A pók, a pókháló és a világforradalom/avagy: a pénztõkések unokáinak forradalma-kabbala és lucifény...


Tides Fudation”. Milyen név is ez?
Tiden = apály és áradat, melyet a hold befolyása hozz létre, és amit az asztrológia is szívesen használ, különösen rituálék levezetésénél. Az emberi pszichére az angolból értelmezve „Lunacy” (õrületesség, tébolyodottság) melyet a hold járásából vezetnek le. /-2 millió dollárért




Mottó: hogyan hirdessünk a "leküzdendõ cégek" logóival?


„Az Adbusters,az az AFL-CIO (American Federation of Labor and Congress of Industrial Organisations)és az Occupy Wall Street










"Aki a történelembõl nem tanult...

http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=207










Aki a történelembõl nem tanult...Szeptember 17-ét írunk, „egy békés, tiltakozó gyülekezet” - havi rendszerességgel tervezte megmozdulásait - a Wicca, Kabbala, és a Luciferes gyülekezet tagjai és szimpatizánsai. - A Lucifer nevezetû gyülekezetet a tagjai és szimpatizánsai különösen a rituálék rendezéseiért kedvelik - a tiltakozást egy nagyváros hatalmi központjában, ahol a globalista gazdasági uralkodók fõhadiszállása található. Egy olyan központban, melyhez hasonló, ez idõben a világon nem létezett.

Az ország maga, már három éve, egy mély gazdasági recesszióval küzd. Gyárak és termelési egységek sorozata zárja be kapuit. A dolgozók 36 százaléka elvesztette munkahelyét. Az államadóság olyan magas, hogy a törlesztése a bankok felé lehetetlenné vált. Az infláció a jövedelem vásárlási értékét 50%-ra csökkentette. Egy volt nagy nemzet jövõje, szinte kilátástalanná vált.
A tüntetõk által közvetített üzenet igen csak egyszerû, „a dolgozó nép”, anélkül hogy észrevette volna, a nagyvállalkozók rabszolgája lett, melynek következtében az 1%, az uralkodói réteg vagyonát, a maradék 99%-ka, a „nép”, (a birka) megteremtette.
Ezt a tüntetést nem egy egyszeri alkalomra szervezték. A tüntetéseket hónapról-hónapra, városról-városra és nem utolsó sorban, majd más országokra kiterjesztve is tervezték. (Marx:világ proletárjai egyesüljetek!”)

Ha valaki arra gondol, hogy az elõbb leírtak az
Occupy Wall Street mozgalmat röviden foglalja össze, akkor igen csak nagy tévedésben van. A leírtak, a pontos lefolyása a „vörös októberiszovjet forradalomnak, mely végülis, a Romanov Miklós cár által vezetett Orosz Birodalom bukásához vezetett.

A szakirodalomban és a mai világban, a net- hálózaton, elegendõ anyagot lehet találni az 1917-es „vörös” orosz forradalom lefolyásáról.
Csak röviden: Oroszország háborút folytatott, melynek következtében, egy országot átfogó szociálgazdasági -és politikai krízisbe került, amin, a hatalmon levõk már képtelenek voltak uralkodni. Az ipari és a szállítási ágazat padlóra került. A vállalkozók mindent megtettek az életben maradásért. Az ipari termelés az elõzõ évhez képest, 1917-ben 36%-kal visszaesett. Szeptemberre az Ural, a Don-medence és más ipari központok gyárai és üzemeinek 50%-ka bezárta kapuit, ami tömeges elbocsátásokat vont maga után. Ezzel szemben a megélhetési költségek rohamosan emelkedtek. A dolgozók reálbéreinek értéke, az 1913 évhez képest 50%-ra csökkent. Oroszország adósága 1917-ben elérte az 50 milliárd Rubelt. Ebbõl a külföldi adóságok 11 milliárdot tettek ki. Az ország pénzügyi államcsõddel került szembe. 1917. szeptember és október között Moszkvában és Péterváron, valamint a Don-medence, az uráli fémfeldolgozók, Baku olajkitermelõi, a különbözõ textilipari termelési területek és a vasúti állomány emberei, és még további 44 más szállítmányozó vállalkozás dolgozói, munkabeszüntetést tartottak. Csak ebben a két hónapban a munkabeszüntetésben résztvevõk létszáma több mint egy millió. Nagyon sok helyen a dolgozók tanácsa veszi át a gyárak és üzemek irányítását, majd ellenõrzésük alá vonják a megtermelt javak újra elosztását, és ezzel kezdetét veszi az országot átfogó szocialista forradalom! 1917 októberében egy igen hideg tél köszöntött az országra. Ezzel párhuzamosan a tüntetések egyre erõszakosabbak lettek, majd ellenõrizhetetlenné vált és átalakultak egy valódi forradalommá. Az orosz katonaság és a haditengerészet tisztjei megtagadták a cár parancsait, és így a rendkívüli állapotot nem lehetett bevezetni. A hadsereg a haditengerészet és a fehérgárda tisztjei elhagyták állomáshelyeiket, dezertáltak, majd szolidaritást vállaltak a néppel, követve Lenin és Trockij felhívásait, parancsait, melyben igen magas összegek fizetését helyezték kilátásba, ill. fizettek is érte.

