A bolsevikok harmadik, negyedik nemzedékének minden politikai stratégiája, visszamenõleg dédapjukig mindig alantas volt.
A bolsevizmus - eszmék által leplezett valóságos szándékvilága - a társadalmi fejlõdésnek egy olyan torzszülöttje, amely önnemzéssel szaporodva generációról generációra él tovább.

A bolsevizmus parazita tulajdonságai folytán erõs védekezõ rendszerrel bír. Gyorsan alkalmazkodik és átalakul.


Egy valóságos politikai alien.

A bolsevik ösztönök a "Nyolcadik utas a halál" címû nagy sikerû filmben szereplõ félelmetes szörny tulajdonságait hordozzák. A maguk érdekében mindent feloldanak, elpusztítanak és felhasználnak. Feloldják a nemzeteket, hol az internacionalizmus, hol pedig a globalizmus jelszavával. Megtévesztenek és kelepcébe csalnak. A másság tiszteletben tartására hivatkozva elemésztik az évszázadok alatt kialakult társadalmi értékrendet, etikát és esztétikát. Gúzsba kötik, bebábozzák áldozataikat, miközben azok tehetetlenül válnak e szörny túlélésének eszközévé.

Ennek a diabolikus képzõdménynek, ennek az õsgonosznak az egyetlen célja a hatalom megszerzése, a hatalom megtartása, és a totális ellenõrzés minden és mindenki felett.

A Hatalom megszerzéséhez a leghatékonyabb eszköz az alacsony tudati és erkölcsi szinten álló és ezért mindenre kapható csõcselék. Ebbõl a gyúrható masszából formázta meg az "Õsgonosz" a proletariátus osztályát. Majd elhitette velük, hogy õk a hatalom és a demokrácia letéteményesei. Azt a tömeget minõsítette vezetõ társadalmi erõvé és osztállyá, amelyet korábban saját maga hozott létre. Ezzel az "öntudatos"proletáriátusnak nevezett tömeggel számolta fel az évszázados társadalmi fejlõdés során kialakult politikai és egyéb szervezeti struktúrákat, és tette mindezt úgy, hogy közben az ellenszegülõket és a korábbi formáció szereplõit véres masszává darálta. Elhitette az értéktelenrõl, hogy értékes, az értékesrõl, hogy értéktelen. A csõcselék nem vette észre, hogy õ csupán a hatalom által manipulált eszköz, tömeges méretû massza.

Napjainkra már elfogyott a proletáriátus. A csõcselék is hiánycikk. Hiszen az Õsgonosz az elmúlt száz év alatt valamennyit saját testébe építette miközben átalakult, alkalmazkodott és új álcát vett magára. Most megint kell egy új csõcselék. Megint kell egy alacsony erkölcsi és tudati szinten álló, mindenre kapható massza. Egy olyan tömeg, amellyel ismét meg lehet alázni, sakkban lehet tartani a magyar nemzet még megmaradt és egyre halványodó önbecsülését.

Az Õsgonosz ebben a küzdelemben, a hatalom megtartása érdekében mindenkit magához ölel. Mindenkit, aki magyarellenes, aki nemzetellenes. Mindenkit, aki végsõ rontás lehet az ezeréves államiságát élõ és létszámában tragikusan fogyatkozó magyar nemzet felett.

Az Õsgonosz most a magyar nemzet ellen a cigányságot lázítja. Hamis öntudatra ébreszti azokat az önmagukat fenntartani képtelen tömegeket, azt a cigányságot, amely óriási szaporodási rátája és rövid generációs intervalluma ellenére, az elmúlt hetven vagy száz év alatt képtelen volt arra, hogy saját értelmiségét, saját iskolarendszerét, saját kulturális és szociális intézményrendszerét kialakítsa és saját anyagi erõforrásaiból azt finanszírozni tudja.

Az Õsgonosz most mindenkit csatasorba állít. Most mindenki szövetséges, aki magyarellenes, akár éljen határon belül vagy azon kívül. Az Õsgonosz most azt mondja, hogy "aki a magyar nemzet érdeke ellen vannak, azok mind velem vannak".

Az Õsgonosz a tolerancia és a másság teljes egyenjogú elfogadásának igényével azt üzeni nekünk, hogy a vérszívóknak is joguk van az élethez. Ha az életük fenntartásához vért kell szívniuk, akkor ezt az egyediséget, ezt a másságot a tolerancia elve alapján tudomásul kell vennünk és el kell tûrnünk, mi több, fel kell kínálkoznunk, hiszen ez a másság elfogadásának egyik alapfeltétele.

Ezúton üzenjük a bolsevizmus harmadik generációs õsgonoszainak, hogy elõbb a saját vérükkel, a saját összelopott egyéni és pártvagyonukkal áldozzanak és adózzanak eszményeikért.

Elõször maguk hozzanak áldozatot.

Bolsevik apjuk, nagyapjuk, saját luxus életük, és érdemtelenül magas nyugdíjuk hány százalékát ajánlották fel a cigányság foglalkoztatásának elõsegítésére?

Még több kérdésem is lesz, amelyeket majd más alkalommal fogok feltenni.

De addig is megpróbáltam rávilágítani az Õsgonosztól áthatott bolsevik gyökerû harmadik nemzedék és a cigányság kapcsolatára.






Baráti üdvözlettel: Bodó Kirchsteuer Attila