Magyarországon egy jól körülhatárolható ideológiai, politikai, társadalmi csoport a nemzetbiztonságra nézve káros felforgató tevékenységet fejt ki és ehhez kiterjedt nemzetközi sajtókapcsolattal rendelkezik. Ezt a tevékenységét külföldi politikai és gazdasági csoportok támogatása nélkül nem tudná megszervezni és kivitelezni.
Valakik állnak a függöny mögött!
De kik?
Gyakorlatilag ezek a személyek és csoportok, mint belsõ ellenséges hadoszlop ássák alá a Magyar Köztársaság társadalmi békéjét, az itt élõ nemzetiségek egymáshoz fûzõdõ viszonyát. A diverzáns csoportok és megbízóik akcióinak célja a cigányság többségi társadalommal szembeni ellenállásának felszítása.
Konspirációs módszerekkel olyan diverzáns cselekményeket szerveznek és hajtanak végre, amely a közvélemény elõtt a magyar többséget rasszista színezetben tünteti fel.
Tulajdonképpen ez a " megbízatás " egyik célja!

Ezt a csoportot le kell leplezni!
Meg kell nevezni!
El kell szigetelni vagy meg kell semmisíteni!

Törvénybe kell hozni az állampolgárságtól való megfosztás és az országból való kiutasítás jogi intézményét.

A történelmi tapasztalat óvatosságra int!
A bolsevik családi szocializáció egyik, generációról generációra áthagyományozott "terméke", hogy ha hataloméhes politikájuk bajba kerül, akkor, saját fennmaradásuk érdekében a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportokat környékezik meg. A legkiszolgáltatottabb csoporton belül is a lump, demens csõcseléket.
Miután a bolsevikok három generációs társadalom rombolásuk során elfogyasztották és magukba asszimilálták a hõbörgõ lump elemeket, ezért most az új hatalmi játszmában túlélésük érdekében nem maradt más, mint Magyarország legalacsonyabb intelligenciahányadossal rendelkezõ és intenzíven sokasodó kisebbsége, a cigányság. Ahogy a liberális és szocialista álruhába öltözött bolsevik ivadékok politikai pozíciója gyengül, úgy értékelõdik fel a cigányság, mint formálható tömeg és elvtelen szavazóbázis. Minél alacsonyabb szellemi szinten áll egy népesség, minél deviánsabb, annál inkább uszítható és hamis öntudatra ébreszthetõ. Velük lehet megtölteni a barikádok értékromboló oldalát.

Lenin óta, - most már harmadik, negyedik generációban -, ezt a gyakorlatot alkalmazza az örökösen más alakzatokat felvevõ, "nem vész el, csak átalakul" fizika törvénye szerint mûködõ vörös elit.

Ennek a társulatnak a hataloméhségét csak nemzetellenessége tudja felülmúlni.

Ezek a körök és szövetségesei, még arra is képesek lehetnek, hogy a cigányság politikai aktivitását saját oldaluk javára, a félelemkeltés módszerével kamatoztassák.