Egy emeritus levele a nemzet szolgájához, a névrokon miniszterhez


Kedves Újdonsült Miniszter Úr!


Az Emberi Jogi Bizottságnak és annak a “politikai szabadságjogokkal kapcsolatban elkövetett Jogsértéseket Vizsgáló Albizottság” egykori tagja!


Ezt olvasom a hírekben: „Balog Zoltán, mint miniszterjelölt, az Országgyûlés Kulturális Bizottsága elõtti meghallgatásán, 2012. május 8-án képviselõi kérdésre reagálva az alábbi kijelentést tette: „A Magyarok Világszövetségét, azt a bûnbarlangot soha nem fogjuk támogatni, amíg én államtitkár vagy miniszter leszek, akadályozni fogom”.


Miniszter Úr!


Ön az MVSZ-t „bûnbarlangnak” minõsítette. Nem akarom az Ország Házát Önhöz hasonlóan, általánosítva, bûnbarlangnak nevezni. Ezért az alábbiakat szeretném kérni illetve kérdezni ezzel kapcsolatban.


1. Feltételezem, hogy bizottsági illetve albizottsági munkája kapcsán van bizonyítéka amire kijelentését alapozta. Kérem, nevezze meg a bûnt és a bûnösöket az MVSZ-el kapcsolatban.


2. Nem akarom az Ország Házát bûnbarlangnak nevezni, de kérem, nézzen körül az Ország Házában, és nevezze meg azokat a jelen vagy volt képviselõtársait, akik felelõsek az Ország vagyonának kiárusításáért, akik maguk vagy családjaik abból gazdagodtak meg és lettek vagyontalan kommunistákból dúsgazdag kapitalisták az utolsó húsz évben, és nem csak hasznot húztak az ország tönkretételébõl hanem azt okozták. Vagy ez nem bûncselekmény?


3. Ugyancsak nézzen körül saját háztáján, azaz az Ország Házában, pártjában, vagy egyéb közéleti pozíciókban, hogy kik vannak ott akik maguk, vagy közeli családtagjaik, felelõsek a múlt rendszerben elkövetett emberi jogi sértésekért.


4. Mikor szándékozik bírósági eljárást kezdeményezni mindkét Házban található bûnösök ellen? Az nem elég, hogy egy bûnbarlangot nem támogat. A „bûnbarlangot” fel kell számolni, azt meg kell tisztítani. Így, általánosítás nélkül kérem, hogy személyeket és bûncselekményeket megnevezve, öntsünk tiszta vizet a pohárba. Kik tették illetve próbálták bûnösök barlangjává tenni az Ország Házát, és kik bûnbarlanggá a Magyarok Házát? Ezt szeretném tudni, mert nem óhajtok semmiféle „bûnbarlangnak” tagja vagy támogatója lenni. Ha nem nevezi meg és jelenti fel õket, bûnpártolásért Önt is felelõsségre lehet, és kell vonni az állami ügyészségnek, választóinak, a magyar nemzetnek, és a történelemnek.


Tisztelettel,Dr. Balogh Sándor,Prof. Emeritus, USA


Válaszát erre a címre kérem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


U. i. Hangsúlyozni kívánom, hogy a történelmi múlttal rendelkezõ Országházat minden magyar tiszteli, és nem tekinti, nem tekintheti „bûnbarlangnak,” de azt tudomásul kell venni, ha bûnösök kerülnek oda, és onnan szervezett bûncselekményeket hajtanak végre! A parlamentáris védelmi (mentelmi) jog nem védhet közönséges köztörvényes bûnözõket vagy emberi jogsértõket.