A „
vörös októberi” osztályharc folyamán nagyon sok, túlnyomórészt, orosz keresztény - a számuk meghaladja a több milliót - vesztette életét. Többek között ennek a vérengzõ népöldöklésnek lett áldozata Romanov cár és családja, melyet brutálisan, hidegvérûen kivégeztek.


A folyamat közben végeztek ki szintén több millió orosz értelmiségit és középréteghez sorolható embert, vagy Lenin és Trockij utasítására, a szibériai gulágokban, életfogytiglani munkára ítélték õket. Megszületett a „Szovjetunió”.

Nagyon sok esemény zajlott le Európa többi országaiban, köztünk hazánkba is. A hazai események folyását nagyon valósan visszaadja Tormay Cécile a „Bujdosó Könyv” címû kötetében (ajánlom elolvasását!).


A kapitalista piramis 1911
(Marx: „a proletár, mely a társadalom legalsóbb rétegét adja, nem képes felemelkedni mindaddig, amíg a fölötte uralkodó réteget, ami az elfogadott társadalmat képezi, meg nem semmisíti”)



Ha az események összefüggéseit tüzetesen átvizsgáljuk, fel kell vetõdnie bennünk annak a kérdésnek, hogy ki volt
Lenin és Trockij? Valamint, hogyan lett ez „forradalomanyagilag támogatva? És nem utolsó sorban, ki az, aki ezt az akciót pénzelte?
(valahonnan be kellet ennek a hatalmas pénzösszegnek folynia!)
Továbbá, felmerül az a kérdést is, hogy a „pénztõkések” fiai, lányai és unokái, ugyanezt a stratégiát (forradalom, hadiállapot és hadijog), felhasználva, képesek lesznek ezt 2012-ben Amerikában és Európában, mely Oroszországban 1917-ben oly sikeres volt, megismételni?

A hasonlóság döbbenetes!


De maradjunk még röviden a XX.-ik század elején! Egy objektív vizsgálat eredményeként elmondható, hogy Oroszországban egyetlen egy esemény elegendõ volt ahhoz, hogy 15 éven belül az országot szétzúzzák. A cár a
Rothschild tulajdonában lévõ Osztrák Központi Bank által, egy „lejárat nélküli hitelt“ vett fel. A cárnak pénzre és aranyra volt szüksége hogy birodalmát kiépíthesse. Ehhez szüksége volt egy katonai gépezet felállítására, és ezt modern fegyverzettel felszerelnie. Tervbe volt véve különbözõ építmények megvalósítása, stb. Röviden: a cár egy pokoli démon - melynek a neve Mammon (az aranyborjú imádata) - befolyása alá került, anélkül hogy eljutott volna a tudatába, hogy az eladósodási ciklusa, egyenlõ a halotti ciklusával. Szintén nem igazán lehetett tudatában, hogy a hitelnyújtói mind kazár-zsidó bankok, akikkel szemben már amúgy is magasan el volt adósodva. A bankárok akkor is befolyásolták az üzletpiaci tevékenységeket, korlátozták a készpénz mozgását, ami majd csõdhöz és az uralom összeomlásához vezetett.
Mindazt, amit Miklós cár nem látott, vagy nem mélységében látott elõre.

Kérdés az: hogy felismerik ezt idõben az amerikaiak és az európaiak?


