Itt és most is a nép bûnhõdik kollektíve a teljességgel ROSSZ GAZDASÁGPOLITIKA MIATT!!! UGYANÚGY, MINT A VILÁGHÁBORÚK UTÁN, kimondva a magyar népre a "kollektív bûnösséget" és a vétlen magyar népet kolletíve büntetni nemzedékeken keresztül, idõtlen idõkig - mint ahogy azt a Trianonban hozott aljas döntés is bizonyítja. Holott nem a magyar nép akarta kollektíve a háborút, hanem a hatalmat gyakorlók! Hiszen hadrafoghatósági törvény kötelezõ erõvel kényszerítette a hadba vonulásra a 16-55 év közötti férfiakat!
Most ugyanaz a helyzet, mint 62 év óta folyamatosan!
A politikai hatalmat gyakorlók 1990-re teljes csõdbe vitték Magyarországot. Az 1989-es MSZMP KB jegyzõkönyvek tanúsága szerint, Medgyessy Péter azt mondta az egyik gyûlésen, hogy ki kell mondani Magyarország fizetõképtelenségét! Ezért adták át olyan "békésen" a hatalmat a magukat rendszerváltoztatónak hazudó MDF-nek! Csakhogy, az új hatalmi elit elsikkasztotta azt a bizonyos rendszerváltoztatást, mert lepaktált - a Rózsadombi paktum megkötésével - az elõzõ hatalom képviselõivel. Holott, nem erre kapott a magyar néptõl kollektíve felhatalmazást!
És akkor mit hallunk ugyanennek a pártnak az elnökétõl, Dávid Ibolyától 2008. október 18-i "csúcsértekezleten"? Azt, hogy szó sem lehet az adóterhek csökkentésérõl, sõt a következõket javasolta: a 13. havi nyugdíj egy éves felfüggesztése; nyugdíjak és bérek szinten tartása; bónuszok eltörlése a közszférában; az eho kiterjesztése minden aktív személyre; a vállalkozásoknak adott vissza nem térítendõ támogatások felgüggesztése vagy átalakítása; a szociális támogatások átalakítása; a kormányzati PR-költések felfüggesztése az EU-s pályázatok népszerûsítése kivételével; 2010-tõl pedig adóreform egykulcsos adókkal.
"Értelmes áldozatvállalás nélkül nem megy" - jelentette ki. Ez azt jelenti, hogy továbbra is a népnek, kollektíve kell bûnhõdnie a hatalmat gyakorlók rossz gazdaság- és mindenféle politikája miatt!!!
ÉBRESZTÕ TE SZERENCSÉTLEN, TUDATLAN MAGYAR NÉP, MERT ÁRTATLANUL BÜNTETNEK BENNÜNKET, SOHA EL NEM KÖVETETT BÛNÖKÉRT!!!
Vissza kell utasítanunk a kollektív bûnösség elvén alapuló hatalmi nyomulást, amivel a lelket is ki akarják az ország népébõl préselni azok, akik milliárdokat raboltak össze abból, amiért a magyar nép véres-verejtékkel dolgozott meg!!!
Bóna Mária Ilona