Kedves Mindnyájan, akik ezt az üzenetet megkapják!



Több hónapon keresztül 4 oldalnyi részletekben megküldtem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. postafiókomról az ADJÁTOK VISSZA A GYÖKEREIMET! alcímû TIBORCA történetét. Tettem ezt iszonyatos sebszaggatások közepette, mert úgy éreztem, hogy


Tiborca Ilona egy azok közül a 3 milliónyi magyar ember körül, akiket el akart gyökérteleníteni - elidegeníteni magyar identitásától és mindentõl - a bolsevik mintára - magyar módra: helycserés támadással megvalósított "proletárdiktatúra".



Tudom, hogy kellemetlen a nehézsorsúakról olvasni azoknak, akik mégiscsak továbbtanulhattak és diplomához juthattak az 1945 utáni idõkben. Itt fõleg a fényes szelek szegény-sorsú nemzedékére gondolok, valamint az 1960-as évek gulyásszocializmusába beleszületett mai középkorúakra.



Csakhogy, volt - és még maradékai itt tengõdnek közöttünk - egy olyan generáció, akik mindebbõl kimaradtak, mert nekik már nem jutott a rablott javakból tanácsi bérlakás, meg ingyenes továbbtanulás pl a NÉKOSZ-ban... mert közben volt egy 1956-os forradalom, amit ez a nemzedék - igaz még kisgyermekként - élhetett át és akikbõl a hatalom minden áron ki akarta irtani még az emlékezés lángját is. Ezért, amikor az 1963-as amnesztia idején ezrével ki kellett engedni az életfogytiglanira ítélt szabadságharcosokat, akkor olyan mértékû hálózatát építették ki a volt ÁVÓ ÁVH-soknak, hogy kialakult az egy fõre jutó spiclik száma kettõ állapot. Ebben a helyzetben az akkor ifjúvá serdülõknek nem jutott más, mint az „új gazdasági mechanizmusban” beleszakadni a GMK-ban és a fusiban végzendõ napi 16 órás robotba!!!


Ismerek egy ilyen személyiséget, aki tipikus példája volt ennek az önpusztító életvitelnek és õ NAGY JÓZSEF újságíró apja. Idõsb Nagy József az 1990-es években belehalt abba, ami várt rá az un. rendszerváltozásban. Akkor ugyanis, õ már a 40-es éveiben járt és az önkizsákmányolásos robotolás annyira tönkretette a szervezetét, hogy hiába próbálkozott a maszekolással, mert az állami cégét kiárusították egy angol vállalkozónak...aki milliárdos hasznot húzott az elõtte 3 ezer fõnyi 22 szakmában dolgoztató építõipari vállalatból. A munkások meg mehettek amerre láttak, esetleg a munkaügyi hivatalokban kuncsoroghattak, vagy egy idõ után elveszíthettek mindenüket és nem maradt más számukra mint a hajléktalanság! Visszatérve idõsb. Nagy Józsefre, aki hamarosan megbetegedett és meghalt. Így fordulhatott elõ, hogy NAGY JÓZSEFet 90 éves édesanyja temette el... A napi 16 órás robotolással megteremtett anyagi háttért, viszont már gondtalanul élvezheti mindhárom gyermeke. Így a nevét továbbvivõ NAGY JÓZSEF újságíró is... Akit nem kell bemutatni, mert elhíresült szekértolója az országunk elveszejtésén fáradozó politikai maffiózóknak.


Õ az egyike azoknak a mai negyveneseknek, akik haszonélvezõi lehettek annak az anyagi "jómódnak", amit az apja nemzedéke teremtett meg számára.



Tiborca Ilona nõi példája nemzedékének és ezért nõi szempontból megírt sorsa lenne nagyon fontos, hogy megismertesse a mai negyvenesekkel azt a valóságot, aminek köszönhetõen õk csak az elõnyeit élvezhették és élvezik az un. gulyásszocializmusnak és az azt követõ "RENDSZERVÁLTOZÁSNAK".


MINDADDIG, MÍG GYÁVA MÓDON ELHALLGATJÁK – A SZOCIALIZMUSBAN KOMPETENCIÁT SZERZÕK - ENNEK A VÁGOTT-VIRÁG RÖVID ÉLETÛ, NEHÉZSORSÚ NEMZEDÉKNEK A KIIRTÁSOS KIPUSZTULÁSÁNAK OKAIT, NINCS ERKÖLCSI ALAPJUK A MAGYARSÁG ÉLETÉNEK IRÁNYÍATÁSÁRA.