Az
Occupy Wall Street mozgalom kommunista befolyásolásának gyanúja már korábban felmerült. A mozgalmat szinte naprakészen követve, több irományt fogalmaztam meg ezzel kapcsolatban (az archívumban megtalálható). A döntõ gyanú akkor merült fel, mikor a neten keresgéltem képeket a mozgalomról, és érdekes módon hasonlatosságokra lettem figyelmes. Ha megfigyeljük a képeket, plakátokat, transzparenseket, szinte változtatás nélkül, azonosak az 1917-ben, a bolsevik-kommunisták által használt propagandaanyagokkal, jelképekkel. Nem találunk újat. Úgy látszik, hogy az 1917-es vonulási parancsot, egy az egyben lemásolták.

Figyeljük meg a kalapácsot, mely a kardból ekét kovácsol! Tudjuk, hogy a bolsevista mozgalom jelképe a sarló és kalapács.


De figyeljük meg hogy mi áll a plakáton, különösen a szöveg, ami érdeklõdésfelkeltõ: az ”US-harag napjai!

Nem olyan rég, a New York Times oldalán lehetett olvasni, hogy az OWS bankszámlát vezet melyen több mint egy millió dollárral rendelkezik a felmerülõ kiadások fedezésére. Honnan érkezett ez a támogatás? Hosszú keresgélés után a nyomok elvezetnek egy számunkra ismeretlen alapítványhoz. Ez egy közismert globalista kritikus újságíró, Dr. F. X. Beyerlein nyomán került napvilágra.
Részlet a cikkbõl: „egy amerikai barátom segítségével igyekeztünk ismereteket szerezni az OWS mozgalomról. Az egyik nap felkereste Utah városában, a Pioneer Park-ban található „Occupy Salt Lake” fõhadiszállást, egy sátorvárost, mely az 1960 -as Woodstok évekre emlékeztet.


Sikerült beszélgetést kezdeményezni a sátorvárosért „
felelõs vezetõvel”, de mielõtt a beszélgetés megkezdõdött volna, kérte a vezetõ, hogy személye nem kerülhet nyilvánosságra. Jelenleg egy hónapi szabadságon tartózkodik, és nem szeretné, ha fõnökei tudomást szereznének róla, mert állása veszélybe kerülhet. A beszélgetés folyamán napvilágra került, hogy a vezetõség élõ konferenciakapcsolatban áll az OWS New York-i központjával a Twittter szociális hálózatán és a Facebook-on keresztül. Ami a barátomnak feltûnt, a nagy rendellenesség, képmutatások, alakoskodások a csoporton belül. Egy amerikai zászlón lévõ csillagok helyet 50 cég emblémája volt elhelyezve. Minden látható transzparensen, plakátokon, a kapitalista nagyvállalatok kapzsisága látható, és ami feltûnõ, hogy minden szeméttartóban, elhagyva a lócákon, a multik Fast- Food csomagolásait lehetett látni. Olyanokat, mint McDonalds, Burger King, Pizza Hut stb. A változatosan kiválasztott étrendje az „igazságos“ foglalóknak. Közben csörgött egy igen drága Smart-Phon, mely a fõsátorban egy vezeték nélküli computerhez volt csatlakoztatva, hogy az OWS New York-i központjával állandó kapcsolatot tartson. A kérdésre, hogy melyik servert használják, jött a válasz, AT&T. Ez az egyik „legutálatosabban kapzsi“ szolgáltató, melynek emblémája szintén a megváltoztatott zászlón volt található. A barátom véleménye az, hogy ezek a fiatalok ordítanának, mint a hiénák, ha a jelenlegi modern technika máról holnapra megszûnne. Ha jól belegondolunk, hogy a nagy multik ellen folyik a tiltakozás. Gondolkodás nélkül, a saját érdekük megvalósítása érdekében felhasználják a leküzdendõ cégek által nyújtott szolgáltatásokat!?! Ez nagyon érdekes magatartás, nem igaz?
Egy-két órás tartózkodás a Pioneer Park
sátorvárosában a barátomnak, több dolog tett világossá: 1. az Occupy Wall Street nem véletlenül szervezõdött, továbbfejlõdött és terjeszkedik. Elmondható róla hogy egy igen jól elõre megtervezett és „tábornoki” karral rendelkezõ szervezett esemény.
2.
kiderült, hogy a tiltakozások idõpontját már több mint egy éve meghatározták.
3.
az OWS, egy központilag jól felépített és jól felkészült szervezõi gárdával rendelkezik, melyet a „Adbuster“ alapítvány szervez és irányit. Természetesen van néhány elfogult és hasznos idióta, akik azt terjesztik, hogy az OWS-t, a korrupt szakszervezetek az AFL-CIO (American Federation of Labor and Congress of Industrial Organisations) vagy a SEIU (Service Employees International Union) hozták létre. Ezt cáfolta a sátorváros vezetõje. Igaz, hogy egyes dolgokban segítséget nyújtott a SEIU szakszervezett, de az OWS –t az „Adbusters“ alapítvány hozta létre, ennek a gyümölcse.”

