A harmadik utasnak nevezett politikáról



1. Amikor ügynökök tarthatják túszul...



1.) A harmadik utas politikával nem lenne sok problémám, mert, egyfelõl hajlok arra, hogy amit a Fidesz, mint néppárti szövetség nem tehet meg, nem képviselhet a magyar parlamentben kellõ radikalizmussal, addig egy harmadik utasnak nevezett radikálisabb párt képviselhetné!!!


Ezzel teljesebb lehetne a magyarság parlamentáris képviselte!!!



Sajnos, errõl kellett a Fidesznek és a magyar népnek lemondania, mert:


1.1. Magyarországon kialakult az 1956-os forradalom és szabadságharc leverése után, az egész magyar társadalmat lefedõ titkosügynöki hálózat. Ezzel a hálózattal megvalósult a kádári suttyom-terror.



1.2. Amiért a hálózatot nem számolták fel a rendszerváltozás kezdetén, átmentették az ügynököket mindenféle bújtatott állásokba és ezzel kialakult egyfajta illegális hálózat, amivel fékezni, gátolni lehetett és lehet a valódi rendszerváltozást.



1.3. A rendszerváltoztató pártokat is ezen ügynökök tartják, szinte túszul. Ezen ügynököknek az volt/van a feladatuk, hogy – mint a fociban – „fedezzék” és „blokkolják” azon személyek tevékenységét, akik bármit is képesek lennének tenni embertársaik sorsának jobbrafordulásáért! (Egy 170 oldalas szociográfikus, társadalmi néprajzi írásban dokumentáltam a rendszerváltoztató pártok „tündöklését” és „bukását” Bp. XX. Ker.-ben. Ezzel az írásommal a Magyar Írószövetség által meghirdetett, a „Magyarság önképe az ezredfordulón” c. szociográfiai pályázaton középdíjat nyertem 1998-ban. Hogy, nem jelent meg azóta sem, ennek egyik oka a „fedezeteim” szorgos-dolgos minden tevékenységemet gátló és blokkoló munkája!!!)



1.4. Visszatérve a helyi szervezetekre, mégiscsak itt/ott dõlnek el a dolgok. És, bizony - mint a lakóhelyemen is megtapasztalhattam - a legjobban magyarkodó, templomi ájtatosságot produkáló ügynök-párttagok lehetetlenítik el a valódi rendszerváltoztató folyamatokat.



Bp. 2006. október 26.



Bóna Mária Ilona