BMI: Összeszorult a szívem, a torkom ettõl hírtõl


Én mindíg értékelem Mária írásai közül azokat, amelyek rászolgálnak!


Íme egy szívszorító igazságoktól hemzsegõ cikke. BG



Összeszorult a szívem, a torkom ettõl hírtõl


Pontosabban attól, ahogyan bejelentették az abortusztabletta bevezetését - mint a kaparásnál jobb lehetõségét - annak, hogyan irthatnánk ki a jövõben emberi magzatainkat, mint valami kórokozókat.


Ismerek egy asszonyt, aki hozzáment feleségül egy férfinak látszó lényhez, akitõl született három gyermeke. Csak évtizedekkel késõbb jött arra rá, hogy azért nem volt kívánatos a férje számára, mert homoszexuális … Az asszony leélte fiatalságát, egész eddigi életét szerelem és szex nélkül, hogy fel tudja nevelni gyermekeit.


Ismerek egy másik fiatalasszonyt, aki azóta nem tudott szexelni a férjével, hogy az kijelentette a második terhességénél, hogy „Hasíttasd azt onnan ki!”. Az édesanya kihordta és megszülte kis magzatát, akibõl mára gyönyörû, értelmes kicsi lány lett…aki rajongva szereti apukáját.


A kicsi lány minden héten reklamálja apukáját, mert, hogy „Mikor jön már?”. Ugyanis apukája elhagyta õket egy olyan asszonyért, aki nem volt annyira büszke, mint az anyukája…


Sajnos, az ilyen öntudatlan, férfinak látszó ösztönlények miatt kellett meghalnia 1945 után több, mint hat millió magyar magzati emberi lénynek.


Mert, azt mondanom sem kell, hogy az emberi élet a fogantatással kezdõdik.


Még a madarak is tudatosabbak, mint az ember, mert õk elõbb fészket raknak, mielõtt megtojnák a tojásokat… Persze, ehhez hozzátartozik az is, hogy a szocialistának hangoztatott rendszerben csak úgy juthatott egy fiatal pár lakáshoz, a lakásvásárlás lehetõségéhez, ha elõbb vállalt legalább két gyermeket. Akkor kapott banki (OTP) kölcsönt. Máskülönben nem! Ja, és legalább az egyik félnek jó káderlappal kellett rendelkeznie mindehhez… Az ilyen módon összeszerzõdött házasságokból született gyermekek - felnõtté válva - nem csoda, ha hírbõl sem ismerték az igaz szerelmet, amikor ivarérett korba kerültek…


Sajnos, számukra még annyi lehetõség sem volt 1990 után az otthonteremtés terén, mint szüleiknek!!!


Lásd a magyar gyárak, munkahelyek idegen kézre juttatását, a fiatalok egymás használatbavételére- a szingli életre ösztönzést az igaz szerelemre való felkészítés helyett!


A fiatalok, pedig elfogadják a hatalomtól ezeket a "lehetõségeket" mint pl. a 2008-as ivartalanítást (meddõvé tételt) már 18 éves kortól!!!


Az akkori hatalom inkább ezt kínálta fel, mint bérlakások építését!!!


Miért nem építettek és építenek Magyarország új milliárdosai bérlakásokat a jövõ nemzedéke számára? Miért?


Azért, mert számukra a magyar ifjak csak rabszolgának kellenek…


A magyar ifjak és fõleg a FÉRFIAK, pedig olyan öntudatlan módon belesétálnak ezekbe a csapdákba és lemondanak arról, hogy maguk irányítsák a saját életüket, a jövõjüket!


Beérik azzal, hogy meglegyen a napi kaja- pia és a szex abból a fizuból, amit a multinak kiprivatizált cégvezetõk fizetni hajlandók a munkájukért…


Pedig, „EMBER NEM ALKOTHAT NAGYOBBAT, MINT EMBERT”!


Hiszen, az egész emberi civilizáció és minden „vívmánya” EMBERI ALKOTÓMUNKÁVAL JÖTT LÉTRE!!! Ha már a kezdetekkor úgy tekintettek volna minden emberi magzatra, mint valami kiirtandó kórokozóra, akkor mindez nem lenne…


Bóna Mária Ilona