Mert addig míg a szõnyeg alá söprik az olyan írásokat, mint TIBORCA TÖRTÉNETE, szabad utat engedünk az ilyen kultúrszemétségnek és ezzel azt érjük el, hogy még az unokáink is ezen fognak fölnõni: Meleg zsidók és a csábos Hámori Gabi a Titanic gyöngyszemei közt


http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20100406-ajanlat-a-titanic-filmfesztival-programjabol-mehviasz-fantasztikus-roka-ur-35.html



Tessék csak megtekinteni a furaila képtáramba feltöltött képeket! Vagyis, azoknak csak a helyét, mert amikor megírtam a kunszentmiklósi nagyszüleim életérõl a néprajzi pályamunkámat, megírtam annak a kuláknak kikiáltott Bóna Gábor apámnak is az élettörténetét, akit polgárosodó ifjúként ért az 1945 utáni proletárdiktatúra. BÓNA GÁBOR szövõmesterséget tanult és a plüss-szövés volt a specialitása. Õ erre szakosodott és egy plüss szövödét szeretett volna nyitni, de nem tehette mert közbejött a kegyetlen háború, majd az utána következõ kuláküldözéses, maszeküldözéses proletárdiktatúra. Neki nem volt más választása, mint egy szövõgyárban, 3 mûszakban teljesítménybérben- éhbérért robotolni 40 éven keresztül!!! Amiért nemzetõr volt 1956-ban, bizony egy életen át tartó negatív diszkrimináció lett a sorsa - nem különben gyermekeinek.


TIBORCA TÖRTÉNETÉBEN kristálytisztán megírtam ezt a lepusztításos-kipusztulásos folyamatot. Kiket zavart mindez annyira, hogy letiltott a furaila blogomból és letörölte apám képeit???? http://furaila.xfree.hu/33600



Ugyanezzel a módszerrel tették tönkre azt a kunszentmiklósi Bösztört, ahol viruló gazdasága volt Vitéz Bóna Gábor nagyapámnak? Mert amikor a TSZ elvette tõle és utódaitól, akkor parlagon hagyta és elszikesedve, ma már csak úgy emlegetik, mint "BÖSZTÖRPUSZTA"! Tessék elolvasni Balogh Mihály: Kunszentmiklós a XXI. század küszöbén c. könyvének erre vonatkozó részét! Megjelent a CEBA KIADÓ-nál 2002-ben, Budapesten.



Azt is megírtam, hogyan lett Bösztörbõl Bösztörpuszta és ezért cserébe kiebrudaltak abból a szervezetbõl, amelyik most a magyarság újramagyarítására szánta el magát. Csakhogy õk is ELHALLGATJÁK (ez a hazugság legalattomosabb fajtája!) az IGAZSÁGOT! Õk is átugorják az 1945 utáni elgyökértelenített nemzedékek tönkretételét!!! Mert ez a nemzedék már kint porlad a temetõben és nem tudnak már sem beszélni, sem írni NEHÉZ ÉS MÉLTATLAN SORSUKRÓL!!!



TI IFJABB NEMZEDÉK TAGJAI, ÉS IDÕSEBBEK: A FÉNYES SZELEK NEMZEDÉKE, PEDIG RAJTUK ÁTGÁZOLVA AZ Õ ÉLETÜK ÁRÁN - FELKAPASZKODVA A HATALOMBA - ELKÓTYAVETÉLITEK MINDAZT, AMIÉRT ÕK AZ ÉLETÜKKEL FIZETTEK!!!


ENNEK KÖSZÖNHETÕ TÖBBEK KÖZÖTT, hogy az LEHETETT AZ IRODALMI NOBEL DÍJAS, aki és még MINDEN-más, AMIT MÛVELHETTEK EZZEL AZ ORSZÁGGAL ÉS A BENNE ÉLÕKKEL. Éppen ezért, a nehézsorsú- belsõ számûzetésben tengõdõk számára ki kell dolgozni és meg kell valósítani egy újrahonosítási programot!



Bóna Mária Ilona