Állítsátok le a kilakoltatásokat!



Magyarország! Magyarok!


Egy perccel sem tovább. Elég volt. Elég a nyomorból, elég a halálból, elég mindenbõl, ami a magyar embert igába dönti. Magyarok. Férfiak és asszonyok. Hallgassátok a Koppány csoportot. Mi, Koppányosok vállaljuk a nemzetünk és honfitársaink védelmében a polgári engedetlenséggel járó meghurcoltatást. Vállaljuk, hogy az elsõ sorban állunk majd a gonosz ellen, amikor 2012. április 19-én Budapesten a fõvégrehajtó irodája elé hívják ellenünk a behajtókat és a rendõrséget félelmükben. Én, Balogh Béla magyar ember esküszöm, hogy ott leszek és félelem nélkül követelem majd a kilakoltatások megszüntetését. Te is ott leszel magyarbarátom? Ott leszel, hogy végre közösen védjük meg otthonainkat? Nincs kifogás, nincs mellébeszélés. Nincs anyagi elutasítás. Ha kell, gyalog megyek, de ott leszek. Van veszítenivalóm, de kockára teszem. Magamért, a családomért, érted. Ha most nem jössz el, holnap nem várhatod el, hogy érted menjünk. Tüntetni megyünk, félelmet viszünk a lelkükbe. Félelmet, hogy õk is megismerjék milyen az, amikor utcára teszik sorstársainkat.



Arra kérünk mindenkit, ne féljen. A kilakoltatásnál nem félelmetesebb a nemes cél, amiért megyünk. Elõre megyünk. Jobb szembenézni a szomorú valósággal. Már te sem félhetsz. A félelmet kiölték, beölünk. Az életünkért megyünk. Várjuk csatlakozásodat ehhez az akcióhoz. Aktív résztvevõket és terjesztõket, támogatókat egyaránt. Légy aktív, hogy félelmet keltsünk. Légy terjesztõnk, hogy tudjon róla az egész ország. Légy támogatónk pár száz forinttal, hogy bajtársainkat utaztatni tudjuk az eseményre. (infó errõl emailben).


Kérünk mindenkit, jelezze (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – Tel: 062091600129) milyen minõségben szeretne részt venni. Ha csak egyedül leszek a kötelet nem a végrehajtóknak viszem, hanem magamnak.



A szervezettség érdekében külön jelezzétek részvételeteket email cím és esetleg telefon megadásával. A települést feltétlen említsd meg. Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 06209160029



Balogh Béla