Ki és mi az „
Adbrusters“ nevû alapítvány?
A kazár-zsidóság kezében lévõ a médiában tevékenykedõ absztrakt csoport. Az Adbrusters fõ tevékenysége reklámspot-ok készítése. Ezek közzé tartozik a „Zöld Agenda”, „Mentsd a fákat”, „Vess véget a globális felmelegedésnek”, „Csökkentsd a föld lakosságának létszámát” stb.
A mantra így hangzik: antifogyasztásizmus (Antikonsumerismus). Venni kell egy kis fáradságot, és böngészni kell a YouTube filmjei között.

A legnagyobb
õrültség a tevékenységükben, hogy egy TV-spots arra mozgósítja a lakosságot, hogy ne nézzen TV-t. Azzal indokolják, hogy negatívan befolyásolja a gondolkodásukat (ez igaz is). Itt meg kell jegyezni, hogy egy egyértelmû tünetrõl beszélhetünk, ez pedig a Psy-Ops = õrületi megosztottság. Tehát próbál arról meggyõzni, hogy a TV negatívan befolyásol, démonizálja a korlátlanul kontrollált saját médiáját, s ugyanakkor felhasználja a médiáját a saját maga terjesztett programjának a közvetítésére. Megdöbbentõ, nem?

A további keresgélések oda vezettek, hogy sikerült nyomára akadni az alapítványnak. Az alapítvány létrehozása, több mint kétségeket támasztó nagyvonalú adomány,
185.000,00 dollár által jött létre, egy adótól mentes szervezet révén, melynek székhelye San Francisco. A neve „Tides Center”. Link.
Itt megtalálható, hogy az OWS költségeit a Tides állja. Az Adbrusters, mint álca tevékenykedik.
Tides Fudation”. Milyen név is ez?
Tiden
= apály és áradat, melyet a hold befolyása hozz létre, és amit az asztrológia is szívesen használ, különösen rituálék levezetésénél. Az emberi pszichére az angolból értelmezve „Lunacy” (õrületesség, tébolyodottság) melyet a hold járásából vezetnek le.

A Tides honlapján megtudhatjuk, hogy az éves költségvetése eléri a két milliárd dollárt. Az alapítvány nagyon sok gazdasági területen tevékenykedik és anyagilag érdekelt, holott a betétállományának nagy része adományokból jön létre.

Ebben az esetben további kérdések merülnek fel: nem figyelembe véve az OWS tevékenységét, vajon milyen más projektaktivitásban vesz részt a Tides alapítvány? Megtudhatnánk-e, hogy ki az a nagyvonalú adományozó, aki milliókat költ ezen kiadásokra? Van egy igen jól bevált módszer. Egyszerûen követni kell a pénz mozgását, mert pénzzel, befolyást lehet vásárolni és változásokat lehet létrehozni!
Foglalkozzunk a multik kapzsiságával és egoizmusával! Beszéljünk a Psy-Ops-ról, és az agymosott egyetemistákról, akiket majd megvásárolnak, és mint bábút, elhelyeznek érdekük kiszolgálására. Ha mindezeket, összevetjük, azt hiszem, hogy nyugodtan egy karakterikus nevet adhatunk neki: Alakoskodás.

Nézzük meg a „
Tides” éves mérlegét.

