„Fehér Kéményseprõk” Szövetsége Segítséget kér


Közlemények 2012. április 07. - 15:02


A „Fehér Kéményseprõk” Szövetsége Segítséget kér, a 2012. április 11. napon 9 órai törvénytelen gép és eszköz árverés megakadályozásában.





Vas Megye legnagyobb maffiózó korrupt végrehajtója Asztalos Árpád, aki minden törvény felett áll, annak ellenére, hogy a bíróság már többször felfüggesztette a végrehajtási eljárást, valamit a jelenleg jogerõs bírósági végzés nélkül folyik több per, például a törvénytelen közjegyzõi okirat kiállítása végett, valamint a „semmisségi” tisztességtelen szerzõdési feltételek végetti per a bíróságon. Ennek ellenére mindenképp oda fog jönni szerdán és árverezni fogja a gépeket, amivel teljesen ellehetetlenítik a vállalkozást! Ha ezt megengedjük a vállalkozás, BEZÁRHAT, és további munkahelyek szûnnek meg az Asztalos kapzsisága végett!



Mivel ország területén egyedül Vas Megyében még nincs védõ csapata a Fehér Kéményseprõknek, ezért meg kell kérnem minden IGAZ MAGYART és a rendelkezésemre álló BAJTÁRSAINKAT, hogy segítsetek a törvénytelen árverés megakadályozásába.



A cél az, hogy az erõ felmutatásával a kiérkezõ árverési vevõket elriasszuk a vásárlástól, és mire a korrupt végrehajtó megérkezik, ne legyen ott rajtunk kívül senki! Így az árverés, árverési vevõ hiányában meghiúsul! A végrehajtót nem akadályozzuk a bejutásban és munkájában, de az összes hiénát elhajtjuk!



Aljas törvénysértõ módon, még a megyei napi lapban is meghirdették, mely teljes mértékben ellent mond a törvénynek, ezzel is segítve, hogy minél több hiéna legyen ott a törvénytelen árverésen.



Erre kérjük a csapatot és minden embert, aki szívén viseli embertársa sorsát!



A „Fehér Kéményseprõk” kéri, minden Igaz Magyar segítségét, hogy segítsen, a 2012. április 11. napon 9 órai törvénytelen gép és eszköz árverés megakadályozásában.