Azért tüntetünk, mert szeretnénk felhívni gyanútlan és hiszékeny honfitársaink figyelmét a veszélyre. Arra a veszélyre, ami rájuk is ugyanolyan veszedelmet jelent, mint ránk!!!
Tüntetõtársaim nevében is szeretném figyelmeztetni honfitársaimat arra az igazságra, hogy semmi szükség nem lenne a kormány reformnak hazudott és nagy költséggel reklámozott gazdaság- és mindenre vonatkozó MEGSZORÍTÓ törvényeire, intézkedéseire, ha nem vitték volna immár másodszor is teljesen csõdbe Magyarországot! (Milyen érdekes, hogy közben meg milliárdos vagyonokra tettek szert a parlamenti képviselõk! És itt nemcsak az emeszpés-eszdéeszes-emdéefes politikusokra gondolok, hanem mindenkire, aki asszisztált ehhez a kifosztáshoz és élvezte a képviselõségével járó összes anyagi- és erkölcsi juttatást és elõnyt!)
Szeretném felhívni minden gyanútlan honfitársam figyelmét arra, hogy ezt a csõdöt nem mi idéztük elõ, tehát nem kollektíve minket terhel a felelõsség!!!
Ezért, annak áthárítását ki kérjük magunknak és visszautasítunk mindenféle adóemelést, áremelést, mindenféle új adó beveeztését, a gyes, a gyed, a nyugdíjak megnyírbálását, a nemzeti vagyonunk kiárusítását- elkótya-vetyélését, míg a parlament minden egyes tagja fel nem vállalja a saját felelõsségét!!!
Ugyanis, NEM mi, a nép- Magyarország szorgalmasan dolgozó és adózó állampolgárai hoztuk az országos csõdöt okozó TÖRVÉNYEKET és INTÉZKEDÉSEKET!
Visszautasítom minden békés tüntetõ állampolgár nevében a kollektív bûnösség elve alapján való törvényhozást! Mert ez történik most: kollektíve az egész népet büntetik a megszorító intézkedéseikkel. A hatalom ugyanis NEM NÁLUNK, hanem NÁLUK van!
Ki használja a hatalmat immár 62. éve arra, hogy a magánvagyonát gyarapítsa a negatívan megkülönböztetettektõl (diszkrimináltaktól) elrablott és un. társadalmi- állami tulajdonba vett anyagi ingó- és ingatlan vagyonokból? (Miközben azt hazudták a „dolgozó népnek”, hogy az õ érdekükben gyakorolják a hatalmat. Pedig az a „dolgozó nép” meg annyi bért sem kapott a munkájáért, amibõl otthont tudott volna teremteni, tisztességesen családot tudott volna alapítani és rendes magánélete lehetett volna.)
Mert, az 1960-as évekre már teljesen elfogytak a kiutalható tanácsi bérlakások és muszáj volt házgyári elemekbõl emeletes blokklakásokat építeni és azt OTP-kölcsönbõl megvásárolni 30 éves hitelre.
Most meg itt van a nyakunkon a panelrekonstrukciós kiadások, meg az ingatlanadó!
Mindezt azért, h. lakhassunk valahol! És akkor még hova teszi az ember a közben felnõtté váló gyerekeket? Nekik milyen lehetõségük lesz a mostani körülmények között a családalapításra??? Semmilyen!!!! Ott lesz nekik - mint felkínált "lehetõség" a meddõvé tétel már 18 éves kortól, ha problémát okozna a gyermekvállalás!!!
Ez a modern genocídium lényege: elvenni parlamentáris diktatúrával, törvényekkel az életben maradás lehetõségét is az országtól és a benne élõktõl!!!
Mindezt azért, mert az emeszpé, mint az MSZMP jogutódja nem képes mást adni, csak mi lényege: a politikai hatalmát arra használva, olyan törvényeket hozva, melyek lehetõvé teszik a magánvagyonok gyarapítását, a tõkefelhalmozást a hatalmat gyakorlók számára - az össz-magyarság teljes elszegényedése és ellehetetlenülése mellett.
Itt és most is a nép bûnhõdik kollektíve a teljességgel ROSSZ GAZDASÁGPOLITIKA MIATT!!! UGYANÚGY, MINT A VILÁGHÁBORÚK UTÁN, kimondva a magyar népre a "kollektív bûnösséget" és a vétlen magyar népet kolletíve büntetni nemzedékeken keresztül idõtlen idõkig, mint ezt a Benes- dekrétumok mostani hatályban tartásáról hozott szlovák törvény is bizonyítja.
ÉBRESZTÕ TE SZERENCSÉTLEN, TUDATLAN MAGYAR NÉP, MERT ÁRTATLANUL BÜNTETNEK BENNÜNKET, SOHA EL NEM KÖVETETT BÛNÖKÉRT!!!
Tüntetõtársaim nevében:
Bóna Mária Ilona