A Tides egy az amerikai törvények értemében, egy adómentesen tevékenykedõ alapítvány melynek az éves gazdasági mérlegét nyilvánosságra kell hozni. Ez egy igen érdekes dokumentáció. Itt megtalálható, hogy honnan is származnak a milliók. A vállalkozás neve „
Open Society”! A cégbíróságnál, mint alapítvány van bejegyezve, és egyedüli tulajdonosa Soros György, a sötétség birodalmának uralkodója. Link


Egyel, tisztába kell lennünk, ha
Soros Györggyel foglalkozunk. Ö a kirakati képe a Rothschild Háznak, egy lélektelen, kazár, Lucifert imádó antikeresztény zsidó, aki a saját bevallása szerint ártatlan szefárd zsidókat súgott be, és a deportálók kezére adott, a munkatáborokba való elszállításra.
Messzemenõkig a világ leggazdagabb valutaspekulánsa, milliárdjait bûnözésnek nevezett befolyásoláson, belsõ informátorokon keresztül, a globális pénzügyi piacon szerezte. Ö a kritikát érdemlõ kapitalista kapzsiság megtestesítõje.
Tehát pont az, amit az Occupy Wall Street állit. Gyûlölni és elutasítani az áthidalhatatlan ellentéteket. Értjük egymást?
Csak a pókháló szálait kell követnünk és megtaláljuk a pók fészkét:
Rothschild Ház - „ Soros György” - „ Open Society Fundation” - „Tides Fundation” - „ Adbusters” - „Occupy Wall Street”,
és megint eljutottunk a már oly sokszor bevált Hegeli dialektikához: probléma – reakció – megoldás
(tiltakozás – tüntetés - forradalom)
Mi is történik itt tulajdonképpen?

Lehetséges az, hogy ezeknek az emberi bõrbe bújt exkrementumoknak az a végleges célja, hogy az USA –ban, és a világ legtöbb államában, többek kötött hazánkban is, kihirdessék a hadiállapotot, amely úgy az amerikai gazdaság és egyben a világgazdaság összeomlásához vezet. Ezután következik a (Rothschild által pénzelt és rányitott) már korábban kipróbált „1917-es bolsevista forradalom"?
Nem szabad elfelejteni, hogy az Õ általa képviselt sátáni Új Világrend, szintén programjában jelzi a föld lakosságnak 500 millióra való csökkentését, holott túlélõként, a mai „elitek” leszármazottjait tartja szemelõtt.


Azt hiszem, hogy ez már nem összeesküvés-elmélet! A fent leírtak igen csak egybevágnak az önmagát „elitnek” titulálók tervezetével.

Ne éljetek illúzióban, az OWS az nem egy békés tiltakozás! Az 1917-es orosz emberek tiltakozásai is békésen indultak, majd egy véres öldöklésbe torkoltak. Az Occupy Wall Street mozgalom is egy vérfürdõs végezettel fog a történelembe bevonulni.

/
Aramis/

Megjegyzés
:



Nagyon sok kutató és író van, akik a tényeket megírták. Azt is, hogy
Lenin és Trockij kazár zsidók voltak. (zsidók, akik magukról azt vallják, hogy zsidók, de nem azok, hanem megkülönböztetett sátáni zsinagógák tagjai. (Jelentések Könyve 3.8) Link
Az eddig ismert globális bankosok háborúja a világ leggazdagabb családjához, a Rothschild dinasztiához vezethetõek vissza. A Rothschild vérbeli leszármazottjai a napóleoni háborúk és a francia forradalom óta minden háborúnak részesei és alkotói. Érdemes megemlíteni, hogy egy zsidó életrajzíró Marcus Eli Ravage, nagyban büszkélkedik a kazár-zsidóság eddigi cselekedeteivel, és ezt 1928-ban a Century-Magzin leközölte:
azzal vádoltok bennünket, hogy részesei voltunk a moszkvai forradalomnak! Képzeljétek el, mi beismerjük e tettünket, és mi van akkor? A tényleges kárt, amit nektek okoztunk még fel sem fogtátok. Betolakodók, vagyunk, igaz! Mi vagyunk azok, akik a békét felrobbantják, s tényleges felforgatók vagyunk. Mi, a természetes körülményeiteket, az ideátokat, a jövõtöket birtokba vettük és mind az, ami természetbeli rend, elraboltuk. Mi nem csak felbujtók voltunk az elmúlt nagy háborúknak, sõt minden háborúitoknak, nem csak az orosz forradalomért, hanem a történelmetekben minden elõzõ forradalomért felelõsek vagyunk! A személyes és nyilvános életetekben viszályt és ellenségeskedést hintettünk el mely zavarodottságot és frusztrációt hozz. Ezt tesszük még mindig. Senki nem tudja pontosan megmondani, hogy ezt meddig fogjuk fenntartani.


forrás:



http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=207