR RENDSZERVÁLTÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉHEZ -- www.marevosz.gportal.hu , VAGY A FACEBOOKOS LAPOMRA !!
  • KÖSZÖNETTEL: BRINDZA ANDRÁS, ÖFEM

  KELT: 2012.III.9-ÉN, KIKELET HAVÁBAN